Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 234
  • 574
  •   1
Отговори
# 525
  • София
...
в този момент се е появила бяла искряща точка срещу него, нараствала е за 3-5 секунди и се е пръснала като мълния с пукащи звуци.
....
Може да ти прозвучи смешно, но се сетих за кълбовидна мълния. Кълбовидната мълния може да се взриви при допир. Имало ли е някакви обгаряния на стените, ако няма варианта с иконата ми се вижда повече от уместен.

# 526
здравейте на всички , на моето семейство и на мен лично напоследък се случват само лоши неща .Вече съм изпаднала в отчаяние.Моля ви ако някой знае някоя гадателка ,врачка и т.н. ,но която наистина да познава да ме насочи и даде кординати .Моля Ви

# 527
Опитай да окадиш или осветиш къщата. Май е по-добре от врачка!

# 528
Здравейте,"сестрички"!Както си мислех,всички,на които споделих случките вкъщи,ми се изсмяха,меко казано!Затова,без да имам доказателства,спирам да им споделям!Гардеробът ми и нещото в него са вече в пълен мир с мен!Просто вечер оставям открехната вратата му и всичко е наред!Убедена съм,че е добро духче,защото не прави поразии из къщи.Все пак няма нищо лошо да си живеем заедно!Наскоро си осветих една иконка(въпреки,че не съм от най-вярващите) и си я сложих до главата.За всеки случай Wink!

# 529
 Само не ми се смейте и не казвайте ,че си измислям Embarassed
От известно време ,може би 1-2 години ,в къщи стават странни неща- изчезват предмети ,а се появяват непознати чужди неща. Пример: приборите ми за хранене са със специфична шарка ,почти половината ми вече ги няма ,но на тяхно място се появяват други,почти същите ,но не моите.И това се случва дори в периоди ,когато в къщи не е идвал  от доста време чужд човек.
Последният  случай- днес мъжът ми ме вика в кухнята и ми показва малко джобно ножче  при нашите ножове.Не казвайте ,че е на  някой от семейството- 100% съм сигурна ,не е на  никой от нас.А пък в същото време си мисля ,как е възможно?  newsm78
Лятото котаракът ни си играеше с доста голяма сума пари сам в стаята- и за това нямахме реално обяснение,не искам да се съмнявам ,но как стават тези неща???
Може да ви звучи фантастично и куриозно Popcorn ,но всичко това ме плаши newsm43
Някой има ли обяснение? newsm78

# 530
Как ще те плаши?   Crossing Arms Дай Боже на всеки котарак такава игра!Направо се размечтах.Доколкото разбирам парите не са ваши а са дошли от някъде-така ли?  newsm78  #Crazy Искам котарака на заем за една седмица.

# 531
Смей се ти ,ама ние в къщи поне 100 пъти започваме разговор за това и не стигаме до никъде,
В къщи нямаме тайни, няма скрито-покрито,парите  ни са общи, никой до сега не е лишаван от нищо - и въпреки всичко отнякъде излизат пари ,за които и двамата с мъжа ми твърдим ,че нищо не знаем.Вярвам му ,ама на мен повече си вярвам- и какво правим в този случай . newsm78
А котката не си я давам ... Wink късметлийка ми е тя-по-добре вземи мъжа  ми Simple Smile Wink

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 22:02 от djily

# 532
Не се смея в лошия смисъл.  Hug
Сега малко по-сериозно,заинтригува ме.
Големи ли са ви децата,баби,дядовци...завъртат ли се често у вас?Може да са искали да помогнат дискретно.
Котката прави ли разходки извън домът ви?
И ние сме имали котараци те си крадяха от съседи саламчета,нещо за хапване.
Вашата може да има слабост към миризмата на  Money

# 533
Не, разговаряхме с децата -не знаят нищо- достатъчно големи са и разбират ситуацията.
Живеем  на 100-тина  километра от бабите и другите близки роднини- не може да са те.
Просто  загадка- първата ми мисъл беше -това не са наши пари не ми трябват, но после си ги прибрах при нашите и си ги изхарчихме  с кеф. Laughing

# 534
Джили, много интересно това с чуждите предмети Shocked
разкажи още какво намирате Peace

# 535
Не, разговаряхме с децата -не знаят нищо- достатъчно големи са и разбират ситуацията.
Живеем  на 100-тина  километра от бабите и другите близки роднини- не може да са те.
Просто  загадка- първата ми мисъл беше -това не са наши пари не ми трябват, но после си ги прибрах при нашите и си ги изхарчихме  с кеф. Laughing

Като гледаща чат-пат Лиза Уилямс ще попитам...да си нямате някой близък починал, който по такъв начин ви показва присъствието си или опитва да ви подпомогне финансово? Crazy По-вероятно мъж с това джобно ножче...

# 536

Може да ви звучи фантастично и куриозно Popcorn ,но всичко това ме плаши newsm43
Някой има ли обяснение? newsm78

Не искам да те обидя, но възможно ли е някое от децата да има пръст в тази работа с парите. Да твърдиш, че у вас има духче ок, ама парите са си напълно материални и все пак са дошли от някъде. Виж по сериозно децата, къде с кого ходят ( без да им го показваш), дано подозренията ми да са погрешни.

# 537
Аз се изненадах за приборите най-вече. Във всяка къща изчезват прибори за хранене и това няма общо с нещо тайнствено, просто стигат до кофите за боклук по невнимание. Но замяната им с подобни ме озадачи newsm78

# 538
Винаги чета с интерес, и повечето пъти настръхвам. Ето, че и аз реших да споделя какво ми се случи. Една нощ бях сама в апартамента. Заспала съм, и към 2-3 през нощта се събудих от шум в ъгъла на стаята, там имаше черна котка! Бях абсолютно будна, не сънувах!Избягах в коридора, постоях малко и като се върнах я нямаше. Беше студено и прозорците и вратите бяха затворени, не може да е дошла от балкона и да е излязла пак оттам.

# 539
  • Кьолн
Чета ви и ми е много интересно. Да ви разкажа и аз какво ми се случи вчера. Свекърва ми почина на 31 декември миналата година. И вчера мъжът ми , девер ми и свекърът седят в стаята и и говорят за потготовката на струването. Аз не зная за това и слизам да потърся мъжа си да го питам нещо. Но като слизам чувам ,че някой отваря вратата към кухнята и си мисля ,че е свекарът. Влизам в кухнята а него го няма ,но чувам шум от съблекалнята която е свързана с кухнята. Помислих ,че свеки си пълни ракия и решавам да проверя в стаята му дали не е там мъжът ми. Какво беше учудването ми когато видях и тримата в стаята. Учудих се на глас, но само девер ми повярва на думите ми. Излязохме да проверим в съблекалнята ,но там нямаше никой. И шум съответно нямаше. И аз не знам дали полудявам или имаше някой в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт