Февруарски мами любящи гадаят за сини или розови гащи - тема IX

• 16 281
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро и от мен. И аз мога да се похваля с първото ясно и очетливо ритниче. Снощти като си легнах го усетих и съм 99.9999% сигурна че беше бебче. Hug
А сега стискайте палци, отивам на лекар, ЖК. Дано успеем да видим и пола Party

# 181
Добро утро!
Сега се сещам защо всъщност моят мъж беше против четенето ми на форума.Имаше период,в който през ден му съобщавах лошите новини от тук "още една мама от форума е загубила бебето.."Та затова.

Сега отивам да ваксинирам малкия против хепатит А.Едвам убедих и нашия татко и него да ваксинират против хепатит А и В.От половин година това ми е натрапчива мисъл и най-накрая ще я осъществя.

# 182
Ха добро утро и от мен,

Гери честито и от мен за stork-girl

Carbo и при мен положението в транспорта е същото - ама аз и не държа да седя освен ако не е много пълно. Въпреки, че одеве този шофиор такива спирачки наби , че всички политнаха , та добре че бях седнала. Но ме дразни  това, че се правят на ударени и то най-вече млади жени, а за мъжете да не говорим, че един побегна да седне пред мен на седалката.

Относно писането във форума, моя мъж се сърдеше в началото - когато имаше мами и с лоши новини и аз много се напрягах, търсих симптоми и т.н. Сега му е все тая, но има вечери, в които докато пиша и той се заглежда и му е интересно. Но той като цяло много се вълнува от бебко.

Аз съм на преглед чак другата сряда и се надявам дотогава да сме пораснали много.
Момичета аз нали влезнах в 17 седмица и сега като чета разни статиики пише, че бебо ще наддаде около 6 пъти в близките 4 седмици. Скоро ще си носим по над половин килце в пупите. И вече всички ще чувстваме не побутвания, а направо подритвания. Супер  newsm44

Аз стартирах от 46-46.500 и сега клоня към 49.500, като последното килце го качих тази седмица. Аз се меря всеки ден и тази седмица всеки ден съм + .... грама.

Бухтичке честито за ритниците. Аз не мога да определя това дет чувствам ритници ли са или черва  newsm78 Абе скоро ще разбера  Simple Smile

Лек и успешен ден мили мами. На мамите с прегледи днес само хубави новинки.

# 183
  • София
Добро утро и от мен!
През последните дни чета редовно, но нямам нищо особено за споделяне. След дълга почивка наваксвам в работата и няма изгледи да почивам преди Коледа.

От Англия си взех три различни мазила на Палмърс - едно против стрии, един лосион за тяло и масло за тяло. Това против стрии мирише малко странно, а с другите две се омирисвам като пандишпан от какаовото масло. Мажа се след всяко къпане, но аз винаги съм се мазала така, много ми е суха кожата.

А, и не знам за вас, но аз продължавам да си спя по корем, все още ми е удобно.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Много сте бързи!

# 184
Добро утро и от мен

за кг аз съм с 2 отгоре и за сега съм доволна. Не ми се иска да качвам много че съм нисичка   Praynig ама каквото викат таквоз
Моя мъж само знае за форума защото като прочета нещо интересно и му се обаждам веднага по телефона да му кажа, той и да иска не може да влиза, че не разбира български. Общо взето се радва на форума и на това че все пак имам някаква подкрепа от вас.

А за яденето много много не ми се преяжда, но на таратор не мога да устоя. А свекърва ми като разбра какво ям ме попита дали в България нямаме какво да ядем  Joy

хайде успех от мен днес..  bouquet

# 185
Момичета коя мама беше днес на ФМ при Мазнейкова?

Бързо да казва какви са и впечатленията и как премина прегледа, че се чудя дали и аз да не се запиша при нея въпреки противоречивите мнения, които изчетох.

Gall а ти днес ли чакаше резултатите от амниото?
Стискам палци всикчо да е ок  Hug

Добро утро и от мен

А за яденето много много не ми се преяжда, но на таратор не мога да устоя. А свекърва ми като разбра какво ям ме попита дали в България нямаме какво да ядем  Joy

Joy Joy Joy

# 186
  • София
Скъпи мами от Варна Simple Smile
Тъй като неведнъж мрънках  по въпроса че бая пътувам и по стечение на обстоятелствата цялата друга седмица ще съм във вашия град....
искате ли да се видим? т.е. вие да се видите, а аз да се намърдам между вас Simple Smile
Свободни ще са ми всички вечери /след 7 да речем/ от понеделник до четвъртък.

Ако някоя мама изяви желание, нека ми пише на лични - да се уговорим  Peace

Извинявам се че не отправих подобно предложение към бургазлийки за миналата седмица, но тогава времето ми беше силно ограничено Tired

# 187
carbo,тамън си мислех да те скастря,но видях,че си ни се извинила WinkМежду другото и аз смятах да ти предложа когато разбрах,че идваш в Бс,но останах с впечатление,че е за един ден.
На мен бебо също ми притиска явно вената,защото легна ли по гръб и усещам трепкане.

# 188
Здравейте, момичета.
Моят корем нещо не иска да расте, като ме види някой, който знае и все вика че коремчето ми е малко,  newsm78Сигурно сега в 5 мес.да порасне.
Честито за сините и розовите гащи.И аз искам вече да знам, но може би след седмица и половина-на 15.09.ще ходя на преглед.Ако не се надявам на ФМ да разбера.
На нашия татко му е много интересно-не че чете, но ме слуша като му разказвам и разглежда снимките на коремчетата ви и ми вика че аз нямам. Embarassed

Лек ден на всички. Hug

# 189
Carbo, за киселините спокойно можеш да си вземеш Калцид - с него изкарах предишната си бременност и бях доволна.

С тоя таратор ще ядете бой    chef сега ще ходя в Тропса да си взема един  Crossing Arms Между другото има ли някой, който да работи в Бизнес парка в Младост  Simple Smile

Десика, резултатите ми ще излезнат чак след две седмици (общо 3 седмици се чака) защото ще изследват всичките възможни работи, иначе само за Даун излизат до седмица, но моята лекарка ме посъветва да направя всичко, така и така ме продупчи  Crazy

Тук в аптеката на Бизнес парка има една нова немска козметика Waleda или нещо от сорта беше - бебешка и за бременни. Общо взето във всички има невен. Мазилото е малко скъпичко - 45 лв. ама мнооого ми го прехвалиха, та се чудя дали да не взема на заплата да си го купя  Money

# 190
Здравейте момичета!Стана ми интересно за тая inferior vena cava поразрових се и намерих това www.predainatatak.bgИма интересни неща.

# 191
Скъпи мами от Варна Simple Smile
Тъй като неведнъж мрънках  по въпроса че бая пътувам и по стечение на обстоятелствата цялата друга седмица ще съм във вашия град....
искате ли да се видим? т.е. вие да се видите, а аз да се намърдам между вас Simple Smile
Свободни ще са ми всички вечери /след 7 да речем/ от понеделник до четвъртък.

Ако някоя мама изяви желание, нека ми пише на лични - да се уговорим  Peace

Извинявам се че не отправих подобно предложение към бургазлийки за миналата седмица, но тогава времето ми беше силно ограничено Tired

Carbo, аз съм с двете ръце ЗА срещата. Така или иначе другата седмица ми е последна във Варна, последна на работа и после заминавам към Добрич! Много ще се радвам да се видим Simple Smile Ще ти пиша на лични  Peace
Момичета, аз постоянно Ви чета, ама пиша по-рядко, че гледам да посвърша заплатките на работа и да излизам в болничен, а и отделно вечерите все багаж събирах, вчера дори доста и мъкнах (надявам все всичко да е ОК), но беше за последно. Така да не ги обичам тези пренасяния Sad

# 192
Gall и аз чух за тази козметика welleda. Даже гледах, че има и отделна тема само за нея , но не съм я разглеждала.

Аз си мисля, че при всяка мама действат различни мазила. Например на мен Мустелата не ми подейства и въпреки стартаелното мазане ми се появиха стрии в долната част на гърдите.

За сега с Палмърса всичко е ок, но само да забележа някоя на тоя етап веднага ще скокна на някакво др мазило.

Момичета май и аз усетих бебо  newsm78 ама не съм много сигурна. Значи седя си аз тук на бюрцето и съм се отпуснала на облегалката и чета една статийка, която ми пратиха. И изведнъж от едната страна две потрепвания  Thinking и си викам а не невъзможно. Явно чревцата пак ми се обаждат. Ама пък тоя път е по-различно. И оп след малко от другата страна дет са крачката на бебо пак същото - и си викам то трябва да е.
И от тогава нищо. Ама си мисля, че вече е то.

Сега ще поразровя назад да видя кой днес беше при Мазнейкова, щом не си признава  Sunglasses Шегувам се разбира се, ама ми е интересно.

# 193
carbo , geri  :като уговите нещо - пишете ми и на мен да дойда. Предлагам морската градина.

# 194
  • София
Здравейте момичета!
Видях, че коментирате киселините. При мене се бяха появили преди няколко седмици и то основно, когато хапвах от гова, което готвеше мама-свеки. А тя не може без да пържи и винаги с много мазнина. От тогава почти престанах да ям нейните манджи, ако ще да ми се сърди - а и нейното готвене няма нищо общо със здравословното  Embarassed, както би трябвало сега да се храним. Да не говорим, че от години имам проблеми с колит и предпочитам да ям разделно /когато имам възможност/, иначе коремът ми веднага започва да се бунтува. Та започнах да си приготвям, това което в момента ми се яде, предимно задушено или печено, и да чукам на дърво, в момента нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт