Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 091
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 930
Привет от още един нов форумец!
Mylli аз си правя ексфолиращи маски с утайка от кафе 2 пъти в седмицата ,като преди това кожата ти трябва да е добре напарена и играя 2 - 3 седмично тае бо/свалих си го от DMCA-removal-from-Google/ което е около 30 мин./аз го играя след работа в къщи/ и мога да ти кажа че правя това от 6 месеца и нямам грам целулит.Така че според мен е много ефикасно - пробвай.

# 931
e как не съм се сетила за замунда, аз до сега свалях с youtube.com Simple Smile много благодаря за предложението Simple Smile jump

# 932
Задължително когато е пълнолуние  си правя маски на лицето и косата.Дори сега,в този момент съм с маска на косата ,включваща 1 цяло яйце,бадемово масло и кисело мляко -всичко това разбито мн добре.Стои колкото повече-толкова по-добре/1-2ч/А на лицето започвам да правя маската с кисело мляко и аспирин,че да си чистя петната/наистина избледняват сякаш и тена на лицето се избистря/  А на новолуние правя почистващи маски на лицето-ексфолииращи -наблягам на тоалетните трици...и така  Simple Smile

# 933
румид, kak се прави маската с к. мляко и аспирин? Колко време се стои с нея?

# 934
румид, kak се прави маската с к. мляко и аспирин? Колко време се стои с нея?

ами трябва да ти  е хубаво млякото/по възможност да е домашно приготвено/-взимаш 2 хубави,големи супени лъжици мляко и ги разстилаш върху по-дебела филия хляб/да се отцеди суроватката/.След 1/2 час обираш млякото от хляба и го прехвърляш в чашка.Прибавят се 2-3 стрити аспирина на прах,хубаво объркваш с пръстче,за да се разтвори аспирина в млечната маса и намазваш на лицето сравнително обилно.След 5-10 мин може да усетиш прощипване тук-там/което е от салициловата киселина/,но то отминава.Аз държа тази маска докато попие тя в кожата/приблизит 20-30 мин/и я отмивам с вода след това.Ако ти е било хубаво млякото,кожата става по-плътна и леко мазнее,което изчезва след 1/2 час.Нищо сложно,забравих да кажа,че 2-3 часа след това не нанасяй други кремове или какво там,щото може да ти се раздразни кожата

# 935
Благодаря!  bouquet Да, разполагам с домашно кисело мляко и при първа възможност откъм време, ще я направя. Peace
Спомням си като малка, ми се появяваше акне отвреме навреме. Мажех се със салицилов спирт и кожата ми ставаше кристално чиста и бяла.

# 936
Момичета помагайте  Praynig Знаете ли някоя изпитана маска за лице против зачервяване и на кожата след стискане на пъпки?  Embarassed Четох, четох, ама не мога всичко да изчета... извинявам се, ако е писано някъде
Благодаря предварително!   bouquet

# 937
Момичета помагайте  Praynig Знаете ли някоя изпитана маска за лице против зачервяване и на кожата след стискане на пъпки?  Embarassed Четох, четох, ама не мога всичко да изчета... извинявам се, ако е писано някъде
Благодаря предварително!   bouquet
На мен ми помага салицилов спирт, но зависи от кожата  Peace

# 938
Да, и аз често го използвам, но по- скоро за локално приложение. В моя случай се наклепах с прословутата маска с кисело мляко и аспирин- нямаше и помен от червени петънца! Наисина е разкошна  newsm44 Само да дам съвет на тези които не са я правили още- избирайте мляко с по- голям процент масленост- моето беше 0.1% и докато поизсъхне на лицето ми седях сигурно към 30- 40 мин. Crazy

# 939
Надничам. Heart Eyes

# 940
...Знаете ли някоя изпитана маска за лице против зачервяване и на кожата след стискане на пъпки?  Embarassed...
                              Специално за пъпките не е ли по-добре да ги намажеш с нещо, за да минат вместо да ги изстискваш?

# 941
zdravey te az sam nova Simple Smile toku 6to se regestrirah i poglednah nqkolko recepti
iskam da vi spodelq edna koqto pravi kojata kato puh Simple Smile
edna lajica zatopleno prqsno mlqko par4ence kolkoto oreh maq za hlqb se raztvarq v mlqkoto dobavq se nqkolko kapki zehtin namazvate po4istenoto lice s toplata maska i stoite taka okolo 20-30 minuti sled koeto otmivate
naslade te se na rezultata Simple Smile

# 942
Kristaline и аз използвам салицилов спирт

# 943
Страхотна е темичката,а вместо запис ще попитам: Знаете ли маска която да премахва ситни подкожни ппчици или по-точно казано
милиуми. newsm78

# 944
Искам да споделя едно много елементарно психологическо упражнение, което ми помогна в борбата с излишните килограми, ако искате го опитайте и вие - всяка сутрин, а може и вечер, когато сте под душа си представяйте много образно как водата, която се стича по вас...отнася и сланинките. При това дори й помогнете, като ги избърсвате с дланите отгоре надолу приблизително до нивото на талията си. Като се съберат на талията като тежък обръч, започнете да си представяте как го завъртате по посока на часовникова стрелка точно като хула-хуп. Само че много тежък и тромав. Представете си как той се върти по вас и , слизайки надолу, завлича излишните мазнинки по ханша, бедрата, и т.н.... Докато не слезе на пода. Тогава просто го "прекрачвате" и "измивате" в канализацията!

Това е. Много е просто и ефективно, ако го правите често. Има и още хитринки, ако ви е интересно, ще споделя - аз ги научих на един професионален курс по приложна психология Simple Smile В смисъл - не са измислици, а научни методи!

Общи условия

Активация на акаунт