Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 033
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 960
пак зависи  от кожата ти, ако е по чувствителна 1 на седмица, но не е хубаво ида се прекалява с през ден Simple Smile най-добре сама усети 1, 2 пъти

# 961
  • София
Благодаря!
Аз си взех на Регал избелващата серия. Ще изчакам 4 седмици (след такъв период казват, че има видим ефект) и ако нищо не се получи, ще пробвам тази маска. Идеята ми е да не правя две процедури едновременно още в началото, защото така няма да знам кое всъщност ми е помогнало. Wink

# 962
Едно от нещата, които най-често правя е мазане със зехтин Extra Virgin на ръцете и петите. Другото е миене на косата със жълтък. Има чудесен ефект. Едно време си обливах косата с отвара от коприва или орехова шума.

# 963
Снощи си сложих на лицето зехтин,нзм какъв е просто от шкафа го изрових,а ан сутринта се събуждам без фините бръчици около очите и със завяхнали пъпчици,започнах да се усмихвам  около 100-ина пъти,за да видя дали пак ще се появят и НЕ!-НЯМА ГИ,като цяло кожата ми е станала по-свежа,не съм смесвала зехтина с лимонов сок,само 4ист сложих,мн съм доволна,че открих моя околоочен крем Grinning

# 964
Да се включа и аз значи за лицето 1-2 пъти в седмицата го обтривам с аспири разтворен във розова вода  съотношение 10 аспирина в едно шише розова вода. и се прави само 1-2 пъти в седмицата защото е силна консистенция

# 965
Знам,че е споменавана тук маската за коса с майонеза,но искам да споделя...аз я правя с домашно приготвена майонеза,само яйце и олио,или замествам част от количеството олио със същото количество зехтин...има невероятен ефект Hug

# 966
Снощи си сложих на лицето зехтин,нзм какъв е просто от шкафа го изрових,а ан сутринта се събуждам без фините бръчици около очите и със завяхнали пъпчици,започнах да се усмихвам  около 100-ина пъти,за да видя дали пак ще се появят и НЕ!-НЯМА ГИ,като цяло кожата ми е станала по-свежа,не съм смесвала зехтина с лимонов сок,само 4ист сложих,мн съм доволна,че открих моя околоочен крем Grinning
Между другото и аз вчера си направих маска от зехтин и лимонов сок,загрях ги и с памуче нанесох по лицето и шията .След 30 мин като се измих имах чувството,че наистина бръчките са доста понамалели  #Crazy,а кожата ми стана като на бебе.Уникално е,само,че се чудя колко често е добре да се прави тази процедура  newsm78

# 967
Понеже темата е дооста голяма да питам за средство за свиване на порите? След напарване и ръчно почистване на лицето си слагам почистваща и свиваща порите маска, която действа добре, но въпреки това не е достатъчна. Няколко дни след почистването съм с разширени пори и се чудя какво да направя, за да се свият по-бързо.

# 968
  • София
Понеже темата е дооста голяма да питам за средство за свиване на порите? След напарване и ръчно почистване на лицето си слагам почистваща и свиваща порите маска, която действа добре, но въпреки това не е достатъчна. Няколко дни след почистването съм с разширени пори и се чудя какво да направя, за да се свият по-бързо.

маска с белтък от яйце и лимон, маска с кисело мляко с или без белтък, маска с домат; важното е лицето да не се мие често с гореща или топла вода, дори след парна баня като приключи цялата процедура е хубаво да се измие със студена вода, за да се затворят порите, може да се ползва и подходящ тоник според твоя тип кожа (например RoC Dermatologic PURIF-AC Exfoliating Lotion, не е подходящ за много суха кожа); всякакви глинени маски или такива с хума също са подходящи, стига кожата ти да не е чувствителна;

# 969
Всяка сутрин и вечер използвам кубчета лед за масаж на лицетo ; взимам кубчето и минавам очния контур u и цялото лице (правя бавни кръгови движения .. студено е, даже започва да щипе ...(точно след 10 секунда с.м ce okokopuлa eй TaKa Shocked ....  hahaha Joy Mr. Green, a ставам в 6:20 всеки ден). Вечер преди лягане пак. Cтяга кожата, порите, предотвратява появата на бръчки. Сега последно направих чай от Jasmine(Chinese royal tea, i.e. чай от истински жaсмuнови листенца) , изчаках го да се изстуди и направих кубчета лед , а с останалия чай си измих лицето (скърцаше от чистота hahaha). (**Лицето/шията винаги мия/изплаквам с възможно най-студена вода.)

Вчера за пръв път наравих маската с аспирин : 2 аспирина, 1 чаена лъжица мед, 1 чаена лъжица гъсто кисeло мляко. Ефектъта наиcTинa е поразяващ. Тенът мu се избистри; махнаxa се черните то4ки, кожата ми е гладка (кожата ми е нормална с понякога Т-зона).  Peace

# 970

маска с белтък от яйце и лимон, маска с кисело мляко с или без белтък, маска с домат; важното е лицето да не се мие често с гореща или топла вода, дори след парна баня като приключи цялата процедура е хубаво да се измие със студена вода, за да се затворят порите, може да се ползва и подходящ тоник според твоя тип кожа (например RoC Dermatologic PURIF-AC Exfoliating Lotion, не е подходящ за много суха кожа); всякакви глинени маски или такива с хума също са подходящи, стига кожата ти да не е чувствителна;
Мерси много за съветите, Dao   bouquet    Благодаря и на bz  Hug Все се каня да пробвам това с леда, но как мразя студено Crazy  А доматената маска и маската с кисело мляко как се правят? Simple Smile Всъщност като се разрових намерих различни рецепти за доматена маска, а ето и какво намерих в  you tube   http://www.youtube.com/watch?v=pIg5xnSZNMY&feature=PlayList& … m=PL&index=15    Чудя се дали да я направя така, както в you tube , т/е по лесния начин Laughing или да се занимавам с по-трудоемките рецепти за доматената маска Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 23:06 от Amra

# 971
  • София
просто си наплескваш лицето с кисело мляко (възможно най-истинско) или съответно с домат (да има повечко от месцето на домата), стоиш докато засъхне и миеш с хладка вода, съответно към млякото или домата могат да се слагат добавки, както bz е казал за аспирина и т.н.

# 972
просто си наплескваш лицето с кисело мляко (възможно най-истинско) или съответно с домат (да има повечко от месцето на домата), стоиш докато засъхне и миеш с хладка вода, съответно към млякото или домата могат да се слагат добавки, както bz е казал за аспирина и т.н.
о.к. мерси  bouquet

# 973
Чела съм,4е за да не се разглезва кожата мн мн отрано,не трябва лицето да се маже със зехтин повече от 2 пъти в седмицата,иначе тялото си го клепам когато се сетя:)

# 974
бях 49 кг но с 2рото бебе корема ми стана огромен,за инфо бебето се роди 3 и 500 Simple Smileта кожата се разтяга,но аз и 1вият път и до ден днешен се мажа със зехтин и бадемово масло нямам стрия нямам разтегнат корем нямам нищо а съм на 38г,за петната ползвах един крем бг май беше не помня но тези от 2 лв а за коконата знам че е мн ефективен;за косата бадемово масло и вит а,моята е до под д-то и си е гъста и лъскава.тяло; без упражнения сланинките ще си седят,много е важно за раждали мами особено повторно всяка сутрин след събуждане още в леглото изписваш числата от 1 до 10 с двата крака във въздуха и корема е твърд и прибран,обаче трябва постоянство,за упорит косопад имам рецепта чудо,един път и повече косъм не пада,иначе ползвам нивеа и билка за мен нивеа си е бмв-то на козметиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт