ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден Яни! Бъди здрава, все така усмихната и много щастлива!

# 151
Ей, добре че Яни имаше РД та да се преброим...

# 152
Честит рожденден Яни  с най добри пожелания   bouquet
Честит имен ден на Надето с малко закъснение   bouquet

# 153
Ей, добре че Яни имаше РД та да се преброим...
Eеееееее, сега трябва да се  Embarassed Embarassed Embarassed  мноооооооого.
Та затова да взема да споделя за нас- Жоро - 3ти ден почетен член на детската градина, като днес прави "осиране" за сетовно, което следва да бъде без кавички, защото госпожата ми се обади възмутена в 4.30, но нашият човек просто не иска да споделя такива интимни неща  Mr. Green
Габи е първолак, Стефан преди седмица напусна работа, та при  нас е весело  Mr. Green
Рожедения ден празнувах до 10.30, а в 3 нощес станах да си свършва работата за частното. Надявам се това да прозвучи като извинение. Чета ви нон стоп, но нямам сили за писане  Rolling Eyes Стискам палци за нашите нови попълнения и ги чакам с нетърпение!
 Hug

# 154
Напротив, Яни, трябва да си доволна, че покрай теб се появиха и други хора, па макар и само за по едно изречение  Wink....

То тия дни и друго преброяване ще направите, няма страшно.... после към края на октомври - пак....

# 155
Елс, специално заради теб влизам, ама гледам, че още си на линия  Mr. Green
Аз отлитам на юг (за 3 дни до Банско) и няма да влача РС с мен, така че, ако обичате, ако Елс вземе, че роди през почивните дни (Елс, стискай още малко, че нали знаеш по празниците само дежурни екипи от пияни доктори има  Mr. Green), звъннете ми един телефон  Praynig Peace
Поздрави и целувки от мен!   bouquet

# 156
Ще бъдеш лично уведомена в такъв случай, Пачи! И не ме мисли чак толкоз, докторът ми ще се отзове и по празниците.

# 157
Спокойна съм,че Елс и бебе са още тук и не съм пропуснала новината  Wink
Ние днес бяхме в Добрич малко на шопинг,напълнихме си гардеробите,че тоя студ ни изненада,на Ивко всичко му беше малко,а мама все няма дрехи и иска нови  Mr. Green
Сега отивам да пера,гладя и т.н. Laughing

# 158
Дали пък днес не е денят? Thinking

# 159
  • Добрич
Дали пък днес не е денят? Thinking

И аз за това си мисля цял ден и постоянно я наблюдавам дали е влизала, ама - тц - няма я. Тя обаче обеща да пише като стане работата, така че ще чакаме.  Laughing

# 160
  • Бг-мама
Ами ,ако е днес деня Х стискам палци да е бързо и леко Елс!!!! Hug

# 161
Елс - имаш и моите палци и положителни мисли! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 162
Споко, не е днес денят Mr. Green! Просто неделя е единственият почивен ден на мъжа ми и го прекарваме в други приятни и семейни занимания, та затова не съм влизала. Много ме трогвате като ме мислите Hug!

# 163
  • Пловдив

Елс , а аз пак те сънувах,по-скоро мъжът ти ,че е писал пост:"Елс отиде да ражда"
И цял ден проверявам  дали няма новина.

Е ще чакаме още.Ти как се чувстваш ,имаш ли някакво чувство кога ще се случи?

# 164
Оооо, абсурд е мъжът ми да пише! Той изобщо не е наясно с форумските дела. По-скоро аз ще пиша от мобилния или някоя от вас, на която съм съобщила, ще предаде новината.
Аз със си добре. Тежи ми корема, защото този път определено ми "падна", както се казва, уморявам се като ходя, имам едни специфични болки в таза, мисля, че бебо си прави път... ей такива работи, но извън всички тези нормални екстри за края на една бременност, съм добре. Контракциите, когато се случат, са безболезни засега, само втърдявания. Имам чувството, че събитието ще е някъде на или около термина, но може и да си въобразявам, защото Стени се роди на термин. Хубаво е, обаче да не закъснява много, защото не искам да се стига до предизвикване.

Общи условия

Активация на акаунт