ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 327
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Момичета, току що се чух с Елс - Имат си дъщеричка!!!!!! Да им е честита, много да ги радва и да е спокойно бебе! Елс, прегръщам те, миличка, и бързо възстановяване!  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

Родила се е днес - на денят на независимостта! Тежи 3300 кг. и е висока 51 см. Едно прекрасно бебе! Още размишляват над името, но и него ще научим като му дойде времето! Раждането е минало сръвнително лесно и бързо! Добре са и Ели и малката принцеса! Да им пожелаем на добър час!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много, много съм щастлива за тях!  newsm76 Two Hearts

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 11:20 от kadrokosa

# 166
  • София
Браво, браво, браво!!!
 newsm68 newsm44 newsm68

И все пак момиче!!! Колко прекрасно!!!  smile3501

Да са живи и здрави всички, бързо възстановяване и много щастие!!!
 baby

# 167
ЧЕСТИТО ЕЛС!!!
Много се радвам за теб и малката принцеса!
Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да пишеш как сте!

# 168
Немога да опиша колко се радвам за Елси,нейната принцеса и цялото им семейство!
ЧЕСТИТО МИЛА ЕЛСИ,ЖЕЛЯ ТИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО БЕБЧЕ!

# 169
Честито, Елски!

Толкова е прекрасно товааааааа! Бъдете здрави и щастливи! И все пак момиче, хихихи!
Желая ви цялото щастие на света!

# 170
  • Бг-мама
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44, чак ми се дорева .Първо настръхнах , радвам се всякаш отново аз съм родила!!!!!
Честито Елс , да сте живи и здрави цялото семейство.Цунки и за батко Стени!!!!

# 171
Честит Ели, страшно се радвам! Да ти е жива и здрава  малката принцеса и  много да ви радва! Бати Стени и той!
Ехааааааааааааа, не мога да си намеря място от вълнение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз все за това надничах и ето че най-сетне е факт!!! Още веднъж - да сте живи и здрави Елс и бебче!!!

# 172
Честита принцеска Елсииии, да ви е жива и здрава и много да ви радва вас и гордия бати Стени !!!

така се зарадвах и аз като прочетох промененото заглавие на темичката , че чак настръхнах от вълнение  Hug

# 173
  • Пловдив
Честито!Елс , да е жива и здрава ,много послушна!Бате и тати да ви слушкат и да помагат много!

# 174
  • Варна, морето и сините вълни!
Да е жива и здрава малката госпожица! Да има прекрасно детство и някога когато реши да изпита щастието да стане мама на свой ред!

Елси, на теб бързо възстановяване!

# 175
  • София
Ето малко повече подробности, откраднати от темата на септемврийските бебета  Flutter

Днес мама Елс роди момиченце Антоанета 3300, 51 см.

# 176
  • Бг-мама
Много хубаво име Елс , още веднъж да е жива и здрава !!!! Hug Hug

# 177
momicheta,nqmam dumi da vi kaja kolko vi obicham... i kolko se naduvam ot preimenuvaneto na temata! nie s bebe antoaneta veche sme zaedno i se opitvame da se zakurmim. tova rajdane mi beshe korenno razlichno ot predishnoto,shte razkazvam poveche ot vkushti. blagodarq vi za milite pojelania!

# 178
Елси - много,много се радвам за теб и бебе Антоанета!
Пожелавам ви цялото щастие на земята и нека принцесата бъде горда и независима с рождението на тази светла дата!

# 179
Елси честито бебенце Антоанета,да ви радва и тя вас а и вие нея и да ви е много много здравичка.  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотно се радвам за тебе че всичко е минало успешно и вече се гушкате.
Чакам с нетърпение да разкажеш за раждането !
Казах ли аз че ще е момиче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,снимката ясно показа това и ти после като каза че е била грешка и аз не можах да повярвам.
Вие в синьо ли се бяхте подготвили или ти имаше усещането че може и да не е момче! Simple Smile 
Възстановявай се бързо!

ПС.Ей така от такива новини ми се приисква 2ро бебче  Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт