ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 326
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Честито, Честито, Честито!!!!
Да сте здрави, да ви носи много радост момичето с кралско име!!! Животът ви с нея да е безкраен празник!!!

Браво на Антоанета, чудесна дата за личния си празник е избрала!!! Ееех, много се радвам!

# 181
Елс, да ти е здрава, много щастлива и усмихната малката Тони, много да те слуша, а на теб бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet

Дами, Елс устоя на думата си и днес на обяд получих смс лично от нея с новината  Mr. Green

# 182
  • София
Елс, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и  много да ви радва! На теб бързо възстановяване Hug.

На батко Стени пък му пожелавам бързо да свикне с малкото пакетче и да не плаче много, когато мама гушка сестричката.

# 183
Ели честита ти принцеса Антоанета, нямам думи да изрзя вълнението си.За тези мигове си струва да живеем  Hug .На цялото ви семейство пожелавам  много щастие. Очаквам с нетърпение да ни разкажеш как е минало раждането и как възприема Стени малката принцеса.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 09:26 от kar4ita

# 184
Честита ви дъщеричка, Елси!  bouquet
Бързо възстановяване и дано бате да не ревнува мама от малката Тони! Heart Eyes
[/b]
[/center]

# 185
Честито, Елс!!! Да е жива и здрава малката Тони!

# 186
Добро утро мацки!
Хайде на кафето Simple Smile

# 187
Веси мерси за кафето , ние изкарахме тежка нощ , Галина направи алергичен спазъм педито каза че аха аха да направи астматичен пристъп  Sad, изписаха ни един ферман но аз го захвърлих на една страна и отидохме при хомеопат и не съжалявам.До вечерта дишането ставаше все по влошено а гърдите така свиреха едвам си поемаше въздух миличката , мислих си че няма да изкараме вечерта и ще тичаме до спешното. СЕга отиваме на преглед при хомеопата .Като че ли сега диша малко по добре.Незная от какво се предизвика тази реакция но мисля че не е от храна.

# 188
Краси,дано всичко да е ок с малката кукла! Praynig
Пиши после как е минал прегледа! Hug

# 189
Мерси за кафенцето, Веси-имам огромна нужда!
Да се отчета и аз с ходенето на градина.
Вчера- първи ден, влезна без особено желание, въпреки моите подробни обяснения колко е интересно, какво има и т.н...Бил поплакал малко по обяд, но са го успокоили.Вечерта бил разочарован, че го взима баща му, а не аз.  Днес обаче влезе с рев, искаше и аз да съм с него..надявам се да се заиграе с децата и да му е интересно Confused
Аз за разлика отнего не съм плакала-нали съм мъжка майка Mr. Green
Иначе ме посрещнаха с "дай 50лв, консумативи и....интернет #Crazy". Нямали още компютри /демек и за това да се подотвим/, ама по програма имало обучение на интернет!-това е за 4-та група ,нищо че нашия е едва първа, та да се били подготвили newsm78
Аз естествено им намекнах, че след като го имат по програма от министерството-всичко се прави с обществени поръчки, а не така на парче Whistling

# 190
Здравейте!
Ние пък днес сме на родителска среща. От предната знам, че събират по 160 лв за ремонти, нови матреци (старите били по на 60 години  Shocked) и разни други работи. Да видим днес колко ще искат отгоре.  Rolling Eyes
Ние сме що годе добре, като изключим, че дребната не ще да играе с деца и ако случайно отидем на гости при дете се почва едно жалване - "Не ми дават това, не ми дава онова" или направо "Нищо не ми дава" и рев. Ужасно се притеснявам как ще се оправя в детската градина  Confused В последно време като дойдат у дома гости и почва да реве да си ходели. Просто незнам какъв е тоя период и що е? Дано не продължи дълго  Praynig Иска само с мен да е и туй то.
Леле Краси - дано Галето бързо се оправи, от какво ли е тая алергия? И ние получихме някаква, но при нас е в доста по-лека форма - само с пъпки, които ту излизат, ту се скриват. Педиатърката каза да изключим алергените от храната. Изказа предположение, че може да е от консервантите в соковете, защото Сияна все мрънка за купешки сокове.

# 191
Хехехе...започнахме вече и за "родителски срещи" да говорим Simple Smile
И ние ще имаме,но незнам кога.Като попитах госпожата кога ще разделят групите ми казаха,4е ще направят родителска среща и ще разделят децата,но все още са зедно...незнайно защо! newsm78 Rolling Eyes
Иви вчера плака много и започна да се дърпа назад,но днес беше по-добре.Всеки ден мънка и не иска да ходи,а като го взема ми казва,че било много хубаво... Thinking
Не си играе с децата,а стои при госпожата.Имам чувството,че се страхува от дечицата,защото той е най-малкия там и като отидем всички го заобикалят и искат да си играят с него,а той ги гледа уплашено.Дано скоро свикне... Praynig

# 192
Flash Dance и при нас така започна с пъпки после лишей, след това екземи и сега ....

# 193
Краси, дано бързо се оправи детето! Hug
Елси, ако случайно успееш да влезеш тук, кажи кога те изписват, как е Антоанета?  Heart Eyes

# 194
  • София
Здравейте Hug.
Нашата родителска среща е във вторник и вчера се чудех за какво ли ще ни събират Thinking, а ето, че Дани знае за какво са тези срещи Mr. Green.
Дани, Веси, дано бързо да отмине този период и скоро дечицата да започнат да си играят с другарчетата и да не плачат за вас Praynig.
Краси, стискам палци бързо да се оправи красавицата Praynig.
МТВ, ти ме уби с тоя интернет в ДГ  Shocked. Вместо да ги учат на песнички и стихчета, те от сега ги пристрастяват към тази краста Close. Егати програмата  ooooh!.
Приятен ден  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт