ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 325
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Правде, организирай нощната сбирка, че Хот ще си замине докато се натуткаме...

Аз малко съм в работен и гнездещ цикъл (а.к.а. голямото чистене, което няма край), та нямам много време да чета и творя, но по-другата седмица би трябвало да се отдам на лежане и мързел  Peace

# 196
Здравейте, милички! Hug
От вчера сме си вкъщи вече! Добре сме, справяме се с новите предизвикателства, няма как! Едно от най-големите такива се оказа "да опазим бебето от баткото". Стени иска да е непрекъснато при Тони, иска да я държи, да и дава играчки в леглото... Ей такива щуротии! Опита се да ми лежи в скута и да имитира кърмене  Crazy. Пие останалата кърма от шишето на помпата  Crazy И изведнъж, като си имам едно мъничко беззащитно човече, той ми се струва толкова голям! Опитваме се да му обясняваме кое бива и кое не бива, ама вчера на два пъти му повиших и тон, от което ми стана много гузно после.
А Тони за сега ми е ...( пу-пу, да не й уроки) много кротичка! Спи, яде и плаче само като е гладна! А колко е ококорена още от първия ден, направо ме изумява! Непрекъснато като е будна ги върти тия очета, сякаш любопитно разглежда света на около. При първа възможност ще кача снимки да я видите.

# 197
  • Добрич
Мила Ели, добре сте се завърнали! Много се радвам, че всичко е наред при вас!  Hug Предполагам, че Стени гледа на Тони като на нова играчка. Съвсем скоро ще му минат тези мераци и тогава сигурно ще се освести и ще започне с ревността. Стискам палци всичко да е в нормални граници и да се справите подобаващо, всъщност съм сигурна, че ще е така!   Hug Heart Eyes Чакаме с нетърпение снимки!  Peace

# 198
  • Варна, морето и сините вълни!
Елси, добре дошла!
Кърмата е полезна за Стени, така че ако можш и имаш давай!
Аз на борко му давах по ракиена чашка  Mr. Green И той пиеше с гордост, защото е за бебето - значи е много ценно Peace

# 199
Елси,у дома си е най-добре,нали? Simple Smile
Радвам се,че сте добре,ти,малката Тони,батко Стени и цялото ти семейство! Hug
Чакаме снимки с нетърпение! Hug

# 200
Елс,    bouquet Hug
Разправяй какво се случва (като имаш време разбира се), за да ме подготвяш  Mr. Green

# 201
  • София
Елс, хубаво е да си си вкъщи отново Grinning. Много се радвам, че малката принцеса е кротичка и не ти създава грижи. Ще чакам с нетърпение снимките на Тони.

Елс,    bouquet Hug
Разправяй какво се случва (като имаш време разбира се), за да ме подготвяш  Mr. Green

Пачи, за това няма подготовка, учиш се в движение Mr. Green.

# 202
Елс, добре завърнали се у дома и тук, при нас! Радвам се, че сте добре  Hug Hug Hug
И аз чакам с нетърение снимки и разказ   bouquet

# 203
  • София
Браво, Елс!

Много се радвам, че сте си вече в къщи и започваш да се окопитваш в новата реалност.  Peace Ами да, голям е Стени, как не?! Това е прекрасен пример за субективното възприятие на деца на една и съща възраст като "още малки" или "вече големи". Стискам палци и чакам и аз с нетърпение подробности, текстови и документални.  Hug

Пачи, всички очи сега тебе гледат! Така:  ShockedJoy Чакаме отчети ежедневно!   bouquet

# 204
Елс - добре завърнала се у дома и сред нас!
Пожелавам ти Тони да бъде все така добричка и в бъдеще! С желание и положителна нагласа човек може да се справи с всичко. Сигурна съм,че Стени ще ти е пръв помощник много скоро.

Ние тази вечер бяхме на родителска среща. Почувствах Анна Мария пораснала вече щом обсъждаме с какви помагала ще работят в ДГ. Иначе днес имаше оплаквания от нея. Реши сутринта госпожицата ,че няма да си сваля шапката и ще стои с нея и вътре. Не настоях да я свали, за да не заплаче.....хубаво,но този отказ е продължил до обяд. След като са и направили строга забележка,че трябва да я свали, решила,че ще си ходи при мама,защото съм си у дома и не ходя на работа. Сега си говорим ,че трябва да се ходи на ДГ и на работа,но тя не иска да се съгласи съвсем.

Пачи - остави работата и се явявай на отчет!

# 205
Добре дошли, Елс и Тони!
Радвам се, че при вас всичко е наред! Дано не проявява ревност баткото!  Hug Чакам с нетърпение снимковия материал
Пачи, Ланг, вие сте наред!  Hug

# 206
  • София
Пачи, Ланг, вие сте наред!  Hug

Ами разбира се, че са си наред девойчетата! Но също така и са на ред!  smile3503

# 207
Да ви се оплача-след тридневно ходене на градина, се събуди със 38,1, яка /тип тютюнджийска/ кашлица, огнено червено гърло и разстройство Tired Диагнозата-остър бронхит, сега е на АБ  #Cussing out и сироп за кашлицата. 
Знам си че ще има разболявания, ама още от третия ден бива ли ooooh!

Елси, хайде разказвай Hug

# 208
Правдицо, не ми се ослушвай, ами организирай запой...  #2gunfire

Това беше отчетът ми за днес  Mr. Green

# 209
Какъв запой, бре, виж какъв е студ!
Мимиска, съжалявам, че така те разочаровам с правописа, ама и аз съм човек  Peace греша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт