ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мимиска, съжалявам, че така те разочаровам с правописа, ама и аз съм човек  Peace греша  Mr. Green

Стига де!  Hug Просто е забавно - игра на думи!   smile3521 Нали не мислиш, че аз съм безгрешна?    smile3525

# 211
Пачи, запой може и да има, но ще е без Хот Sad Те летят тази сутрин в 8:30....
Но пък сега е наш ред да отидем там, каза тя.... Далечко е, иначе на драго сърце...   Flutter
Мимис  Hug как е малката героиня?

# 212
  • СОФИЯ
Елс, ЧЕСТИТА РОЖБА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ТОНИ!!! МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУШКА!!!
ПАЧИ, Как е тумбата? Гледам, че напредваш. Идва и твоя ред.
Ние сме добре. От много отдавна не съм се включвала, но не ми остава много време  Cry. От понеделник почва и Андреа детска. Свърши и царството при баба. Ще видим и ние каква картинка ще бъдем. Ще се постарая по редовна да бъда пък да видим.
Поздравявам всички! Много съжалявам, че съм изпуснала срещата с Хот. Надявам се добре да си изкарала тук.
Пожелавам ви лека седмица!

# 213
  • София
Как сте, как сте в този мрачен уикенд?  Confused

MTV, Трифон по-добре ли е?  Praynig

Жани, стискам палци да тръгнете безпрепятствено на градина!  Peace

Елси! Цял отбор декемврийки чака снимки на Антоанета Стенина!   bouquet Не че тя не най-важна, ама да знаеш, че седим и чакаме.  Grinning

Героинята, Правде, седи на земята и си играе по цял ден!  Peace Води куклите на лекар, слага им гипс...  ooooh! Чакам края на седмицата за контролния й преглед.  Praynig Опасявам се, че тя така си е свикнала с гипса, че като й го махнат, кракът й изведнъж ще й се стори някак лек и прекалено свободен.  Thinking Поживем - увидим, както е казал народът!  Hug

Успешна нова седмица на всички!!!
  bouquet

# 214
Куку, привет дами!

След очистителния ден, който още не е завършил, малко сме като "Сливи за смет".  Blush

Имам и една новина - приеха Никола в детска градина. Още я ремонтират, но го класираха и се очаква от 1.11 ОДЗ-то да започне да функционира. По моему до тогава няма да успеят да свършат с ремонта, но драмата "само моето дете не са го приели" приключи! Mr. Green

Поздрави на всички! Болните - да се стягат и оправят, другите - ведро и с усмивка! Heart Eyes

# 215
Добрутро дами  bouquet
mimiska , благодаря за загрижеността Hug, оправя се-значително по-малко кашля, Т няма, дивее из нас-което е най-верния показател Mr. Green
Още на следващия ден обаче, аз и баща му бяхме с яки болки в гърлата, което ме навежда на мисълта, че не е никакъв бронхит, ами някой вирус Thinking
Днес сме на контр. преглед, ще видим педиатъра какво ще каже. 

Милото Наде..да гипсира куклите Confused-явно не й е лесно.

Жани, Ланг-бърза адаптация на дечицата в детската градина!

# 216
  • Варна
Здравейте девойки wavey
Надявам се, че не сте ме забравили съвсем (нищо че рядко се отчитам  Embarassed ), но ето че попаднах на идеалния момент

ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА, ЕЛСИ! МНОГО ДА ВИ СЛУШКА И РАДВА! ДА РАСТЕ ГОЛЯМА И ЗАСМЯНА!

толкова са пораснали всички дечковци, ще кажеш че беше вчера, когато все още ги чакахме да вдишат първата си глътка въздух....Разнежила съм се нещо напоследък (пък иначе съм една зла...) От вчера Симонка е в градината и след не много добрия старт сутринта, се оказа, че все пак е била кротка и послушна - яла, спала, играла  Laughing "Гопожата" я похвалила, че се справя с всичко самичка и че била много напред с материала (броене, цветове, репертоар от песнички и стихчета) за разлика от другите деца. Тази сутрин обаче пак и се насълзиха очите преди да влезе и реших да я подкупя, за да не плаче  Embarassed Попитах какъв подарък да и донеса като очаквах нещо наистина дребно да си поиска, ама и тя е захитряла - няма плача, мама купи Барби (не знам кое подред   Tired ) Обещала съм ще го купя кво да правя, ама можеше и да се размина, щото като влезе две момиченца веднага я дръпнаха и отиде да си играе даже и не ме погледна - нали си изпроси подаръка  Innocent
Пожелавам на всички малчугани бърза адаптация, болните бързо да оздравяват  bouquet

# 217
Ето обещаните снимки!

Само че при нас явно не може всичко да е наред... Стени от събота ми е с Т, хрема, покашля от сполите. Днес, слава на бога, вече няма Т, явно беше някакъв вирус, който е преборил, но пък го е лепнал на баща си. Та Тони си седи само в детската, Стени е основно на долния етаж при баба си и дядо си... ей такива красоти. Ама какво да кажа, пак е бял кахър, има по-лоши варианти, та не смея да се оплаквам много.

Тони я почнаха коликите, но за сега е поносимо.

Имате ли представа дали мога да смесвам и давам от шише кърма и адаптирано мляко?

# 218
Елс, аз нямам опит с адаптираното, ама няма ли да стане мн гъсто...а и нали се топли водата в която се разтваря /на кутия съм виждала към 60градуса/, а ако стоплиш толкова кърмата,  ще се унищожат ценните й съставки Rolling Eyes

Дано Стени бързо оздравее Praynig А малката е голям бонбон! Heart Eyes И от сега усмихната Grinning

# 219
  • Варна, морето и сините вълни!
Eлси, много ти е красива момата!
Не е хубаво да смесваш АМ и кърма. Дай първо кърмата и после АМ.
Но ти защо ще даваш АМ?

# 220
  • Добрич
Ели, Тони наистина е много оформена, ококорена и красива малка беборана! Пупупу! Да ви е жива и здрава!  Hug Heart Eyes Аз също знам, че не бива да се смесва кърма с АМ. Както ти е казала Мими - първо даваш кърмата и тогава АМ. Стискам палци Стени да се оправи бързичко!  Praynig Hug Heart Eyes

# 221
Идеята ми беше към една доза АМ охладено като за пиене да добавям изцедената кърма...  newsm78
Даже го и пробвах да видя консистенцията дали няма да е много рядко и да шурти от биберона (защото кърмата ми е много течна, по-рядка е от АМ, незнам дали така трябва да бъде или по-гъста да е) и се оказа, че добре изглежда, ама не посмях да го дам преди да потърся инфо.
Давам изцедена кърма от шише, защото Тони нещо не суче много добре - едно, че не всеки път захапва добре и друго, че много бързо се уморява и спира, а е още гладна и търси, но не ще да захапе пак гърда. А от моите гърди си трябва яко сукане да има, защото кърмата трудно тече (и преди го имах проблема, затова и Стени бързо-бързо мина на адапте).
Обаче пък иначе си има апетит момичето и това, което изцеждам не й стига, та давам и добавка.
И става яко размотаване на хиляда и едно шишета... и затова се зачудих дали не мога да го давам всичко на веднъж.

# 222
  • Добрич
Ели, аз ти разбрах идеята веднага, но мисля, че не е добре да ги смесваш! Питай в кърмаческия за най-сигурно.  Hug

# 223
Елси, изцеди от т.нар. "предно мляко" т.е. това е воднистото, и й дай да суче след това-по-мазното и хранително Peace
Още не ти се е регулирало производството на мляко-затова е така Mr. Green, а изцеденото замразявай-после ще ползваш при захранването Wink

# 224
За да ти "слиза" по-лесно кърмата, още в самото начало на кърменето изпивай по чаша вода Wink-не знам защо обаче е ефективно Mr. Green.Пийвай си и по един лецетин, мисля че в библиотеката на кърмаческия имаше и различни пози за кърмене..

Общи условия

Активация на акаунт