Аз малко съм в работен и гнездещ цикъл (а.к.а. голямото чистене, което няма край), та нямам много време да чета и творя, но по-другата седмица би трябвало да се отдам на лежане и мързел

. Пие останалата кърма от шишето на помпата
И изведнъж, като си имам едно мъничко беззащитно човече, той ми се струва толкова голям! Опитваме се да му обясняваме кое бива и кое не бива, ама вчера на два пъти му повиших и тон, от което ми стана много гузно после.
Предполагам, че Стени гледа на Тони като на нова играчка. Съвсем скоро ще му минат тези мераци и тогава сигурно ще се освести и ще започне с ревността. Стискам палци всичко да е в нормални граници и да се справите подобаващо, всъщност съм сигурна, че ще е така!
Чакаме с нетърпение снимки!
. Много се радвам, че малката принцеса е кротичка и не ти създава грижи. Ще чакам с нетърпение снимките на Тони.

Ами да, голям е Стени, как не?! Това е прекрасен пример за субективното възприятие на деца на една и съща възраст като "още малки" или "вече големи". Стискам палци и чакам и аз с нетърпение подробности, текстови и документални. 
Чакаме отчети ежедневно!

Диагнозата-остър бронхит, сега е на АБ
и сироп за кашлицата.