ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 307
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Леле мимис, много неприятно Confused
Пак добре, че не е счупено...ама представям си я милата...то и й тежи..как спи.. Sad

Ивко и той милия с контузия...май тепърва ни предстоят тези неприятности Confused

Правде на класически хомеопат ли сте или е от Боаронската школа?

Зори, как е Боби?

Нашето постъпване в детската градина все още не е ясно кога точно ще е Crossing Arms

# 76
Леле, Мимис... Егати каръка  ooooh! Дано се оправи бързо малката героиня  Praynig Плакала ли е много? Уф, аз съм била с гипс от глезена до задника в продължение на 1 месец и бях откачила. Не  мога да си представя какво му е на детето. Кураж, Мимис  Hug Hug Hug

Марти, ЧРД, лейди! Много любов и здраве ти пожелавам, късмет и усмивки, и разбира се - много подаръци   bouquet Ето кой щял да черпи на вечерната ни сбирка (която не се знае кога ще бъде  Whistling)

# 77
Марти Честит Рожден Ден!
Много здраве и любов!

# 78
  • Бг-мама
Мимис , много съжалявам за случката . HugБързо да мине времето ви и всичко да остане само лош спомен!
Веси ,съжалявам за случилото ти се ! Hug
Зори как е Бобче , по добре ли е вече? И Гошо беше миналата седмица с ангина , май ще се вадят сливиците  ooooh!
Марти , честит рожден ден .Да си жива и здрава и от късмет да не се оттървеш!!!
По отношение на най -хилаво дете сигурно печеля аз . Mr. GreenВалко варира от 12.300 до 12.600 в зависимост по кое време на деня го тегля .И тези му кг са сигурно от една година .Не е мръднал  Laughing
Елс , нали се сещаш ,че сега трябва всеки ден да ни се отчиташ та да не се налага да ти дебнем профила  Laughing
Аз май ще отивам да лягам , че Валко хвана един режим на акане в 8 сутринта , а на мен така не ми се става......

# 79
Марти,Честит Рожден Ден Мила!

Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Мимис
Hug Добре,че е малкото зло.Милата кукла,да я нацелуваш и нека времето мине неусетно! Hug

Зчека,как мина Р.Д. на Гошко? Wink

Елсииии.... отчети се за днес,тук ли си?  bouquet

Ние днес отидохме в ДГ и Ивко пита госпожата "Ще излезем ли на вън като хапнем?" при което следва отговор Да,а той и отвърна "Сега да си поиграем малко и после ще излезем" и влезе в стаята сам без да търси мама... Grinning Grinning Grinning

# 80
Да се отчета и аз Mr. Green-дребния е около 12,300-12,500кг..не се спира на кантара, та затова варира Laughing-96см
Вче е отбит! От седмица не цока, но пък си пази циците! Joy

# 81
Марти, честит рожден ден!

Тука съм бе, къде да съм.... айде ся, няма на 9-ти септември точно да родя (Марти, нищо лично! Hug), че да трябва да я кръщавам Свободка или Победа hahaha.... това в кръга на шегата.... Тука съм си, признаци на раждане нямам. Няма проблем и да ви отчитам, ама нали ви обещах - ще разберете, няма страшно!

Мимис, направо не мога да си представя какво ви е - и на детето, и на вас Sad Hug! Звучи ужасно и сигурно е ужасно! И този дълъг срок за гипса.... Как ще изтрае горкото дете  Hug

Втори ден прилагам номера "иди на градината с баба, а мама ще те вземе после" и проблем с рев няма! Другото хубаво е, че вече и са двете постоянни госпожи! Е, снощи по време на сън имаше няколко стряскания и проплаквания, ама след двудневната почивка е нормално.

# 82
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията Hug.
Ето малка почерпка от мен:

Леле, Мимис, дано бързо минават тия дни, че само вие си знаете какво ви е. Стискам палци Надето бързо да се възстанови Praynig.
Елс, а аз изпращам Дани с татко му, че Ники е с по - здрави нерви и не се трогва от мрънкането му Mr. Green.

Вче е отбит! От седмица не цока, но пък си пази циците! Joy[/color]

МТВ, досега си кърмила Трифи. Мога само да те поздравя, но как издържа толкова много време? Аз кърмих Ани цяла година и накрая толкова ми беше омръзнало, че броях дните до РД Rolling Eyes.
Браво на останалите дечица, които ходят с желание на градина.

Приятен ден на всички    bouquet.

П.С. Е, момичета не мога да публикувам от вас. Тъкмо натисна клавиша "публикувай" и нов отговор Laughing.

# 83
  • Добрич
Мила Марти, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, весела, доволна и много щастлива! Весел празник!  Hug

Мими, много съжалявам, че ви е сполетило такова неприятно нещо! Дано бързо зарастне /до 45 дена, а не до 60/ и дано Наденцето да посвикне бързо с гипса, че само мога да си представя каква олелия е. Теб те прегръщам много и ти пожелавам кураж и сили!  Hug Heart Eyes

# 84
Мимис, а как ще става банята с този гипс? Аз в съзнателна възраст (доколкото 17г. могат да се нарекат съзнателна възраст  newsm78) не успях да го опазя и ходих 3 пъти да ме прегипсират... А като почнат и сърбежите... Миличкото Наде  Hug
КъдрокосоУ, стига си минавала само транзит, щото ще дойда и ще ти накъсам салфетките  #2gunfire Пиши как сте, де, как е Боби  Crossing Arms Пусни някоя снимка.
Марти, има ли подаръци вече? Ако не са скъпи и луксозни - направо ги връщай  Mr. Green

Абе много хилави нашите декемврийчета... Май Ивко и Рада само ги отсрамват  Mr. Green

Да се похваля, почти си сглобихме мебелите (по план трябваше вече да сме ги подредили, ама...), стената ни прилича на швейцалско сирене (как пък тези мъже все попадат на трегери, бетони, арматури и т.н. и за да пробият 2 дупки правят най-малко четири опита на различни места  newsm78 ooooh!), така че този уикенд ще си имаме хол (може би  Mr. Green)

# 85
  • Добрич
КъдрокосоУ, стига си минавала само транзит, щото ще дойда и ще ти накъсам салфетките  #2gunfire Пиши как сте, де, как е Боби  Crossing Arms Пусни някоя снимка.

Пачи, моля те, само не салфетките!!!  Mr. Green  Joy Почувствах се заплашена, та веднага докладвам.  Mr. Green Joy У дома сме си, гледаме се с Боби в очите Laughing, ходим по разходки и гостита и така си текат дните. Офанзивата с детската градина остава за по-късен период, защото плановете се попромениха. Като слушам Елс, Марти и Весито си мисля, че децата са ви герои! Браво на тях! Аз от сега ви казвам, че ще имаме доста "проблеми" с градината. Борис не иска да стои с баба си и дядо си, ако ни няма по-дълго време, а какво остава да е при чужди хора. Преди няколко дни решихме да отидем на вечерно кино/ филма започна в 23.00 часа/ във Варна и познайте...рев, рев...не искал да заспива без мен. Добре, че майка ми сменила тактиката от успокояване към строг тон, та заспал. Иска да ходи на градина, но иска и аз да съм там.  Mr. Green
Свекър ми има РД този месец - юбилей /60 години/, та по този повод ще се събираме три фамилии в Несебър. Купонът ще е на 27.09. За целта подаръците вече са на лице и дори снощи беше изклюкарена изненадата. Обажда се свекър ми и когато Боби хвана телефона, първата му работа беше: "Ела тука, защото има подаръци за теб!".  Joy Добре, че не го оставих да говори, щото щеще съвсем да издаде всичко.  Laughing Иначе едната част - сантименталната и емоционалната е един албум, който направих със снимки на Старшия /така казвам на свекър ми/ от най-малък до сега /60 години/ с техниката на...декупажа, естествено.  Wink За който му е интересно и любопитно, може да погледне тук - http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/22/Album_4RD_Starshi_ … oupage_24.09.2008

Пожелавам на всички хубав ден!  Hug Hug Hug

# 86
  • София
Марти, Честит Рожден Ден!!!
Да си жива & здрава, да си щастлива & доволна, да си радостна & лъчезарна!
Да са здрави всички около теб, останалото е въпрос на организация!

bouquet  bouquet  bouquet
Мерси за почерпката!

Благодаря ви, момичета, за подкрепата и съпричастността!  Hug

Мимис, а как ще става банята с този гипс?

...А като почнат и сърбежите...

Вчера направихме упражнението с банята. Не е трудно.  Crazy Напъхахме крака с гипса в един голям найлонов плик, вързахме с ластик отгоре, да не пропуска или поне да не пропуска много вода. Седна на пластмасово столче в банята, а кракът, както е заръчал докторът, вдигнат на друго столче (не трябва да виси надолу, трябва да е във водоравно положение  ooooh! ). И аз с една каничка поливам и мия. Доволна съм, да си призная.  bowuu И косата измихме, и тялото. И дори гипсът не беше мокър!  Peace

От вчера поплаква, че я сърби. Може би "поплаква" не е най-подходящия глагол за случая, ама така звучи по-добре. Нищо не може да се направи... Стиска зъби детето, рови и драска по гипса, ама файда особена няма...  Confused

Абе много хилави нашите декемврийчета... Май Ивко и Рада само ги отсрамват  Mr. Green

Пачи, забравяш Надето, мила. Тя е 17,5 кг без гипс. С него сигурно отива към 21... Rolling Eyes Добре, че баткото ни е як!  Wink

# 87
  • Варна, морето и сините вълни!
Марти, честит рожден ден! Много здраве и късмет!

Мими, почесването става с дълга кука, навит на нея памук, като огромна клечка за уши. Мушкате в гипса и почесвате Hug

Къдрокос, свекър ти трябва да се рамзже от кеф от подаръка на снахата!

# 88
Мимис...една силна прегръдка и много сили и кураж мила! Hug

Ели,подаръка който си сътворила е невороятен и един безценен спомен,много е красиво!Браво мила! Peace
Чакаме снимки на Боби,сигурно много е пораснал!

Аз току-що се връщам от фризьор... Flutter
Днес се поглезих малко,пострижка,маски,изправяне,отделно си купих още козметика за коса...  Mr. Green
Снощи излизахме и си легнах в 2 и станах в 7:30,имам чувството,че са ме прегазили,толкова ми се спи,но до 22 часа има още време... Tired
Чакам да стане 16:30 за да си прибера детенцето от ДГ,че вече ми липсва!  Heart Eyes

# 89
СКЪПА МАРТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО: ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И БЕЗБРОЙ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ СЛЪНЦА ДАНИ И АНИ!

Мимис - много неприятно.....Аз като си представя миналата година Лазар колко му беше трудно с гипс, пък не ми се иска да мислля за малката принцеса. Похвално е ,че се справяте и в банята. Ние си къпем косата с невероятен рев и това си е. Изпращам ти виртуална прегръдка и стискам палци все така да се справяте.

Ели - страхотен албум! Сигурна съм,че Старшията ще бъде очарован, а за твоето майсторство-нямам думи!

Ние от вчера се борим да се откажем от "бибито". Голям зор,голяма мъка е. Вчера плака два часа на обяд,днес пак се повтори същото и заспа преди малко. Само ми повтаря какво ще цока като не давам бибата,толкова лигава глезла,че нямам думи. Знам,че колкото и да се оплаквам от нея ние сме си виновни,но днес не спирам да се карам с цялата къща-със свекърва ми,със свекър ми,с татко и.....Не искат да ме разберат,че като го правя всичко това е за нейно добро.
Оплаках ви се,ще пиша пак как върви борбата.

Общи условия

Активация на акаунт