ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
MTV, знам го това на теория, пробвах го и на практика, но и това не работи - пак суче, суче известно време, а после зее за още, а пък не ще да захапе нито гърдата, от която е сукала, нито другата. И вода пия, даже не пия - направо се наливам, защото изпитвам непрекъснато жажда.
Единственото, което досега съм намерила по въпроса е от една статия от библиотеката на кърмаческия - "Мога ли да смесвам кърма и адаптирано мляко в едно и също шише?
Консултантите по лактация не препоръчват смесвнето на кърма с адаптирано мляко, само защото може да стане така, че да пропилеете спечелената с мъка кърма, ако бебето ви не довърши шишето. Вместо това, първо нахранете бебето си с изцедена кърма, и ако все още изглежда гладно, предложете му ново шише с адаптирано мляко".
Питах и едно от момичета от септемврийската отчетна, което е консултант по кърмене, де видим и тя какво ще ми каже.

# 226
  • Варна, морето и сините вълни!
Елс, давай и по - често да суче. И ако искаш пиши на ЛС на Бу и на Хедра за съвет!Вдярвам че ще ти дадат такъв! Ако искаш да кърмиш не се отказвай! Рядка кърма - няма такова животно!

# 227
Елс - прекрасна е малката Тони! Още от сега покорява сърца.... smile3522
За кърменето и аз бих те посъветвала да не я дохранваш с АМ, а да се бориш само с кърмене. Аз направих грешка с Анна Мария и съжалявам. Баткото го кърмех често не по часове и нямаше проблеми. А както Мими ти е писала - няма рядка кърма тя е индивидуална за всяко малко човече.

# 228
  • София
Елс, браво!!!  smile3501 Толкова е прекрасна!!! (пу-пу-пу) И изобщо не прилича на бебе на дни - толкова си е оформена и ...бебеста (хехе, не знам дали има такава дума, ама сред съществуващите не мога да намеря подходяща  Embarassed )! Да ви е жива и здрава!!! И баткото да оздравява, че да я пази! Малей, то аз с треперещи от страх ръце взимах Надето като беше на дни, а ти колко си смела!  smile3521

Пачи! Лангsmile3506

# 229
Елс, страхотни сте и двете, Тони наистина не прилича на няколкодневна въшка  Hug Heart Eyes, а ти изглеждаш невероятно   bouquet А какви цици си отпрала  Sick - това е от завист  Mr. Green

Аз съм нещо зла, злобна и зелена и не ставам за приказки, но се надявам другата седмица наистина да сложа край на работния процес, щото вече ми идва на нагорно.

Отивам да изям поредната доза пресни орехи  Crazy

# 230
Елси,малката Тони е прекрасна!Да ви е жива и здрава! Heart Eyes Hug
На теб не ти личи че си била бременна,къде беше това бебе?Не си качила май много кг. Peace
Пожелавам на батко Стени да се оправи бързо,за да си гушка сестричката! Praynig Hug

Пачииии,що ти е така криво бе мацо? Hug

# 231
Елс и аз да кажа че Тони е стахотна кукла , красиво бебе пу-пу - и също много прилича на Стени Heart Eyes
Ти също изглеждаш много добре! Peace

Оххх Пачи ,пресни орехи...ей това чудо го няма тука Tired

Днес установих много интересен факт,значи Елла няма кой знае какви спомени от преди да стане на 2г и 4 месеца .Неща които са купувани след това знае от кой са и от кой магазин са купувани а през последните седмици ме пита за дрехи и играчки които са и купувани преди това и тя изобщо не знае от кой са.Пита ме за почти всички играчки " мамо кой ги купи " и после следва "а от кой магазин"...много ми е интересно! Simple Smile Почна да задържа спомени явно ,дори говори за майка ми всеки ден и си спомня как я е прегръщала и какво и е казвала кои неща и е купила.Много мили ми става че си спомня тези неща! Heart Eyes

ПС :Забравих да си пофаля детето че си пише името вече ,научи се точно за 2 дена

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 22:57 от victoria

# 232
Леле Елси, момиченцето ти е много сладичко и красиво Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жива и здрава  Praynig Heart Eyes Hug Ти също изглеждаш направо отлично! За кърменето съвет не се наемам да давам, защото не се справих добре с това първия път. Дано ти успееш сега.
Вики - браво за уменията на Елла  Hug И Сиси задава такива въпроси - това от къде е, кой го купи и така.

# 233
  • София
Здравейте Hug.
Елс, Тони е много красива и както и другите са ти казали е много оформено бебче Heart Eyes. Да ви е жива и здрава. За кърменето кърми е по - често и така по - бързо ще ти "слезе" кърмата, а освен това и като я кърмиш по - често тя ще е по - спокойна. Аничка първите дни много плачеше, защото Дани й пречеше да спи и единствено  честото кърмене й помагаше, а аз бях станала като млекоцентрала Mr. Green, само като хванеше зърното и млякото бликваше. Дано да успееш да намериш най - добрия вариант и за теб и за бебка.
Стискам палци на Стени бързо да оздравее Praynig.
Мише, и аз подкупвам Дани с разни подаръци, но гледам да са някакви лакомства, че питам ли го какво иска веднага ще ми каже "боклукчийски камион", а имаме два броя Laughing.
Вики, браво на Елла за умението да си пише името Peace.

Вчера бях на родителска среща и след всички изказани думи за вътрешния ред, какво са задължени да правят родителите и персонала на градината се стигна до въпроса с парите Mr. Green и аз останах много изненадана, че трябва да дадем 40 лв. за книжки, тетрадки и консумативи за писане, рисуване, моделиране. Мислех си, че те се предоставят от градината, но не ние ги купуваме. Освен това ни събират и по 50 лв. за да им купят радиатори, ( до края на октомври няма да имат парно), легла (има дечица, които ги взимат на обяд, защото няма достъчно легла за тях) и... лъжици за хранене  ooooh!. Обаче няма да ни взимат месечна такса, защото градината е специализирана и издръжката се поема от общината. Един път и ние да ударим джакпота Mr. Green.

Момичета, в петък ще имам нужда от много стискане на палци Praynig.

Сега приключвам, че ще извеждам Аничка навън.
Чао и приятен ден  bouquet.

# 234
Аз пък утре съм на родителска среща... Mr. Green
След това ще се отчета как е минала!

Браво на Елла за уменията. Hug
Ивко задава същите въпроси,кой ми купи това,от къде,и като му кажа кой му го е купил казва "Нееее,тати ми го купи!"  Grinning

Приятен и слънчев ден на всички!  bouquet

# 235
тази вечер изпратих моя любим за Мадрид  smile3518 сега ми  е ужасно мъчно

# 236
КРАСИ,ЧЕСТИТО ВИ ХРИСТИЯНЧЕ! Hug

Ние днес отидохме без рев и мрънкане на ДГ.Влезе сам в стаята да си намери любимата госпожа без никакъв проблем. Mr. Green

Онзи ден пък като отидох да го взимам бяха на вън на люлките и като си тръгвахме две дечица от люлките се провикваха "Чао Ивайло",и моето момче им каза "Чаооо,до утре"  Grinning
Умрях си от кеф....вече и той си има приятелчета.... Grinning

# 237
  • София
Здравейте!

Спазвам си обещанието да пиша за патилата на Хари.  Mr. Green Приет е за студент в НБУ, другата седмица ще се записва. Почва отначало - 1 курс, но сменя специалността. Сега ще учи "Масови комуникации".  Peace Догодина ще докладвам пак.  Crazy

Хубав ден на всички!!!
  bouquet

# 238
Здравейте!

Спазвам си обещанието да пиша за патилата на Хари.  Mr. Green Приет е за студент в НБУ, другата седмица ще се записва. Почва отначало - 1 курс, но сменя специалността. Сега ще учи "Масови комуникации".  Peace Догодина ще докладвам пак.  Crazy

Хубав ден на всички!!!
  bouquet
Браво на Хари! Peace
А това "Догодина ще докладвам пак"-нали не означава че ще пишеш чак догодина hahaha

# 239
Къде сте мацки?Никаква активност тук... Rolling Eyes

Нашата родителска среща мина добре,съобщиха ни,че от вчера,а официално от утре вече са разделени групичките,Ивко е от 2ра група  Mr. Green
Разясниха ни кога да водим и взимаме децата,каква била храната,заниманията,дадохме по 15лв. за книжка,на която ще се учат да оцветяват,да изрязват фигурки,да рисуват и т.н.,помолиха ни да помагаме с каквото можем,казаха да сме надписвали пижамите(което ми е супер странно,с какво и как ще му напиша името на пижамата? newsm78) и ме посочиха за пример на останалите,които не носят бельо и дрехи за смяна,че съм била съобразителна и съм носила всичко резервно на детенцето-дори и пантофки  Blush
Таксата е 2 лв. на месец и по 1 лв. за всеки ден.Ние дължим 22лв. за м.септември,понеже сме отсъствали само един ден.
Аз попитах дали може да занесем играчки,и ми казаха,че няма никакъв проблем,така че смятам да поизчистя малко играчките вкъщи. Mr. Green
Ще има тържества,празници,ваканции...

Общо взето това беше. Peace

Общи условия

Активация на акаунт