71-ви набор, а и по-малки и по-големи (всички още мърдат) - Американска Тема

• 14 331
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Да си изплача тука.. Сестра ми отиде в Германия да живее, с децата.. Още се нареждат нещата, чакат да пуснат телефон, интернет, ужасно ми е мъчно и само за това мисля. Пфу.

Стига де!  Wink Ти като на умряло ги оплака. Не е толкова зле в Германия. В зависимост от града, работата и личната нагласа, може да се чувстват добре.

Мерси на всички за пожеланията!  Hug

# 271
Благодаря ви много  Hug. Аз си стоя на работа и се чудя възможно ли е или не Thinking newsm78 На всичкото отгоре, вчера в бързината взех никому неизвестен тест и сега се чудя дали да не пробвам отново с First Response или някой друг Rolling Eyes А имам чувството, че ще експлоадирам направо, де що симптоми изчетох в другата тема струва ми се, че всичко ми има hahaha Crazy

# 272
кюбит, нещо не съм се изказала правилно. не ги оплаквам, ще се оправят. мъчно ми е, че не мога да ги чуя.

Sladurana,  Simple Smile не пречи, вземи си First Response и виж.. 5 дни след закъснението би трябвало да отчете..

# 273
А имам чувството, че ще експлоадирам направо, де що симптоми изчетох в другата тема струва ми се, че всичко ми има hahaha Crazy

О, аз съм имам всички симптоми всеки месец Laughing, то ПМС и ранна бременност много си приличат Crazy. Вземи друг тест, но го направи по инструкции - с първа урина утре сутрин, а не например днес следобед.

# 274
Juturna, аз ако го взема днеска в никакъв случай няма да мога да изтрая до утре сутрин Naughty Laughing

Зора, аз го правих вчера по обяд ( т.е. на 4-тия ден ) и те нали са 2 в кутийката - и на 2-та нищо #2gunfire smile3515 В другия форум ме успокояват, че имало случай чак на 10-15 ден отчитало, ама се чудя дали да вярвам или не smile3506 И седя и чакам atwork

# 275
кюбит, нещо не съм се изказала правилно. не ги оплаквам, ще се оправят. мъчно ми е, че не мога да ги чуя.

Зора, извинявай. Не съм те разбрала. Нямат ли бг-мобилен? Там поне по-бързо пускат телефон и интернет, не като тук (в НЙ поне се чака).

Sladurana, аз при закъснение купувам поне няколко вида, за да съм уж по-сигурна. Но най-сигурно е кръвен тест, което ти знаеш предполагам. Ако имаш време за малко източване на кръв утре сутринта, може да пробваш.
Дали теста ще ти отчете зависи от много неща, едно от които е вида на теста. Чети внимателно инструкциите. За всеки случай си купи един "сутришен", както Juturna пише. Те уж са най-точни.
Стискам ти палци за положителен резултат! fingerscrossed

# 276
cubbit, благодаря ти Hug
Аз ако наистина съм бременна съм някаква много бързо прихващаща  smile3503 Обаче никога не е било 5 дни по-късно. Решила съм, че ще чакам до утре и по някое време ще отида до CVS и ще изкупя де що тест има и каквото сабя покаже  newsm53

# 277
sladurana...като казваш че ти закъснява предполагам че си знаеш точния ден на овулацията ...нали,казвам защото понякога някои жени овулират по късно от обикновенното пък после им закъснява повече от обикновенното и става объркване ....( не те познавам ...извинявай ако е не на място и си познаваш тялото добре  Peace)
следиш ли си температурата всекидневно ?

# 278
victoria, коментара ти е съвсем на място.  Peace Понякога дори жени, които си познават тялото, разсеяни от странични неща, пропускат да забележат.
В домашни условия ББТ, ову тестове и евентуално ову болки или усещания могат да са насочващи.
ББТ трябва да е мерена поне 2-3 месеца, за да е надежден фактор за отчитане на овулация. Тестовете общо взето винаги са много точни. А болките ги има при някои жени само (аз съм от тях, понякога е непоносимо).

Sladurana, вие само не се пазите или си следила някои от тези показатели?

# 279

Хиър, и Обама има такива изказвания в нищото. Не е лесно да си под прожекторите постоянно и да нямаш грешки..

Има, ама все си мисля, че човекът оценява, че има неща, които не знае и може да изпита срам. А за Пейлин не съм сигурна. Страх ме е, че е от онези американци, които не могат да се оправят с картата на света, и все пак се гордеят с това.

# 280
victoria, няма проблеми Peace
Може и така да е както казваш, но при мен да има разлика +/- 1 ден най-много ( дори се изненадвам като стане така, обикновено е дори по едно и също време на датата). А точно за този месец си спомням, че имаше един лек "фал" и за това сега такава треска ме гони. Напълно е вероятно и нищо да ми няма...За това си чакам и така.. Peace

# 281
Сладурана,стискам палци!Моят първи тест бе6е отрицателен ама след 2 дена направих друг и бе6е положителен,детето е на линия.

Да отворих си и моя сметка закоято аз си знам сама.Но смятам 4е и към об6тата трябва да имам карта,те големите кинти са там:)

# 282
аморитка, стискам палци за благоприятно развитие на ситуацията  Peace
Сладурана, дано да е каквото искаш  Hug . Мен последния път ми закъсня 3 ( ТРИ  Crazy) седмици и се бях изприщила от всякъде, докато се разбере има ли нещо или няма  ooooh! , та така след 2 отрицателни теста, то взе че ми дойде... и то при положение, че винаги е като по часовник.
Стана си съвсем като отчетна тема  Mr. Green
Аз от сутринта си късам нервите с тъпите Юзит и с още по тъпите Бг Ер  #Cussing out . Като си купувах билета за насам, специално си взех такъв на Бг Ер, защото предлагах безплатна смяна на датите  . Сега, като се оказа, че искам да си отложа билета си прехвърлят топката, да не говорим че звънях около 2 часа без прекъсване докато успея да се свържа с Кол центъра на Бг Ер  #Cussing out . Та в крайна сметка май ми писна и ще си зарежа така билета, да им се невиди.
Междувременно, провокирана от информацията за скоростта с която ми придвижват апликейшъна за смяна на статута, се разрових да видя естимейшън тайма за чакане за гражданство, че половинката ще подава в началото на февруари, и се оказа, че за наше село, към момента се чака 11 месеца  Shocked ...тея хора не са в час нещо, надявам се да е някакво забавяне около навалицата за изборите, защото ако ще трябва да чакаме 1 година за неговото гражданство, съвсем ще цъфнем и вържем от всякъде  Rolling Eyes
Зора, дано да имат успех твойте хора в Германия и да можеш скоро да ги чуеш  Hug

# 283
Кларет, минимума за гражданство при супер добро стечение на обстоятелствата (т.е. много рядко) е между 4 и 5 месеца.
Сроковете са такива, и винаги са били. Няма общо с изборите и навалицата, даже бих казала, че напоследък се поразбързаха.

# 284
  • USA
Аморитка, радвам се, че има развитие при теб. Хубаво е, че вече имаш план за действие.

Зора, сестра ти досега къде са живяли? Ако е било наблизо, съчувствам много. Моята сестра много ми липсва, но и тя е на другия край на света. Sad

Сладурана, hope for the best and prepare for the worst. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт