71-ви набор, а и по-малки и по-големи (всички още мърдат) - Американска Тема

• 14 333
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Zora, да не си решила да купуваш втора Grinning или се услушваш за рефинансиране...  а това, че разни чужди инвеститори дъмпват стока на Фреди/Фани и то точно в тоз момент не е хич изненадващо Wink политически игрички ли чух Grinning

# 256
 Mr. Green Grinning

Да, бе, да. Аз се чудя как да се отърва от първата, тя за втора ми говори. Как пък не!

# 257
  • USA
Като си говориме за къщи и заеми, някой файлнал ли е за намаляване на данъците върху къща, на която стойността е намаляла?

# 258
Приятели мои. Ако планираш да продаваш, имаш ли сметка от официално намаляване на стойността на имота?

# 259
  • USA
Аз точно затова не съм файнала все още и размишлявам по въпроса, та ми беше интересно какво мислят другите.

# 260
Амортитка...в  ER също веднага ще ти помогнат ,както каза анет по закон  правят и струват...много са добри.....дано не се налага по спешност .
Психически тормоз е по страшно от физически ,защото се проточва и доказателства няма кой знае какви...гледала съм по ТВто в такова положение...оправия почти няма...страшна работа е....

Агент...брех ..Хаус фен да не се извъди ти,и аз гледам от началото.

кюбит...поздравления и пожелания за едно вързопче колкото се може по скоро Wink

# 261
Кюбит, честито  bouquet

Цитат
И ако ми позволиш, само ще вмъкна, че и двамата трябва да решите какво печелите от развод. Противно на популярните мнения за издръжки на жени и т.н., жената почти винаги губи финансово от развод. Познавам и случаи, когато единият родител (този с кастъди) е вързан географски само защото другият родител (без кастъди) не е съгласен детето да се мести където и било. Всичко ще ти обясни най-добре адвокат. Пожелавам ти всичко да се развие така, както искаш.[
Имам точно такъв случай пред очите си, много си права!

Аморитка, успех от мен, мисли много и най-важното, недей лъга, че ти е посягал физически, ако не е , че после не знаеш дали няма да се обърне срещу теб. Успех Praynig

Аз и в другата тема писах.....закъснява ми вече 5 ден....направих си тест вчера : отрицателен #2gunfire, много тъпо ми стана...
Лек ден на всички от мен  Peace

# 262
  • Чикаго / София
Аморитка, кураж и не се отказвай. Съвет не мога да дам, че още съм прясна, прясна тук, но ти пожелавам нещата да се наредят по-бързо! Hug

Sladurana , има време. Ако ти закъснее още, направи тест пак след няколко дни, може този път да е друг резултата. 

# 263
Кюбит - със закъснение честита годишнина!
––––––
Обрива се оказа ухапване, кой знае от какво. Сега ще пера на 90 градуса всичко от леглото, а той е от тези дето спят с 1000 играчки там. Поне си отдъхнах, че не е шарка и няма неочаквано да ни се променят плановете за пътуване  ooooh!

# 264
Привет от БГ. То много изморително да си на гости, малко като маймуна на синджир всеки да те види. Първите дни бяха кошмарни, Плами си играеше до 6 сутринта и после спеше до 2 на обяд. Вече влезе в крачка
На всички рожденици / на патерица / честито  bouquet. Тандури да си изпълниш плана от 30 неща който искаш да направиш перди 30
Аморитка, не мога да помогна, но стискам палци всичко да се оправи
До скоро

# 265
По повод последните новини на пазцара на недвижими имоти, ето това получих днес.

Sunday’s decision by the Treasury Department to take over Fannie Mae and Freddie Mac is shaking up markets and stock indexes are rallying today....

In the end rates may drop, good news for you.

Снощи четох във Файеншъл Таймз, че това го наричат най-големия "bail-out" в световната история на финансите.  Други статии в броя предричаха глобална инфлация и завишаване на интерест реитс, както тука така и в Европа.  Какво означава това за нас простосмъртните, ще видим, но следващата администрация със сигурност ще трябва да се занимава с Фанние анд Фреддие.

Имаше интересни анализи на републиканците в последните няколко броя. Бяха сравнително балансирани.  А тая сутрин на CNN чух за някаква анкета, според която мъжете харесват Сара Пейлън повече отколкото жените я харесват Simple Smile 

Скоро се върнах от Европа и независимо от новините за криза, които чета за там, европейците ми се сториха много спокойни, щастливи, и приятелски. Харесаха ми и европейските (вътрешни) авиолинии--бях забравила какво е да ти дават повече от торба с прецели на вътрешен полет и да ти се усмихват стюердесите. Е, да, много е скъпо там, и напълно разбирам  защо Американските молове са пълни с британци, германци, и французи, които масово купуват парфюми и бижута.

# 266
Да споделя какво става....
С адвокати говорих-2 броя,не съм в особено изгодна позиция то4но в момента,то4но за6тото той не6те да подпи6е документа,НО 4овека в4ера да вземе да ми се появи с цветя с насълзени о4и,е 4ак така не се бе6е извинявал,не 4е на мен много ми дреме де,това не е за първи път да се караме и аз да искам да се разведем...казах му 4е 6те си мисля и хи4 и да не влиза,аз 6те му се обадя....тръгна си тихо кротко каза 4е 6те 4ака,говорих пак с адвоката и полу4их ценни съвети.6те се сдобряваме,но това дале4 неозна4ава, 4е съм се отказала само дето той няма нужда да знае.Сигурна съм, 4е скандали 6те има много скоро,но аз тогава 6те зная какво се прави и 6те си имам план за действия.

Да разбуля заблудите-никога не съм си мислела да лъжа в съда и пред полизията!!!под достойнството ми е.Физи4ески тормоз е имало еднократно,останалия е психи4ески.

Голямата ми гре6ка според адвоката 4е не съм се обадила на полизията!

Най-интересното адвоката с който говорих небе6е хи4 от безплатните,но ме кансултира многократно по телефона,спомена 4е ако наистина имам нужда от него 6те се пи6е към асоцияцията на адвокатите които правят волентиер(за ей такива без пари)

Условията които съм поставила на 4овека-искам карта за об6тата банкова сметка,2-та клу4а от моята кола и колата да се появи кадето и е мястото..има и други но тези са така на първа позиция.днес 6те му се обадя.

в петук съм на курмуване,тоя път няма да карам с една рука и няма да си оправям косата!Вие стискайте палци

Благодаря на вси4ки за подрепата и ан тези които ми се обадиха просто да поговорим.В удобен момент 6те действам но той трябва  да дойде!

# 267
Амортика, успех!

Cubbit
,   bouquet

Вчера чух два нови лафа на Пейлин. Обяснила, че според нейната църква Аляска е място, защитено от Армагедон. Попитали я какво мисли за поемането на дълга на Фани и Фреди и тя чистосърдечно си казала, че не знае с какво се занимават.

# 268
Sladurana, търпение и успех ти желая. Чакането е ужасно.

Хиър, и Обама има такива изказвания в нищото. Не е лесно да си под прожекторите постоянно и да нямаш грешки.. Чакам с нетърпение дебатите, ще стане голям бой.. първия е в края на месеца, СНН май, 26-27 септември?
Гледате ли по СНН профилите на кандидатите, много интересни. да видим на Бойдън и на Пейлин.

Аморитка, дано се наредят нещата, но си имай едно наум. За съжаление, опита показва, че една жена с малко дете винаги трябва да има пари настрана, emergency резерв. Да не говорим, че не можеш да си позволиш да бъдеш изцяло зависима от някого.. та дори и мъжа ти.
Сори за лекцията, не можах да се сдържа.

Да си изплача тука.. Сестра ми отиде в Германия да живее, с децата.. Още се нареждат нещата, чакат да пуснат телефон, интернет, ужасно ми е мъчно и само за това мисля. Пфу.

# 269
amoritka, не знам как е вашата обща сметка, но ако е като нашата, всеки от съпрузите може еднолично да изтегли всички пари и тогава кел файда, че имаш карта и достъп. Аз ако съм на твое място, отварям сметка само на мое име и започвам тихо и кротко да придърпвам пари натам, да има някакъв буфер за следващия мелтдаун. Докато го напиша и Зора го е казала Simple Smile

кюбит, честито на патерици   bouquet

сладурана, стискам палци да е това, което искаш fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт