По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 22 022
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Гери честита месечинка, нацелувай Жорко   bouquet

# 61
Честита месечинка на Жорко и от нас Hug

# 62
Честита месечинка на Жорко Hug
p4eli4ka_maia как сте с Мимето?  bouquet

# 63
Честита месечинка на малката Стефи да ви е здравичка  Hug  bouquet /вчера не съм влизала/
GERI844 Честито и на Жорко, да ти е жив и здрав  Hug
Виктор също се изправя в кошарата, но си мисля , че му е рано - слеб му е кръста и краката не го държат - клати се и пада... Thinking , но постоянно драпа да е прав... newsm78
А аз снощи много пострадах - схванах се цялата и не можех да мръдна....та татко му го храни тази сутрин в 6 часа.../нали е ранобуден нашия син/  Crazy

# 64
Честита месечинка на Жорко и от нас!  Hug

Момичета, силно съм притеснена, защото Ели е с температура от онзи ден, ту спада, ту се покачва. Направо се побърквам. Снощи беше 39,2 и две нощи почти не съм мигнала. Педиатърката я прегледа вече два пъти, но каза, че нищо й няма - гърлото не й е зачервено, няма хрема, не кашля, не киха, дробчетата й са чисти. Силно се моля по-скоро да приключи всичко.  Praynig

# 65
Ми ние днес нямаме подобрение Cry. Ту сме добре ,ту носът ни се запушва и едва дишаме. Много ме е страх да не се върне бронхиолита  Cry. А педито ни не си вдига телефона ,за да я преслуша и да видим дали не е слязло надолу. Направо много ми писна. Иначе днес бяхме на ортопед ,на контрола, и поне той ни каза,че сме супер и ни вика на контрола пак като станем на 10 години newsm44.Дундурела,защо не са ви помогнали тези капки? Как са й влошили състоянието на малката ви принцеса? И аз пръскам Стеримар,но тези сополи сякаш нямат край #Cussing out. Дано се оправим за понеделник Praynig. Да ви питам -знаете ли дали вашите дечица имат парашутен рефлекс(като ги наведеш с главата надолу,имитирайки падане,протягат ли ръчички напред,сякаш да се предпазят)?

# 66
  • София
Момичета, силно съм притеснена, защото Ели е с температура от онзи ден, ту спада, ту се покачва. Направо се побърквам. Снощи беше 39,2 и две нощи почти не съм мигнала. Педиатърката я прегледа вече два пъти, но каза, че нищо й няма - гърлото не й е зачервено, няма хрема, не кашля, не киха, дробчетата й са чисти. Силно се моля по-скоро да приключи всичко.  Praynig
Зъби?  Embarassed
Дияна само с 1вите два нямаше проблеми. След това клинично здрава, но като изкарва зъб - темп. до 39, а понякога и разстройство.

# 67
Между другото ортопеда ни разреши да я държим изправена на крачетата newsm78.Каза ,че няма проблем за ставите или изкривяване някакво.

# 68
  • София,
Гери честито на Жорката и много прегръдки и целувки от нас!

Пчеличка ами някак си от тези капки секрета се сгъстяваше повече като че ли и така слезе надолу и в дробчетата и се запушваше повече нослето, а инхалациите втечняват секрета и ги кара да кихат повече и изкарват всичко навън!

# 69
  • София
Да ви питам -знаете ли дали вашите дечица имат парашутен рефлекс(като ги наведеш с главата надолу,имитирайки падане,протягат ли ръчички напред,сякаш да се предпазят)?
Като го държиш по корем ли? Моя мъж твърди, че Алекс си протягал ръцете. Бил го държал по корем и го накланял напред, назад. Аз не съм третирала малчо по този начин.

# 70
Да ви питам -знаете ли дали вашите дечица имат парашутен рефлекс(като ги наведеш с главата надолу,имитирайки падане,протягат ли ръчички напред,сякаш да се предпазят)?
Като го държиш по корем ли? Моя мъж твърди, че Алекс си протягал ръцете. Бил го държал по корем и го накланял напред, назад. Аз не съм третирала малчо по този начин.
Да ,точно за това питам. Незнам дали е това ,което е видял мъжът ти обаче,защото невролозите ми казаха ,че е рефлекс,който трябва да се появи след 4,5 месеца и остава до живот newsm78(рефлекса,който ни пречи да си размажем физономиите,когато се спънем и полетим напред  Wink).

# 71
Зъби?  Embarassed
Дияна само с 1вите два нямаше проблеми. След това клинично здрава, но като изкарва зъб - темп. до 39, а понякога и разстройство.
AnMary, много се надявам да е от тях, но венците не са набъбнали, както става при никненето на зъбките.

# 72
  • София
Знам ли какво е видял. Алекс си държал ръцете точно като парашутист. Джони даже саморъчно ми демонстрира Simple Smile Може да са някакви наченки.
Онази вечер мъж ми беше гушнал Алекс и вика "я виж какъв рефлекс има". Бил си отпуснал леко ръцете и Алекс се вкопчил в него Simple Smile

Тани по принцип температурата свидетелства за някакъв процес в организма. Дияна не е поддържала темп. при никненето на зъби, т.е. вдига 39 еднократно или двукратно. И винаги се продрискваше.
1вият й зъб изби на 6м. (Не е като майка си - на 1,4г)
Еднократна висока темп. понякога може да се вдигне и при претопляне.

# 73
  • София,
ДА може да е от претопляне, или пък е някакъв вирус, дано скоро отмине. Давай повече течности да пие.

ЧЕстит празник днес на всички, особено на Пловдивчани, нали им е празник и на града.
А ние да почерпим, че днес стожерът /таткото/  в нашето семейство е рожденик.

# 74
толкова висока температура от претопляне,не ми се вярва.
не може нищо да му няма и да е с температура.говори за някаква инфекция в организма

Общи условия

Активация на акаунт