По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 22 022
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
GERI844 много хубави новини Hug  bouquet

# 46
  • София
Браво на малък Жорко. Все такива новини да се чуват в тази тема   bouquet

# 47
Добро утро.
Гери-браво на малкия Жорко Hug Вие при кой ходите на невролог?
Аз пък да се оплача-Мимето тази нощ напълни нослето. Цялото й носле е пълно със сополи Sad. Опитвам се да го чистя със Стеримар,но тези сополки са навътре и ги вадим на порции. Толкова ме е страх да не я разболея пак  Cry. Но се надявам да си остане само с хремата  Praynig. Дано витаминките,които пием ни помогнат да се пребори по-бързо.Че ако отложим пак гимнастиката ще се  #2gunfire. Писна ми-сякаш винаги,когато реша да я водя на гимнастика и тя се разболява. Макар ,че за сега,ако изключим хремата е весела и дано така си остане Praynig.

# 48
  party023  food010 почерпете се -днес Стефи става на 10 месеца.  bouquet
p4eli4ka_maia надявам се че няма да се задълбочат нещата при Мимето и ще се оправи бързо. Hug

# 49
честита месечинка на Стефани! :hug:P4eli4ka_maia,на нас витамин С много ни помагаше ,когато сме имали хрема.Слагала съм в Нослето на Жорко по-няколко капки .

# 50
  • София
Честито на порасналата Стефи Simple Smile
И аз подкрепям Гери за вит. С. На Дияна съм й слагала капки в нослето и помага.

# 51
Честита месечинка на малката Стефи и от нас  newsm67. Да ви е жива и здрава и много да ви радва  newsm51

# 52
Благодаря ви за пожеланията.
p4eli4ka_maia как сте с Мимето?

# 53
  • София,
Честито на порасналата Стефи!  bouquet
Ние вече сме добре, уж, така ни каза вчера доктора, но трябва много да се пазим!
Пчеличка, а как е МИмката, дано е по добре и да не се разболява. А ти какво направи купили си инхалатор, ако си си купила можеш да и правиш инхалации с физиологичен разтвор само и много бързо ще се оправи.
И ние късно започнахме да седиме стабилно сами чак на 9,5 месеца и също още не сме проходили. Ама и аз не си давам много зор и не я пускам много да ходи, че и без това като тръгне после спиране няма,  Laughing все ще ми се пречка из краката  Joy
КАк са Жорковците и Вики, а Преславка,  къде се изпокрихте всички? То верно че времето е хубаво и сме само по разходки! А аз тичам и стягам първокласника, то са ваксини, контролни прегледи при зъболекар и незнам си още какво, днес цял ден обикаляме! Гледаме раници, ама още нищо не сме купили, утре! Hug Баткото няма търпение.  Hug

# 54
Ми не сме си взели инхалатор. За сега имаме само сополи. Милата като кихне и сополчето й стига до устата. Педито ни предписа капки-Коларгол.Дано й помогнат и се разминем само с тях Praynig. Дундурела,а 9,5 месеца коригирани ли са? Пълзите ли иначе? Честит ви първокласник Hug

# 55
 Thinkingкъде е Viki_76,?Губи се нещо.

# 56
  • Варна
Тук съм.  Hug Надничам, но не ми остава време да пиша. Хванах много дини под една мишница - днес си подадох документите  - да изкарам още една магистратура; опитахме се да уредим една 10-дневна почивка в Цигов чарк - Вики да смени климата, но не успяхме - остана за понеделник.
Вчера бяхме на контролен преглед - възпалението в бъбреците се е изчистило (има още съвсем мъничко в единия бъбрек), а цистита още го имаме. Като спрем Зината, ще пием нелидикс. Другата седмица пак ще ни видят и ще ни дадат направление за уролог.
mim4eto, честита ви месечинка   bouquet!
Гери, радвам се за хубавите новини! Ти предполагам си знаеш, че Жорко няма да има проблем с прохождането (нали си е нашия късметлийко), но друго е да ти го каже специалист.  Hug
Dundurela, пазете се много, че се измъчихте с Вероничка.
p4eli4ka_maia, дано се оправите бързо! Praynig

# 57
Вики,Цигов чарк ни е под носа.Ако не успеете ще съдействам Hug

# 58
  • София,
Пчеличка на 9,5 нормални, не коригирани засега не пълзим и се изправяме, но не в леглото а само като се държи за мен или за баща и иначе не иска явно я е страх, а ходи като се държи с двете ръце задължително иначе я е страх. А тоя коларгол е гола вода, на нас не ни помогна даже напротив, само прочистване с физиологичен разтвор иле стеримар! Hug

# 59
И ние ,пораснахме с още един месец  Laughingкак само лети времето Hug beer2 beer2 cook

Общи условия

Активация на акаунт