По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 21 712
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • София,
Здрасти на новата мама! Ако мислиш, че ще си по спокойна наистина си запишете и неонатолог. ТО май на обикновените педиатри много не може да се разчита!

# 31
polina7979,аз бих избрала неонатолог PeaceДнес на Жоро памперса му мирише, и това си мисля да не е проблем newsm78по-много чурка тия дни, и дали от урината мирише така незнам.Бих казала ,че мирише направо на ако.Утре, ще заведа малкия при педи, че да видим.

# 32
  • Варна
polina7979 , добре дошла при нас! Ще те обавя като пускам следващата темичка - сега вече не мога да правя корекции в списъка (минали си 24 часа от пускането му).
Гери, да е ял Жорко някаква дразнеща стомаха храна - зеле, леща, боб...? И при нас се получава така понякога. Не мисля, че е проблем.

# 33
  • София
Ами и на Алекс му намирисва памперса. Достатъчно е да го напишка и готова. Само на кърма е, даже и вода не пие.
Записала съм го при обикновен педиатър.

# 34
Viki76,Жоро не е ял скоро боб, нито леща.Риба яде вчера, и от тогава мирише днес отново.Когато ,сменя памперса си мирише на памперс ,а щом чурне и пак тая миризма Rolling Eyes

# 35
GERI844 да не би да е от рибата? Ходи ли при педи?

# 36
Педи каза ,че утре ще ни приеме.Аз, записах  час за преглед при невролог,довечера от 19 часа ще е.Дано всичко е ОК

# 37
polina7979   welcome Честито ти синче  Hug

GERI844 С добри новини да се похвалиш  Hug

# 38
GERI844 стискам палци всичко да е наред Praynig Hug  bouquet

# 39
Здравейте майчета Hug Hug. Ние сега се прибираме от София. При невроложката мина горе долу добре. Каза ни ,че имаме съвсем малки отклонения и е добре да правим малко гимнастика профилактично. Може и в домашни условия,но ние мислим от другата седмица да направим един курс в клиниката. Ще ни бъде тежко с това пътуване,но определено е по-добре да се правят упражненията от специалист. Та стискайте палци да не се разболеем пак и , ако всичко е наред от понеделник сме на път. Каза ни още ,че е време да се научим да седим. Моля ви дайте съвети вие какво правехте ,за да научите дечицата  Praynig. Малко ни е слабичък гърба,но вече ще се опитваме. Има голямо желание да стои права,но ни забраниха. Вие от кога започнахте да ги държите изправени на крачетата? Моля ви пишете ми в коригирани месеца,за да ми е по-лесно  Praynig. А кога започнахте да пълзите? Ние за сега се придвижваме като подпъхваме крачетата под коремчето,забиваме глава в леглото и се изтласкваме #Crazy . Иначе сме качили 300 гр. за 1 седмица newsm44.Поне една добра новина за нас от днес. А иначе аз май хванах летния грип и сега се чудя как да я предпазя. Е-това е от нас за сега -чакаме съвети Hug

# 40
P4eli4ka_maia,как така си хванала летния грип?Да не ти е зле?Жоро много късно се научи да стои на дупето си, стабилно има няма преди  2 месеца,бил е на около дванадесет коригирани /долу- горе/месеца.Все още не пълзи, т.е може но не иска.Виждала съм го  как пълзи и много рядко го прави Rolling EyesСега лази и е като войник  Laughingмного е смешен.Щом ще правите гимнастика добре Peaceще видиш ,че ще ви помогне много.Аз защо си мисля че Мария е родена колкото нас900гр newsm78тъй ли е?

# 41
Да почти Grinning-950 гр. И да много ми е зле. Боли ме гърлото и ми тече носа. И главата ме цепи-абе направо Sick

# 42
P4eli4ka_maia на нас физиотерапевтката ни каза да слагаме Стефи седнала,когато беше на 8 месеца коригирана възраст. Първо я слагах малко полегнала и постепенно повдигах възглавницата. Сега стои седнала, но не е много стабилна. Все още не пълзи. Мисля че е рано да я слагам да стъпва на краката си.
Оправяй се бързо  Hug  bouquet

# 43
Аз започнах да слагам Преслава на 6 месеца седнала.Всеки ден я слагах подпряна от всички страни с възглавници.Първо започнах с по пет минутки и така малко по малко увеличавах времето.Седна стабилно на осем месеца. От осмия месец я слагах да си постъпва на крачетата, но пак за малко.На единадесет се изправи сама, а на 12 започна да прави крачки. По принцип детето само си показва и то те учи.

# 44
Аз имам добри новинкии HugЖоро е добре, невролога остана много, много доволен от моя сладурко Hug,Казаха ,че може би по-късно ще проходи, но ще проходи!радвам се!

Общи условия

Активация на акаунт