Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки

• 34 548
  • 595
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
А някой знае ли дали събота и неделя обработват поръчки? Тъп въпрос  Crazy, вероятно не, но все пак...

# 511
Mims-Mims на мен ми се е случвало да ми шипват поръчки
Vi4ito страшно са нагли наистина, когато е в тяхна полза
Мадам Бу за пореден път се убеждавам колко различни са хората  Mr. Green на мен този парфюм ми беше толкова нетраен, че си пръсках на китката и не можех да усетя на какво мирише  Rolling Eyes

# 512
  • Варна
Mims-Mims на мен ми се е случвало да ми шипват поръчки

Да, в събота са ми шипвали и на мен, но поръчка направена в петък. Вчера (събота) направих поръчка и сега е със статус processing, та се замислих дали няма връзка това бавене с обработката на картата ми и дали това зависи от работното време на банката. Покрай почивните дни и празниците може и да се забави, ако е така  newsm78. Идея нямам.

# 513
Здарвейте,  момичета bouquet
Извинявам се,че се повтарям,защото вече го писах и във форума за размяна на парфюми,но търся това нещо:
Sun Moon Stars by Karl Lagerfeld

Ако някой вече не го иска,не го е харесал и т.н.,моля да пише на лични  Praynig
Знам,че във Фрагранса го има и то на суперцена,но просто нямам нерви да чакам... Tired

# 514
  • София
Някой поръчвал ли си е рефил? Възможно ли е да има разлика в аромата, защото рефилите са в по грозни и обикновени бутилчици, но са и доста по евтини. Става въпрос за L'Instant - вижте как изглежда рефила: макар че в сайта не са сложили тази снимка, а стандартната на L'Instant

# 515
Здравейте, момичета. Аз чакам поръчка, шипната на 08.09, но от нея ни вест, ни кост. На някой бавила ли му се е толкова, леко започвам да се притеснявам.

# 516
Здравейте, момичета. Аз чакам поръчка, шипната на 08.09, но от нея ни вест, ни кост. На някой бавила ли му се е толкова, леко започвам да се притеснявам.
Ами аз чакам шипната на 02.09... Мисля утре да мина през пощата да проверя да не би да не са ми пратили известие.

# 517
Не се притеснявай рано ти е още. Аз взех онзи ден от началото на Септември. Всеки момент ще ти дойде.

# 518
Инкс, densi, благодаря !  Hug Зареждам се с търпение тогава.

# 519
  • Бургас
Поничка , рефила който си показала е ЕДТ, който по принцип казват, че се различава по аромат от концентрацията ЕДП и вероятно от това ти се струва различен.

ти замени ли вече о де кристобал  Blush

# 520

И моята е от тогава и я няма,надявам се за за утре.

# 521
  • Варна
Yes, шипнали са ме! За момент се притесних, че прекалено дълго ще чакам. Три абсолютно непознати аромати, представяте ли си каква тръпка  Crazy

# 522
 Ура! И моята са я шипнали! Сеага ще си я чакам.  Този път мъжът ми ще се радва.

# 523
Кога си направихте поръчката,моята я направих в събота и още не са я шипнали Tired

# 524
В събота. Мейл нямам, но в статуса е отразено.

Общи условия

Активация на акаунт