Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 332
  • 541
  •   1
Отговори
# 510
Фронтлайн !!! С две ръце гласувам за него ,продължава да няма никакви хлебарки и не мога да се нарадвам. Който ме послуша с добро ще ме споменава  Joy

# 511
  • Sofia
Айкън беше препарата в къщи, който подейства. Фронтлайн нищо не свърши.

# 512
Оказа се, че Бромтокс е вреден за топлокръвни животни, това за информация. Но пък идеята не е да го давате на дом. любимци. Как действа, не знам - вероятно тъй като движението на хлебарките е способствано от водата, като се сипе отровата във водата и те измират. Все пак мен не ме бяха предупредили, сега обаче вече си изясних.

# 513
  • София
Оказа се, че Бромтокс е вреден за топлокръвни животни, това за информация. Но пък идеята не е да го давате на дом. любимци. Как действа, не знам - вероятно тъй като движението на хлебарките е способствано от водата, като се сипе отровата във водата и те измират. Все пак мен не ме бяха предупредили, сега обаче вече си изясних.
А тази вода с отровата къде отива?

# 514
Ясно е, че всичко, което се използва против хлебарките са отрови. Спор по това няма. Тази обаче се сипва във водата както препаратите, с които перем както и белината, както всякакви миещи препарати, бои, разтворители и др. отрови, разтварящи се във водата. За отровите от промишлените производства не говорим, там направо рибата измира поголовно и това сме го виждали всички. За опасността за топлокръвните не знаех, но за живущите в дома топлокръвни няма опасност. И да, като се поставя отровата против мишки на места, на които има опасност от гризачи, предполагам тогава може да има опасност за домашните любимци. Но в случая няма. От толкова пострадалите от хлебарки съм, че просто не ми се разказва, не смятам да се извинявам за това, че съм използвала отровата, която за мен е най-ефективната. Всъщност се опитах да обясня  постфактум, че тази отрова е опасна за топлокръвни, за да знаят интересуващите се, с което смятам въпроса от моя страна за уточнен и на нападки не смятам да отговарям, още повече, че не съм го знаела.

# 515
  • София
Дайте някаква фирма, че вече ми писна!
Моля ви!

# 516
  • София
     Аз след ремонта си напръсках пак с Фронтлайн, не, че имаше нови, но ей така, профилактично.Сега намирам тук-там някоя от черните, но те  слизат от покрива, обърната по гръб и умряла.Всъщност го взехме за кучетата, но остана, разредих го и напръсках "възловите места"- тръби, в шкафа под мивката, под ваната,по ръбовете на прозорците и вратите, особено пред входната...

# 517
Здравейте!
Успях да намеря регент, може ли да ми кажете в колко л вода да разтворя едно пакетче? И като цяло  едно достатъчно ли е за етаж от къща 90 квадрата? Правим ремонт в къщата,в която ще живеем, в кухнята тръбата за отпадната вода беше отворена и явно гадините влизаха оттам. Купих 1 шишенце ХАЛЕК и сложих по всички ръбове на пода във всички стаи и на другия ден намерих 5-6 умрели черни гадини...
Благодаря  Hug

# 518
Здравейте!
Успях да намеря регент, може ли да ми кажете в колко л вода да разтворя едно пакетче? И като цяло  едно достатъчно ли е за етаж от къща 90 квадрата? Правим ремонт в къщата,в която ще живеем, в кухнята тръбата за отпадната вода беше отворена и явно гадините влизаха оттам. Купих 1 шишенце ХАЛЕК и сложих по всички ръбове на пода във всички стаи и на другия ден намерих 5-6 умрели черни гадини...
Благодаря  Hug

Регента аз го направих по този начин;Сварих 1 картоф,обелих го ,намачках ,сложих една лъжичка маргарин и изсипах регента.Получи се гъста каша ,от тази смес слагах в капачки от безалкохолно и на тъмните места в дома.В банята ,тоалетната,дрешника,под мивката на всякъде където се сетиш.Но не е подходящ начина ако имаш домашен любимец или малко дете .От 2009г. насам нямам гадинки,но капачките с вече мухлясалата каша още си седят по местата.(докато махна капачката от тоалетната още на следващия ден се появиха и аз я върнах обратно)Дано да съм ти била полезна Hug

# 519
Много ти благодаря за отговора!  Hug

# 520
Дайте съвет и аз от скоро се боря с тях дойде лятото и плъзнаха , само като ги видя  #Crazy . Вечер си спя а тя лази на стената до  мен не зная какво да правя някакъв ужас е  newsm50

# 521
  • София
Дайте съвет и аз от скоро се боря с тях дойде лятото и плъзнаха , само като ги видя  #Crazy . Вечер си спя а тя лази на стената до  мен не зная какво да правя някакъв ужас е  newsm50
От цялата тема нищо полезно ли не откри?

# 522
Регентът много ми помогна, рецептата е написана по-горе.
От време на време намирам някое трупче на дребна гадинка. В комбинация с Халек/Демор съм вече спокойна.  Peace

# 523
Много моля да ми споделите от къде точно да намеря РЕГЕНТ имам голям проблем с тая напаст

# 524
  • Пловдив
Франтлайн не помогна ли?

Общи условия

Активация на акаунт