Точкова диета - 6

• 45 626
  • 438
  •   1
Отговори
# 30
здравайте и от мен   bouquet и аз искам да започна този режим обаче се страхувам че ще оплескам работите имам малко въпроси и понеже виждам че доста хора са доволни се надявам тази диета поне да има ефект защото аман от глад = нищо . аз искам да сваля около 5 кг сега съм 53 при ръст 158-160 или поне 3 кг обаче не слад седмица две да ми се върнах че и отгоре  Cry аа иначе тука калориите играят ли роля защото като гледам се яде и шоколад и разни други неща примерно ако  закуската ми е около 300-400 кк пък точките са  5  newsm78 аз не съм много наясно с тея неща  Tired та това е за сега от моя милост  Grinning аа и да попитам понеже сутрин нямам възможност за яйца например ям корни или плод(или двете) или някоя тъпня (едно рогче излапах наскоро  #2gunfire ама това е рядкост Mr. Green) това препоръчва ли се и колко точки може да има в корнито  Simple Smile  bouquet

# 31
  • Горна Оряховица
Хайде някой, който точкува по-отдавна да се похвали с резултати  Praynig за стимул  Embarassed

# 32
здравайте и от мен   bouquet и аз искам да започна този режим обаче се страхувам че ще оплескам работите имам малко въпроси и понеже виждам че доста хора са доволни се надявам тази диета поне да има ефект защото аман от глад = нищо . аз искам да сваля около 5 кг сега съм 53 при ръст 158-160 или поне 3 кг обаче не слад седмица две да ми се върнах че и отгоре  Cry аа иначе тука калориите играят ли роля защото като гледам се яде и шоколад и разни други неща примерно ако  закуската ми е около 300-400 кк пък точките са  5  newsm78 аз не съм много наясно с тея неща  Tired та това е за сега от моя милост  Grinning аа и да попитам понеже сутрин нямам възможност за яйца например ям корни или плод(или двете) или някоя тъпня (едно рогче излапах наскоро  #2gunfire ама това е рядкост Mr. Green) това препоръчва ли се и колко точки може да има в корнито  Simple Smile  bouquet

Шоколад не се яде, ама хич даже  Mr. Green Колкото по-малко ядеш-толкова по-голям резултат ще имаш. От личен опит-забрави сладкото и тестото, ама напълно, иначе няма смисъл да минаваш на този режим на хранене. По-добре един сухар с майонеза, отколкото едно печено прасе, пълнено с пилета  Wink Плодовете-също ограничено, банани хич. Кола лайт-единственото позволено сладко, може и диетичен шоколад, ама ако работата е на умиране. За рогчета няма да обяснявам, ясно е. Диетата изисква постоянство. Резултатите са забележителни, ако си бил съвестен. Веднъж на 3 седмици може да се прави един свободен ден, в който да ядеш каквото си искаш. Вече съм споделяла, че свалих 16кг. за половин година, главно на сухари с нещо отгоре. Успех   bouquet

# 33
 LEI ,
не е ли вредно само сухари с нещо отгоре?Плодове,зеленчуци,мляко,супи и т.н. не си ли хапвала?

Половин година е много време само на сухари...

# 34
аз до сега съм на едно кафенце и едно чайче  Party 
за довечера съм си приготвила риба във фолио и зелева салата  Crazy 

# 35
LEI ,
не е ли вредно само сухари с нещо отгоре?Плодове,зеленчуци,мляко,супи и т.н. не си ли хапвала?

Половин година е много време само на сухари...

Аз не съм била само на сухари, на ден 2 хранения, включващи сухар, намазан с пастет, или майонеза+парче жълто сирене или някакъв салам. Вечер-някакво месо+салата или яйца. Ама на мен проблемът ми е, че съм доста слаба, а трупам само на корем и хапна ли малко повече, ми се подува стомаха. Затова ядях малки порции, за да избягвам подуването. Да, диетата позволява много, но колкото повече се ограничава човек, толкова по-бързи са резултатите.

П.П. А ако вземеш и да се влюбиш по време на режима, още по-добре  Crazy Joy

# 36
 Rolling Eyes  има ли други точкуваши  newsm78  или съм сама

# 37
Аз не съм...засега , извинявай , че повдигнах темата...май няма да точкувам скоро, че съм си направила един дълъг почти месец диетичен план  Embarassed

# 38
Аз също си точкувам. Ям шоколад почти всеки ден, някои дни дори биричка пия. От време на време лунувам. За месец отслабнах с 5 кг и половина.

# 39
Лилянчо   Hug 

аз за сега съм на 2 кафенца и едно сухарче с кашкавал  Flutter 
за ве4еря мисля пак да си спретна една зелева салатка  Rolling Eyes  има време

# 40
Здравейте момичета! Аз се завръщам отново след дълго лутане. От тази диета бях най-доволна, защото си избирах какво да хапвам. Да кажа, че когато я започнах бях 65кг. и достигнах с нея 62. В момента съм 60кг и 160 височина. Желани килограми 53. Но ще редувам 1 ден точкова, 1 ден плодова. Надявам се да се подкрепяме. Лек и успешен на всички!

# 41
  • София
Хем да побутна темата, хем да не я оспамвам съвсем - да кажа, че след дълго мислене ще се върна към точковата диета  bowuu
Не знам защо се по загубиха пишещите тук... миналия път с 24 дни успях да сваля 3 килограма  Peace Надявам се този път по-добре!

# 42
А някой знае ли как да пресметнем колко точки са определено количество въглехидрати? Как например да изчисля точките на храна на която и пише количеството въглехидрати на колко точки съответства?  Има ли ткава таблица.. Някой да помогне!  newsm78 newsm78 newsm78

# 43
А някой знае ли как да пресметнем колко точки са определено количество въглехидрати? Как например да изчисля точките на храна на която и пише количеството въглехидрати на колко точки съответства?  Има ли ткава таблица.. Някой да помогне!  newsm78 newsm78 newsm78

Лесно можете да смятате сами точките - те отговарят на грамовете въглехидрати в сто грама продукт. От таблиците или от етикетите на продуктите погледнете грамовете въглехидрати на сто грама продукт или процента въглехидрати. Пример:
Кисело мляко 0.5% - 100 грама съдържат 4 г въглехидрати => една кофичка от 400 грама съдържа 16 точки
Сладки картофи - 100 грама съдържат 20 г въглехидрати => 50 грама съдържат 10 точки

# 44
Здравейте мацки ! Hug

Чак сега виждам,че имаме нова тема. После ще се върна назад да ви чета.
Имам предложение.Който е свалил кг с тази диета да бъде вписан на 1-ва страница. Количество свалени кг. и за колко време,така и останалите ще имаме стимул да започнем най-накрая  Blush

Общи условия

Активация на акаунт