Точкова диета - 6

• 45 649
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мацки ! Hug

Чак сега виждам,че имаме нова тема. После ще се върна назад да ви чета.
Имам предложение.Който е свалил кг с тази диета да бъде вписан на 1-ва страница. Количество свалени кг. и за колко време,така и останалите ще имаме стимул да започнем най-накрая  Blush

Чудесна идея  Peace
Аз ще подновя точковата диета от  понеделник.През празниците беше невъзможно да я спазвам,а утре ще  съм на течности :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361766.0
          Съчетавайки двете диети съм много доволна от резултата  Wink
Колкото и да е рано за някои,все пак иде пролет,лято  Grinning
  Вчера се мерих,качила съм 3кг през празниците,а и днес сме на канени на парти.

Веселба на купоните,рев пред кантарчето   hahaha  Joy  Sick

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 15:11 от sireni

# 46
gretchen   smile3501  тъкмо ще разнообразя малко менюто   bouquet

# 47
Записвам се в темата, точковата диета ми е сред любимите, но покрай празниците я поизоставих. Сега пак мисля да я уважа Heart Eyes Ще се отчитам Simple Smile

# 48
    Здравейте и от мен..  bouquet 2006г отслабнах с тази диета , като редовно създавах темите и се включиха доста момичета.Беше много мотивиращо..Сега след раждането ми имам да свалям 9-10кг и пак се спирам на нея, но досега с тези празници не я започнах сериозно.От днес съм на нея официално.
   Относно диетата нека ви споделя и моя опит с нея.Започнах я в средата на април 2006 -69кг и първия месец свалих 5кг, след това с доста дребни прегрешения до август бях станала идеалните за мен 58кг, това ми беше целта до октомври когато беше сватбата ми.И така доста преди свабтата бях постигнала целта си.Задържах си кг като дори след сватбата бях същите 58кг, но на обиколки продължавах да свалям и бях много щастлива така до ноември когато мерките ми бяха станали почти манекенски заради едни 4см в талията т.е. 90/64/90 Нооо много исках детенце и то взе че стана доста бързо и януари вече бях бременна.При нормално хранене каквото беше след диетата- ограничавах хляба и сладкото започнах да качвам от края на втория месец и качих доста , доки каза че е на хормонална основа..качих 20 кг и след излизането от болницата бях пак 68..Но съм видимо по-слаба от преди да отслабна първия път макар, че съм раждала и съм същите кг като тогава.Сега основно на корема и на ханша имам да свалям и да се прибирам..та така това е историята  с диетата и съм много доволна от нея.
   Днес я започвам отново с вас Hug

gretchen, чудесни рецепти.Предлагам ви да ги сложим на първа страница с линк и да добавяме към тях и нови за да разнообразяваме менюто си Hug  bouquet

Това е от мен засега.Като мине първия ден ще дам отчет какво съм яла и колко точки е.Успех на всички Peace

# 49
мда можем и да измислим някакви салатки за зимата тъй като зеленчуците не са много... аз например си правя със кисели краставички, сварено яйце, 2 с.л. кисело мляко Cultura и 50 60 грама краве сиренце .. става цяла чинийка и наяжда  Simple Smile давайте идеи какво друго мога да и сложа до тук стават 1т.сиренето+0т.яйцето+закруглям на 1т. киселото мляко (то е 4,3 за 100гр. 0,1% масленост), и киселата краставичка (средно голяма слагам 2т. (толкова са за 100гр) общо 4т. Simple Smile Hug

# 50
а ако искате примерно меню .. аз например вчера за закуска хапнах едно кисело мляко "Култура" разбито Wink - 17,2т. и едно сухарче- 5,5  с 40 гр сирене-0,5т. На обяд пиленце ядох колкото си искам без кожичката малко бяло месо и половин бутче Simple Smile после пак хапнах сухарче със сиренце както на закуска - 6,5т общо, 2 бъркани яйца- 1т. с 2 малки парченца кашкавал- да го сложа 0,5т. И за вечеря салатката която написах по нагоре 4т.  и стават общо 17,2+(6,5х2)+1,5+4=35,7 за деня Wink и отделно пих чайче около литър (нали трябва да се приемат мн течности, а за вода то е ясно Grinning  и утре ще ви напиша менюто от днес  Hug

# 51
  • у нас
 и аз съм в групата. Peace днес съм на един сухар с малко Снежанка отгоре и парче колбас. за вечеря пилешки бульон Peace
От 5 дни точкувам. В кг. не знам дали има резултат но коремчето ми се е поприбрало Mr. Green
Успех на всички Peace

# 52
Аз искам да добавя една табличка в която има съдържанието на въглехидрати в различни храни  ЦЪК 

Kpuccu радвам се да те видя отново тук  Hug  малчото е много сладък  Heart Eyes

# 53
Добро утро ,
аз за сега съм на 2 варени яйца и едно черно кафе  Crazy 
Успех   bouquet

# 54
  • у нас
 една пържолка и 2 кафета до сега. няма ли някой да сподели резултати. (за малко стимул... Thinking)

# 55
 Здравейте на всички!
Аз също свалих 4кг. с тази диета есента, после минах на друга, но не постигнах резултати. Започнах диетата 65кг и достигнах 61, след което се разболях от шарка и станах 58кг. Целта ми е да си върна килограмите от двете раждания и отново да стана 53кг на 160 височина.
 С вас съм  Hug!

# 56
олееееее колко ми е яко.. почнах да отслабвам "освен циците от никъде другаде не съм смъкнала.. а от тях... половината.... ги няма..." ЖЕСТОКО!

# 57
аз се чувствам много добре  Wink  и най-важното - чувствам се ЛЕКА 

# 58
  Здравейте и от мен пак..Режимна съм с леко прегрешение вчера Embarassed Вече свалих 1.5 кг newsm68

# 59
  • у нас
аз пък нямам кантар ooooh!, но със сигурност съм някое килце надолу Peace (снощи хапнах 5 пържени картофчета Crazy).
Днес деня започва с голяма чаша горчиво кафе Peace
Успех, свалени кг. и усмивки на всички точкуващи Hug

Общи условия

Активация на акаунт