По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 312
  • 905
  •   1
Отговори
# 525
dorchester  още може да изрусяваш нали знаеш - русо гладно нема  hahaha Joy
и аз онзи ден я свърших тая работа - колкото по отслабвам по руса ставам newsm78

Абе аз нещо се цепя от колектива .Сега съм на вълна кестеняво. Толкова време бях блондинка, а сега от 5дена съм си жива брюнетка, по си се харесвам сега така Grinning.
 На мъжа си разправям, че с нова жена си ляга вечер, хем по слаба, че и кестенява Wink Днес като отида на фризьор и с нова прическа ще се докарам и мъжо съвсем ...... ще е с нова жена  Mr. Green

Привет.
Повтарям въпроса си, пък дано някой прояви желание да ми отговори. Wink
При свалени 4 кг за 25 дни от първия месец на диетата, ознава ли това че, някъде има грешка или пък задържам още от сега. Изобщо какво ще кажете за този резултат?

Зависи какво ядеш и по колко ядеш. А и всеки е индивидуален. Момичетата правилно са ти отговорили преди това.

По повод колко искам да свалям,не е много-започнах на 60,мисля,че 56 ме устройват като визия.Не съм на 25,уви и не ми трябва да ставам 40кг.Тъй като не съм спазвала диети до момента,при мен килограмите падат бързо,та сигурно от събота съм на ПЗ,минавам във втора фаза.Вие какво мислите?
 Колко дни си направила 1 фаза. Не трябва да са повече от 7, ако вече са толкова минавай смело във втора и започвай да редуваш. Grinning

# 526
Belle Fleur, cote ме е изпреварила. КОГАТО СТИГНЕШ  желаните килограми влизаш във трета , а не във втора фаза. Затова и момичетата не ти отговарят, защото допускаш принципна грешка.  Сега за всеки свален килограм имаш по 10 дни във трета фаза. Прочети още веднъж внимателно първата страница. Втора е за сваляне, трета е за задържане! Ясно ли ти е? Ако нещо пак не разбираш, пиши ми на лични !

Dorchester, Гина е супер! Ще си хване бизнесмен

# 527
  • Бургас
Така,значи нещо аз не мога да обясня.
Почвам отначало.От 1 септември съм на П,значи в първа фаза,днес ми е петия ден.Последно бях 57.400,целта е 56 кг.
Доколкото разбрах трябва от утре да съм във втората,да включа и зеленчуците.до тук правилно ли съм разбрала?На дните във втора фаза редуването ми трябва да е 3 дни само протеини,7-протеини и зеленчуци.Казвайте сега,загрях ли най-после или пак нещо бъркам,не се обиждам изобщо,карайте се,ако трябва. baby_neutral

# 528
  • Sofia, BG
Ееее Танчетоооо ЧъРъДъъъ Grinning
Да си много щастлива, все така позитивна и да получиш мноого подаръци (четвърт век - не е шега работа  Mr. Green)

музичка - не се сравнявай са другите - нали сваляш, това е важното. Организма си знае своето, не е нужно да го насилваш, щом нещата вървят. За мен твоя резултат е много добър  Peace

Стихотворението е много яко, кой е великия автор?  Joy
Аз нямам никакво намерение да се изрусявам, слагала съм си руса перука, за да се видя как бих изглеждала блонди, реакцията на всички около мен беше:  #Crazy  hahaha

# 529
Belle Fleur  , мисля че си разбрала правилно!!! Но и аз съм нова така вещите в занаята да отговорят ако грешим!

Сладури ето я и мояна линиика, но не съм коригирала до сега мисля в понеделник да го направя!!!
  Желая Ви много минуссссииии , блондор по полека и прекрасни усмивки!

# 530
Така,значи нещо аз не мога да обясня.
Почвам отначало.От 1 септември съм на П,значи в първа фаза,днес ми е петия ден.Последно бях 57.400,целта е 56 кг.
Доколкото разбрах трябва от утре да съм във втората,да включа и зеленчуците.до тук правилно ли съм разбрала?На дните във втора фаза редуването ми трябва да е 3 дни само протеини,7-протеини и зеленчуци.Казвайте сега,загрях ли най-после или пак нещо бъркам,не се обиждам изобщо,карайте се,ако трябва. baby_neutral

Grinning правилно си разбрала. Найстина имаш малко килограми да сваляш, но и доста добре се справяш. Започвай ПЗ дните от утре спокойно и си редувай. Успех.

# 531
Belle Fleur, да правилно си разбрала, сега вече ти разбрах и началните килограми и целта. Правилно, докато свалиш тоя килограм и 400 караш втора и после по 10 дни за всеки свален килограм.  Hug
Ванесса йо, и на двете стихотворения отсрани е записан и автора с ника си, това е от онлайн форум за задявки на хора, с чувство за хумор и дар от бога. За съжаление мога само да им се наслаждавам и да ми оправят кривото настроение на моменти  bowuu

# 532
  • Бургас
Е,разбрахме се!
Много съм ви благодарна за подкрепата,тя е ценна в тези "дни на изпитание".  bouquetНарочно ги сложих кавичките,защото не съм усетила абсолютно никакъв дискомфорт откакто съм на този режим.Това си е начин на живот,единственото,което ме притеснява е изключването на плодове,а аз много ги обичам.Но когато стигна до трета фаза,ще си хапвам и тях.днес си взех и овесени трици,за да си угодя и с палачинки.Сега влизам в готварските рецепти,да си копирам и да разнообразя менюто.  chef

# 533
Първо да поздравя всички със страхотните резултати smile3501 smile3501 smile3501 и после да се оплача - нямате ли умора, не мога да ви изчета.  hahaha
Кога почнахте да спортувате и как ви се отрази?/?

# 534
  • Пловдив
Първо да поздравя всички със страхотните резултати smile3501 smile3501 smile3501 и после да се оплача - нямате ли умора, не мога да ви изчета.  hahaha
ходя пеш и степвам със степер няколко пъти седмично..
и боулинг играя, но може би не се брои  Joy макар, че е доста натоварващо като го направя 3 часа нонстоп.  bowuu
Отразява ми се чудесно, степерът особено - тонус, лекота ..
Обръщам се пак към всички, които грешно са схванали идеята на книгата относно спортуването. Вътре не пише да не спортувате, а да не се претоварвате със спорт. Движение трябва да има! Grinning

Ето какво пише едно към едно за ударната фаза:
Цитат
През първите два дни може да се почувствате леко уморени и неспособни за продължителни усилия.
     Това е периодът на изненадата, когато тялото изгаря тлъстините, без да се колебае и без да се съпротивлява. Така че не сега е моментът да му налагате големи разходи на енергия. Избягвайте натоварващите физически упражнения, състезателните спортове и главно карането на ски в планински условия. Но не се отказвайте от гимнастиката, джогинга или плуването, които практикувате редовно.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 14:17 от zvezdopad

# 535
Танче ЧРД от мен мила.Пожелавам ти всичко най- хубаво и много радости в живота. newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  ura  ura  bigdance2  bigdance2  Party Time Tada newsm19 #Milti bdbaloni bdbaloni hbday happy bd

Криска видях ти поста, мерси за милите думи.

# 536
Здравейте, и аз най-накрая да слезна от балкона.  Grinning

Чета ви от известно време и много ви се радвам Wink Много се насърчавам, а и понаучих някои неща, които не бях разбрала от книгата.
Аз съм на режима заедно с моя приятел - той има около 20-25 килца да сваля, а аз около 10ина.
Засега сме и двамата много доволно - сваляме малко бавно, но славно.

Поздрави на всички с поводи и минусчета.  Hug Heart Eyes

Да споделя моя опит със спортуването. И аз чух и четох, че не е препорачано...
Но така ми се наредиха нещата, че още по време на ударната фаза ходих 1 път на плуване - полекичка, бавничо, нищо не ме боля, добре се чувствах...А 2ра фаза, по-редовно хода.

Цитат от книгата, стр 80: " През първите два дни може да се почувствате леко уморени и неспособни за продължителни усилия.
     Това е периодът на изненадата, когато тялото изгаря тлъстините, без да се колебае и без да се съпротивлява. Така че не сега е моментът да му налагате големи разходи на енергия. Избягвайте натоварващите физически упражнения, състезателните спортове и главно карането на ски в планински условия. Но не се отказвайте от гимнастиката, джогинга или плуването, които практикувате редовно."

Това е от мен, ако по-опитните имат друго мнение и друг опит, моля, споделете, и  мен ме интересува.

Лек и отслабващ петък. Grinning Laughing Grinning

ЕДИТ: Съжелявам, аз докато напиша, и имаше отговор за спорта. Сори, че повтарям същото.

# 537
  • Пловдив
Аз го разбирам така - ако спортуваш и не се чувсташ зле може да не спираш. Но изобщо началото на Дюкан не е време за начало и на спортуване. Ако не сте спортували досега изчакайте. И то не само ударната фаза, но и след това, поне първия или първите месеци от втората.

# 538
Аз в началото се чувствах много отпаднала, вечно недоспала, хич не ми беше до спорт, който на всичкото отгоре никога не бях практикувала.

От 1 месец ходя редновно на фитнес, много ми е приятно и дори ми липсва.

# 539
Аз се включвам твърде късно,но просто ме мотивираха всички нападки против Бъни-тя може да не  пише често тук,както и аз не пиша впрочем,но ето какво искам да кажа:Аз започнах режима на Дюкан на 08.06.2008г,след като изпробвах всякакви други методи.Не желая да демотивирам никой тук,четящ и пишещ,защото няма смисъл-режима е добър,режима действа,режима е невероятен,но режима е и невероятно тежък...за някои хора.За други,дето все повтарят,че не е -добре,не е ,ама за други си е.Аз карах на инат,първа фаза,изкарах на инат и то кучешки втора фаза,въпреки,че откачах да хапна нещо нережимно-трудно и нечовешко го чувствах,но виждах че работи и за това реших твърдо,че е моят режим,това не значи обаче,че съм се чувствала добре с него-защо не разберете другите хора,преди да ги нападате?Ще карам на инат ако трябва цял живот,защото така се харесвам,така се обичам,а не както преди,затова ината ме крепи,но това не значи,че обичам режима и мисля за него с любов.Това е голата истина,която винаги съм казвала,не съм спестявала.И както попита преди 5-6 страници тук една потребителка-към Бъни зададен въпрос-а как ще се оправя момичето със семейство,деца,бебета и прочие...?Смешни сте(към съответната потребителка) с такива въпроси-защото ако момичето е като мене,ще се справи със всички трудности в живота си-с финансова независимост(мен ме изхвърлиха от вкъщи на 18 години съвсем сама да с е оправям),с учение,със семейство,с "ревящо бебе"(цитирам)-всичко това прескочих с упорит инат,не с друго-ама мисля,че някои хора тук като нападат други не го мислят въобще какво приказват-че само вие ли се справяте със семейства,с бебета,с какво ли не?Изказаното от Бъни разбирам,че дразни доста,но не вярвам,че момичето го е казало с такава умисъл,защото аз винаги гледам да вярвам в хората-във всички,а не да плюя веднага.
В крайна сметка ми омръзна да чета само нападки против момичето-каквото е мислила е казала...ама прочетох големи глупости по нейн адрес.Покланям се искрено пред тези,които и дадоха само подкрепа,а не я нападаха.  bouquet
Мислих да пускам една петъчна и се отказах тотално......... Tired

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 14:42 от афродита

Общи условия

Активация на акаунт