По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 47 053
  • 905
  •   1
Отговори
# 435
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ, мисля, че сама, най-добре ще прецениш каква схема е най-удачна персонално за теб, пробвай няколко варианта и накрая ще уцелиш точната. колкото до факта, че домашните те дразнят с нещата, които хапват, ми не им обръщай внимание, бре, вкъщи също цялото семейство нагъва всякакви нережимни вкусотии (примерно преди няколко вечери няколко кила пържени картофи, като излизаме гаджето нагъва пици и тем подобни неща, които просто обожавам), ама след като точно от кортизони, които спомена и ти, навъртях за 5-6 месеца десет килограма си седнах на четирибуквието, стиснах зъби и се захванах със себе си. Вярно, че е малко трудно, особено в началото, ама като видиш сантиметрите и килата как летят, всичко останало губи смисъл.

# 436
Бъни, слаби са ти ангелите! Laughing Трябва ти повечко мотивация, мила! И аз преди много се изкушавах, но сега с Дюки нережимните храни сякаш не съществуват! Рядко чак толкова да ми се прияде нещо...
Нали знаеш, диетата започва първо в главата, така че ти сега си може би в процес на адаптиране... Thinking
Желая ти успех! Прегледай пак снимките Преди и След - няма такава мотивация просто! Grinning #Crazy Heart Eyes
Намери сили в самата себе си да отхвърлиш негативните мисли, да се заредиш с търпение и да си режимстваш тихо и кротко! Wink

Иги -   bouquet
Мира, Ниночка, страхотни резултати, браво! Hug

# 437
Ехооо, още една плевенчанка. wavey

# 438
До "Abrakadabra" - Изкажи се де! Нали затова сме се събрали Wink

До "Lucie" - Как 80 килограма? Аааа - не!

До "*tan4eto*" - А би трябвало заради самите себе си..

До "farfallina" - Надявах се, че ще схванеш шегата ми.. и то даже не е шега, а неточност..

# 439
Nino4ka имаш чуден резултат Hug, още повече че не можеш туко така да се снимаш с бели дрехи на тъмен фон, че всичко изпъква, а ти си мацка на снимката Wink

Крисче правих си полето ти с зеленчуци, много беше вкусно  chef Hug. Мислех да го ям поне 2 дни ама отиде за ден и половина, освиних се с него, няма спирка докато не оближеш тавата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 440
Тунинг така е прав си, аз и предполагам и много други сме затова тук. Мен мъжа ми ме харесва и на 100+ Laughing, ама аз не се харесвам и се чувствам зле. Просто казах, че заради такива изказвания много момичета все гладни и на диета си ходят, за да ги харесват другите Rolling Eyes newsm78.
Нямах нищо лично срещу теб, всеки има право на избор и мнение. И аз така......... Sunglasses
Когато човек има несъвършенно тяло трябва да приеме несъвършенствата и на другия Blush

# 441
  • Лом
Здравейте  bouquetПравя ремонт в къщи и е голяма лудница ,а и  до компа едвам  се дореждам .Изписали сте ферман за целият китайски народ.Но слава богу изчетох го.Честито на всички ,които са имали поводи и съм ги пропуснала newsm51 newsm51 newsm51.При мен все още нищо ново откъмто кг. smile3515,но см.падат newsm44
Iggiberry и аз като бременна бях така , нали за това сме тук.Ще успеем!!!!!
Nino4ka  smile3501
Тунинг smile3538здравей и на теб!Имаш си и линийка...и резултати. newsm10

# 442
Ехооо, още една плевенчанка. wavey

Здравей Моннн! И лека нощ от мен на всички! Събудете се с минусчетааааааааааааа  Sunglasses Laughing Hug

# 443
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 444
За задържащите килограми:Не е ли по-добре да се качиш сутрин на кантара и да не отчетеш +.Дори да няма  минусчета поне си стоят килцата.Предполагам,че тук няма гладни,нали.Е,че кеф сит и не дебеелеш,пък даже и отслабваш.За къде сте разбързали,някои сме дебели цял живот(цели 20 години hahaha)сега за няколко месеци проблем ще правим.Съветче:не се качвайте с очакване на кантара,оставете го да ви изненада приятно  Mr. Green.За това,че ни се ядат нережимни неща.Е че то от както свят светува това си е правило,като съм на плодчета ми се яде пържолка и обратното.Ама мисля,че второто е по-добрия вариант,защото поне не съм гладна  Crazy
Тук няма гладуващи,нали,а жадни..............пийте по една вода и аз отивам  Joy.
Лека и отслабваща нощ от мен
 newsm78 То в БГ остана ли дебел човек newsm78

# 445
За задържащите килограми:Не е ли по-добре да се качиш сутрин на кантара и да не отчетеш +.Дори да няма  минусчета поне си стоят килцата.Предполагам,че тук няма гладни,нали.Е,че кеф сит и не дебеелеш,пък даже и отслабваш.За къде сте разбързали,някои сме дебели цял живот(цели 20 години hahaha)сега за няколко месеци проблем ще правим.Съветче:не се качвайте с очакване на кантара,оставете го да ви изненада приятно  Mr. Green.За това,че ни се ядат нережимни неща.Е че то от както свят светува това си е правило,като съм на плодчета ми се яде пържолка и обратното.Ама мисля,че второто е по-добрия вариант,защото поне не съм гладна  Crazy
Тук няма гладуващи,нали,а жадни..............пийте по една вода и аз отивам  Joy.
Лека и отслабваща нощ от мен
 newsm78 То в БГ остана ли дебел човек newsm78

202uu newsm51
Хихихих, остана ли дебел човек, хаха, много яко! Laughing
Да, останаха - гладуващите + д-р Емилова да ги съблюдава! Joy Whistling

Тунинг, не съм загряла явно точно за какво говориш! newsm78
Брех, и аз изкуфЕх! Mr. Green

Лека и да сънувате сааамо режимни мъже и жени! Laughing

# 446
          Оф, озъбих се докато Ви изчета, Освен това и сериозни дебати има, ама я чакай да Ви подпухна подред:
Санни З -  Hug
Фарфалина -   bouquet
Музичка - купи си кантарчето, няма да съжаляваш, много е добро, нищо че не е скъпо, аз имам същото  а така също купих почти на половин България и изпратих от тук. Тегли много точно!
Росчо - кефиш ме направо, ами какво има в палачинка бе момиче, саляриса и аз!(чети че ми потекоха лигите)
Абракадабра - добре завърнала се!
Халеева - къде изчезна фотографа моля?
Тунинг - аман бе момче, все намиращ някакви причини, ама не бъди толкова скромен де!
Бъни -  ще ти отупам пушека ми се струва, я се стегни - ами че ти имаш чудесен резултат за една седмица - 4 кг.., колко искаш, а само като си помислиш за една седмица ли си напълняла с 4 кг-. Хайде малкото, всички сме с теб вземи се в ръчички!
Герито То - успех ти пожелавам.
Мира - браво момиче,  така се отслабва с Дюкан, смело напред, прекрасна сди Peace
Ели ди - браво и смело напред
Мерито -  Peace
ЛУЧИ - е аз си мрънкам - мрън, мрън ам че баш............   love001
Танче - като говорите за цици, то и аз имам в излишък - ама кво да праИШ?
Зелена -  добре дошла и смело!
Баба Яга - аз като имах такива изблици си правех таратор и отделно към месото сосче от к.мляко, копър, чесън, чер пипер и сол. Успех!
Фанчи Н -  newsm10
Ивичка - здравей, добре дошла - ако ще ходиш в Русе, купи си кисело мляко КУЛТУРА - О.!%, разкошно е и понеже пишеш че нямаш тифалов тиган, аз си го приготвям яйцето по следният начин - от алуминиево фолио си правя лъжлива чинийка , слагам я на котлона счупвам яйцата вътре, може да нарежеш малко пиле вътре, или пък  към края да сложиш свежо сирене или извара, сол и чер пипер. Бъркаш с лъжицата и те се изпичат - без олио. Стават чудесни!
Ниночка -  Peace
УФФФФФФФФФФФФ свърших най-после! Ако съм пропуснала някого - моля за извинение, ама да знаете, че ви обичам всички - без изключения.
              А сега лека нощ, сладки сънища, отслабвайте докато спите!
              ГУШКИ И ФИЛЮДКИ  smile3534  love001 txtloves

# 447
Здравейте,
по-рядко пиша в темите, но смея да твърдя, че съм изключително стриктна Crazy
Горе-долу режима върви добре при мен, имах 1-2 седмици застой, но отминаха, сега обаче се сблъсквам с друго. От близо седмица не само, че не свалям, а всеки ден гледам, че качвам по малко и вече съм +1  ooooh!
Някой друг имал ли е подобен неприятен момент и на какво може да се дължи?

# 448
zalagalki Скачай в гьола, ама този път сериозно, че иначе   341uu Hug
ФИЛЮДКА  bombs
Лека и отслабваща нощ  newsm46

# 449
Първо да поздравя всички със страхотните резултати smile3501 smile3501 smile3501 и после да се оплача - нямате ли умора, не мога да ви изчета.  hahaha
Кога почнахте да спортувате и как ви се отрази?/?

Общи условия

Активация на акаунт