По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 370
  • 905
  •   1
Отговори
# 510
Танче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet Hug

# 511
  • София
До IVI4KA : Триците са СУПЕР. Преди да започна диетата имах ОГРОМЕН проблем с WC-то /това е от когато се помня/ - то не бяха чайове, то не беше чудо. Откакто ползвам триците, всичко си ми е ОК.

Само не забравяй, че са разрешени по 3с.л. на ден.

# 512
..........Преди да започна диетата имах ОГРОМЕН проблем с WC-то /това е от когато се помня/ ...................

и на мен така ми се реши проблема, много хубаво нещо се оказаха мда-а-а-а-а Crazy

# 513
Ей! Докато търча насам-натам, изпозабременяхте Фсичките  Flutter.
Оркид, давай изрусената снимка на Гина  Joy!

# 514
Пухчо , честита новина  preggo . Пожелавам ти лека бременост и да си имаш здраво и красиво бебче  Hug
Честит рожден ден на *Танчето*   bouquet . От здраве и усмивки да не се отървеш през годината Hug
По край моята втора фаза нищо ново - 59 кг към 58 съм отново . Замислям се за връщане в трета , съчетана със спорт Tired . Спорта обаче още го обмислям , защото на фитнес определено не ми се ходи и искам да проуча други варианти

# 515
  • Варна
Може ли аз да ви я покажа Гина...  Joy

Ето я тук преди Дюкан (вляво) http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … p;imageID=9559464

Ето я с русата глава - почти актуална http://www.prikachi.com/users/dorchester/3Z.jpg

# 516
Може ли аз да ви я покажа Гина...  Joy

Ето я тук преди Дюкан (вляво) http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … p;imageID=9559464

Ето я с русата глава - почти актуална http://www.prikachi.com/users/dorchester/3Z.jpg
Това парче на втората снимка е много свежо Flutter
Дори,само да си посмяла да надебеляваш,ще пускаме глутница след теб Mr. Green

# 517
dorchester Joy Joy ама още не е изрусена........

# 518
  • Варна
Ривелка, Ц, нИ Ща да надебелявам, щото пак ще остарея.  Joy

Бачи - съвсем руси кичури си имам, а основният ми цвят си изсветля от само себе си май... само при мисълта за свалените килца и края на дебелотиите hahaha

# 519
dorchester  още може да изрусяваш нали знаеш - русо гладно нема  hahaha Joy
и аз онзи ден я свърших тая работа - колкото по отслабвам по руса ставам newsm78

# 520
  • Бургас
По повод колко искам да свалям,не е много-започнах на 60,мисля,че 56 ме устройват като визия.Не съм на 25,уви и не ми трябва да ставам 40кг.Тъй като не съм спазвала диети до момента,при мен килограмите падат бързо,та сигурно от събота съм на ПЗ,минавам във втора фаза.Вие какво мислите?

# 521
Привет.
Повтарям въпроса си, пък дано някой прояви желание да ми отговори. Wink
При свалени 4 кг за 25 дни от първия месец на диетата, ознава ли това че, някъде има грешка или пък задържам още от сега. Изобщо какво ще кажете за този резултат?

# 522
  • София
Привет.
Повтарям въпроса си, пък дано някой прояви желание да ми отговори. Wink
При свалени 4 кг за 25 дни от първия месец на диетата, ознава ли това че, някъде има грешка или пък задържам още от сега. Изобщо какво ще кажете за този резултат?
Здрасти. Я за всеки случай си напиши едни дневно меню тук да го разгледаме. В началото си пишех всеки ден менюто и ако имах грешка веднага ме поправяха старшите. Кри , Бачи, Вещи , Сънче    bouquet

# 523
Стига и вие - сега да ходя и аз да се изрусявам ли  newsm78 Joy
П.С - Коте , за яйцата в микровълновата - умната и с повишено внимание , че на мен така ми се взриви едно омлетче в лицето като го набодох с вилицата да го ям  hahaha
 Музичка , всеки сваля с различни темпове . Напиши си едно примерно меню да те видим какво ядеш

# 524
аз до сега проблем с яйцата в МВ не съм омала ама... ще внимавам
Belle Fleur  наясно ли си коя фаза за какво служи... 2ра е за достигане на желаното тегло следователно като достигнеш 56 скачаш в 3та
минавай във втора бързо....
музичка  аз за 2 мес и половина съм смъкнъла 10 кг... мисля че резултата ти е ОК

Общи условия

Активация на акаунт