По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 377
  • 905
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Танче,  мило адашче  bdbaloni

Много щастие ти пожелавам !!!

Пухче, пухче - Лека и безпроблемна бременност .... здраво и красиво детенце  preggo

Красиво цвете - ти на колко години си мила ? и дай малко повече информация колко си висока от колко килограма стартираш и колко искаш да достигнеш ..... защо си мисля, че ти нещо ги бъркаше фазите на режима ..... ако съм в грешка извинявай

а и Зеленкото ти отговори за рецептите ..... ползвай рецептите от блог сайта

# 496
Аааами, Пухчооо, видЕ ли с тия аватари твойте докъде са докара? Joy

# 497
      Еииии хубав ден на всички ! Аз съм от новите , но явно веднага се забелязва промяна и успях да зарибя с Дюкан една позната!!!
    Вече ми е пети ден на П и мисля да продължа още два дни ако се чуствам добре може да ги направя десет! Много ме вдъхновявате милички , просто едва ви прочитам ... много сте бързи и разбира се със страхотни резултати!!!
     Имам едно въпросче пилешки воденички и сърца режимна храна ли са?
    Благодаря предварително за отговорите!

Целувки на всички и хубав уикенд  Heart Eyes   bouquet

Да,режимни са,хапвай   bouquet

# 498
  • София
 Joy  Joy Joy Joy

Ей без тази връзка не става   Joy  Joy Joy

# 499
            Включвам се да кажа, че аз ви подведох за Червенокоска, ма не пречи, която и да е тя да е жива и здрава, апък за нашето момиче не пречи и два пъти в годината да си получи поздравленията за рожденният де.
            ПУХЧОООООООООООО - браво, да си жива и здрава и ти и бебчето. Пожелавам ти лека бременност preggo  и едно здраво и усмихнато куклаки. Много станахте бременните     - браво момичета, работите за родината.
  ylinfant
            Ивичка, трици има на главната улица, като тръгнеш от паметника Альоша към халите, от лява страна има едно малко магазинче с различни такива екологично чисти продукти. Аз като си бях в Русе лятото, от там си купих. И да ти кажа, че без триците - нищо не правиш. Прочети добре книгата или пък първа страница! Успех !
            Оркид   къде го откри този бисер направо ме скъса от смях smile3532 newsm62 rotfImao rotfImbo,     аде само такива да имаме!
            Горда - честита ти осма месечинка, резултата ти е чудесен, пожелавам ти да постигнеш желаното и да го запазиш за винаги!
 newsm51
            Бяло цвете - гъби можеш да ядеш в ПЗ дните винаги, кашкавала остави за трета.
              love001 smile3525  love001 на всички хубавелки и хубъВци!

# 500
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Благодаря ви момичета. newsm51
Просто ме разбиии.Страхотно умозаключение. smile3532  love001

# 501
Пухчо, страхотна новина. Да ти е живо и здраво бебчето, а ти да хапваш както трябва заради бебо. Послеее, пътя го знаеш.
А сега, понеже видях, че ви хареса и сърце "циганско" не трае  hahaha до другия петък ето ви отговора на Гина /само да не ме бие Вещи с тиганя  newsm43/

Гутова за любоф
раздел: Нъ чис бългЪрскиавтор: anonimapokrifoff

Сбрала съм ас многу яд:
кокер Пешю ши ми казва
точну днеска пу обяд
зарад висналата пазва!

Нямал бил кво да яде!
Имам ас един живот:
да слугувам /хайде де!/,
сякаш кухненски робот?!

А слет дългата диета
тръгвам и на целутрон.
И кату слънци ши засветя -
страшну маци, цял бонбон.

Чувам, Пешю зел да шава.
Да съ прай и той на мъш.
Ши завари нова брава.
Стой на двора! Куче, дръш!

Зная я онас пача -
има луди и по-луди.
На балкона час клеча,
белким моя съ събуди.

Никакъф гу няма фкъщи,
а навън ши съ утчита.
Барнеш ли гу, и съ мръщи.
Как гу трая? Кой мъ пита!

Шсъ надува кату цар!
Да ми казва той на мен -
някакъф си прос зидар!
Ши си фана бизнесмен!

Дади ми Дюкан крила -
литнаф с тях пу пътя ноф.
По-лека с триесет кила,
ас съм гутова за любоф!

Курнас Гина

П.П.
Ко пък, чи съм си ут селу
и с катранена куса?
Туй е пуправиму делу -
бягам да съ изруса!

# 502
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile

До "РОЖДЕННИЧКАТА" - Честит ТИ Празник Simple Smile

До "жозефа" - Wink

До "farfallina" - Мисля, че определение за Красиво дават мечтите ни Simple Smile

До "ФИЛЮДКА" - Е какво? Реалист съм..

До "cote" - Мерси за Каката Simple Smile

До "Denni" - Уау, какъв поглед има тази брюнетка..

До "rivela" - Мммммм..

До "klamerche" - Всякакви Пилешки, Пуешки и Телешки Шунки и Филета може да хапваш, но не прекалявай, че поне при мен водят до задържане Sad Май имат много сол..

До "jedira" - Не преигравай - споко..

До "shushy80" - И сърчицата и воденичките са режимни. Но мой съвет е сърчицата да ги печеш на скара, че да изтече каквото има от тях (имам предвид като мазнинка), че около тях все има бяло..

# 503
Пухи честито и от мен и лека бременост - много радости и хубави моменти   bouquet
orkud  направо ме разби... тука на работа ме гледат и се чудят какво ми стана... няма да издавам обаче  Joy Joy Joy
Belle Fleur  колко искаш да смъкнеш не разбрах как да ти отговорим като не казваш...
tuningmania  сега за да ни зарадваш дай ина снимка  Naughty   Hug Hug Hug

# 504
orkud Hug
Татит,Червенокоска,Жедира,Креми,Звездопад Laughingте
поздравяват за страхотното стихотворение. Flutter
Поне с кеф си го изчетохме. Joy Joy Joy

# 505
До "cote" - Joy

# 506
  • София
Здравейте на ВСИЧКИ,

До Ivi4ka - Не знам дали съм компетентна да споделя своя опит /онзи ден и аз ревах из форума и търсих съвет/, но при мен в през цялото време и особено в ПЗ дните, колкото повече хапвам, толкова повече свалям. Не знам на какво се дължи, може би е истина, че се активизира обмяната на веществата. Та имам предвид, че ти там с твойта една салатка на ден ...........
А, между другото и с водата е същото - колкото повече - толкова повече, както е казал Мечо Пух.

PS: След като ми дърпаха ушите онзи ден, вече съм си 100% режимна.

# 507
Танчето

оркуд - хахахахахахахахахаха, благодаря за стихчетата:-)

Весел и успешен ден момичета и момче Simple Smile
[/color]

# 508
nelsun, благодаря. Истината е че си хапвам колкото и когато ми се яде. Не съм се ограничавала от както съм на диетата.
Друг е въпрос че ми се е свил стомаха и ям много малко - бързо се наяждам и ме държи сита дълго време. Примерно оня ден до 3 следобед бях на кис. мляко със степче, после 2 горни пилешки бутчета и това ми беше. Дори не се сетих за вечеря. Не бях гладна.
Сигурно не е хубаво това което правя, но мозъка ми не осъзнава че това е диета в която колкото повече ядеш, толкова повече сваляш  ooooh!
Толкова години на диета съм била на принципа - гладувай, за да отслабнеш и сега за 2 седмици трудно мога да си променя мисленето.
Видях за триците колко много и разнообразна храна може да се приготви. При първия удобен момент се запасявам и вече ще започна и тях да ям  Hug

# 509
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Еееееееееееее, колко е прекрасно тук днессссссссс!

Айде честит ви петък! Да е чисто и често протеинов!

newsm59 *Танчето*, адашче, да си жива и здрава, усмихната и щастлива!

Пухчо, честита прекрасна новина - дано имаш безпроблемна  preggo и здраво и засмяно   ylinfant

Някъде, някой се зачуди, дали е безопасно да се влиза в темата бре....... Ми то май е заразно това  stork-girl stork-boy Момичета, пишете с повишено внимание  hahaha hahaha hahaha

Червенкооооооо, честит ти не-рожден ден!!!  newsm51 Ей тъй от либов  Blush
Горда, честита ти месечинка  Hug  bouquet
Бъни, чеденце, стига вече си тъжила - стягай се, забрави за разни пропуснати ползи и мисли за това какво те чака. Обещавам ти, че след 2 месеца по-щастлива от теб няма да има. Мани роднини, мани познати - за себе си го прави. И стига си мислила за това какво изпускаш да ядеш. Никой не ти е длъжен да се съобразява какво яде пред теб! Това е то.

Айде, че е ПЕТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК!!!

Общи условия

Активация на акаунт