По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 264
  • 905
  •   1
Отговори
# 825
FEN Hugнапълно си права и няма причина да се нахвърляме срещу теб.
Доста дами се оплакват от косопад и чупещи нокти.И аз съм на мнение ,че е свързано с режима.При мен обаче се размина това нещо предполагам,защото хапвам в количество мазна риба. Peace

# 826
И аз много нападам млякото и ролцата от раци  Embarassed
а Шерифе,сега виждам,честита ти рожденичка да ти е жива и здрава !!!    smile3525 newsm67  party023
P.S.
Някой може ли да ми каже какво е химическа мая?

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 13:14 от Krisinka

# 827
Здравейте ! на всички
Аз съм от скоро тъдява,а и от скоро завладяна от Дюкан и диетата му.Изчетох всичко и искам да ви благодаря,защото практичните съвети които давате са безценни. Живея в чужбина и тук не се знае и пише нищо за тази диета-научих докато бях в БГ в отпуск.
Желая ви здраве и усмивки и пак благодаря за идеите!

# 828
  • Бургас
на малката чаровница на Вещи!Весело и безгрижно детство!
- а това е за голямото момиче на Цоци!Много любов и сбъднати мечти!

Благодаря на Ори и Фоли за предоставената информация! newsm51Аз също като FEN,считам,че е от отслабването,защото при мен става винаги,когато губя килца,но моето мнение е,че не е от храненето(аз също консумирам много риба),а както някой спомена от стреса,който изживява нашето организъмче(горкото),дето помни само многото мас,а не така желаните от нас слаби периоди!

ПП  welcome на новичките!Дано режимът на Дюки да ви пасне!

# 829
Цоци, Вещи да са Ви живи и здрави рожденничките ,много да ви радват Simple Smile   bouquet smile3525

Пижолинка,добре дошла  Hug

Бърди..и аз преди да почна режима нагъвам ,ама много сладко....и наистина откакто съм дюканка....много рядко ми се приисква .....режимно сладко съм яла от Панакотата с Йогурт, страхотна е./..ама не всеки ден.... Тъи се бях изкушила за оня сладолет дето разбули духовете тука..намерих го в Пикадили...и аха-аха да го сложа в количката и...си викам....Прекалено е хубаво за да е режимно! Взех,че излязох права Sad

A сега виждам waq, добре си дошла Simple Smile  Hug

# 830
...къде ли бих могла да се сдобия с "отслабваща линийка"...?

# 831
waq,добре дошла и успех с режима.Натискаш върху линийка която си харесваш и от там си избираш. Peace
Гецииииии Heart Eyesвиждам теее на балкончетоооо. Party

# 832
Rivela благодаря... Grinning

# 833
...къде ли бих могла да се сдобия с "отслабваща линийка"...?

waq, добре дошла при нас, колкото до линийката, ако кликнеш на която и да е във форума ще те препрати на сайт, където можеш да си създадеш собствена

# 834
Здравейте на всички!
Аз не пиша много, но не пропускам да чета. След задържане от 10 дни с последвало  мрънкане тук във форума, кантара е благосклонен и дори върви към 71 кг. Купих си дънки №30, не бях се вмъквала в такива от 5 год.

newsm59, на дечицата на Вещи и Цоци! Много здраве и радост им желая!

Относно капенето на косата и чупенето на ноктите - при мен засега няма такъв ефект. Косата ми е гъса и здрава, а и ноктите ми са в добро състояние.

waq , добре дошла! Аз също съм от новите, но режима е чудесен. За месец и 20 дни съм смъкнала, без глад и лишения, 9 кг!

# 835
veni C ,aз съм на режима от 18.08 и до днес съм -9 кг. ...от 1 седмица обаче не мръдвам и грам,явно телцето ми се бори))))интусиазирана съм обаче и не смятам да спирам поне още година - две  Heart Eyes...уфф нещо трудно се справям тук...къде да намирам ника на този дето искам да му кажа нещо... newsm78

# 836
  • Испания
Здравейте, момичета и Тунинг!

Да са ви живи и здрави девойките, Цоци и Вещи! Много да ви радват!

Някой може ли да ми каже какво е химическа мая?[/b]

Крисинка, в Испания казват на бакпулвера химическа мая.

Орелия, Фоли, много се радвам, че мога отново да ви чета тук!  newsm51

# 837
Хора, преглеждайки блогсайта с рецептите попаднах на някаква с разни зелении, може ли някой да каже те позволени ли са, имам предвид коприви, спанаци, лапади, щафели и к'вито още се сетите подобни благинки  newsm78. Много ще съм доволна ако се окажат позволени, направо обожавам подобни неща.

# 838
              ДОБЪР ДЕН на всички  от бандата!
              Не смея да се похваля официално, че да не ми мине котка път - кантарев сутринта е мой пръв приятел 99.800, ОБАЧЕ нека минат два, три дни и тогава официално, че да не сгазим лука! newsm44 newsm68 newsm62
              ЦОЦИ, ВЕЩИ - да са Ви живи и здрави рожбичките и само да Ви радват: от сърце пожелавам на голямата много късмет, здраве и ЛЮБОВ, а на мъничката принцеска щастливо детство  newsm51 newsm59  party023 nbirthday
              ПИЖОЛИНА - добре дошла в нашата компания, ВАГ и на теб също. Да знаеш че РИЕН също е в Германия, можете да обменяте опит и съвети, тя е стара Дюканка и е много хубав човек!   
              БЪРДИ - аз като никога не съм  яла сладко, а сега откакто съм на режима ми се яде почти всеки ден? Но, целта оправдава средствата!
              РИВЕЛА - при мен също се получи разделяне на ноктите, ама кой им обръща внимание, при положение, че кантарчето всеки ден слиза надолу. А, между впрочем аватарчето на ЗВЕЗДОПАД не става за хапване - ИМА ПЛОСЪК КЛЮН хаха
              МИЧЕТА И ТУНИНГ - лек и отслабващ ден! ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИ !

# 839
Честити Рожденни дни на дъщерите на Цоци и Веши  bouquet
Много здраве и късмет им желая Hug
При мен нещата вървят добре,затвърдих 9-тото кило сега захванах и 10-тото Mr. Green
Добре дошли на новите момичета Hug
Това с косопада си ме уплаши честно ад ви кажа,единственото нещо което си харесвам е косата.
След като родих децата след 4,5 месеца имах такъв ужасен косопад че.....съм ревала като магаре за косата си Cry
Лек и отслабващ ден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт