По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 277
  • 905
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро на всички !!!!!!!
първо да почерпя
....................
моето "малко" момиче ...днес става на 20 години ... за мен тя винаги ще си е "моето малко момиченце" ...въпреки че стърчи пет пръста над мен, ходи по купони и гаджета ...

# 811
 Hug Добро утро момичета , Тунинг  !
Вещи , Честита ти рожденичка Приси  Heart Eyes ! Да расте весело и щастриво дете  Hug Heart Eyes
Зеленко , мисля , че  Ели беше писала последно за сладоледа  newsm78
Тунинг , направо ме зариби и аз да ходя да гледам , ама добре , че съм на работа  Joy
Цоци , честита рожденичка и на теб   bouquet Много успехи в живота и пожелавам и воля и упоритост да постигне мечтите си  Heart Eyes
Ама каква почерпка си далаа -  от няколко минути слюнкоотделям по ягодите  hahaha ooooh!

# 812
  • София
Ето и моя опит със сладоледа (зеленко, ще си го препиша и в блога Wink ).
Да, замръзва на буца, така е. Само че като се извади преди да е замръзнал и се разбърка хубаво, става неземна прелест  Heart Eyes Е, да, цялото е с кристалчета и бучици лед, които трябва да се бъркат, мачкат и трошат  Laughing, обаче когато сладоледа толкова много ти липсва (като на мен), удоволствието е незаменимо Wink

Като съвети мога да кажа - да се сложи в няколко малки съдчета и да се яде няколко часа след престоя му във фризера. Аз лично разделих рецептата на 3 - 2 яйца, 300гр мляко и подсладител - и това ми се събра в 2 малки кутийки.

Другото, което направих, беше част от позамръзналия разбит сладолед сложих в циликонова формичка за лед и му набучих клечици, така че да стане сладолед на клечка Wink

Иначе за другото лято със сигурност ще си купя и аз машина за сладолед от ТСМ, тоя вкус на сладолед е невероятен, ако мога да избегна и бучиците - мммм  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 11:16 от Бърди

# 813
Фоли Kissing Heart Ти, ти влизай по-често, че магии правиш - аз не ги владея тия похвати, умея само раздор да внеса Joy

Вери Hug Няма как от режима да ти е косопадът - косъмът се състои основно от кератин, това е вид протеин - с тия протеинови атаки няма как да са ни неподхранени космите Twisted Evil  Joy  Наблегни на рибено масло, ама по повече, поне 1,5 гр. Аз съм пила и Виадерм.  Зловеща анемия ми причини сериозен косопад, който се оправи с режима. Peace Е, и шампоан на Клоран Laughing
Ривелка, ей така ми харесва - волево и докрай втора фаза  bouquet
Цоци, мацка Hug Да ти е жива и здрава и много послушна!
А на теб ще звъня тия дни, че... ми трябваш Laughing
Жедира, сладурка! Hug Айде пак, този път сериозно, нали?

Зелено човече pregnant, а, а Hug А  bombs? Joy

Машнинката за сладолед от ТСМ не е уникално лоша, прави нещо, което поне на вид го докарва като сладолед, а какво ще е на вкус - зависи от нас.

Махам се - ремонт, мръсотия, цигания  ooooh!, а и няма кой да внесе ред bowuu

Редакция: Понеже виждам, че недомислено съм писала - естествено, че може да се получи косопад от режима - в крайна сметка почти пълното елиминиране на мазнините /а те отговарят за мастноразтворимите витамини/ и намаляването на някои хранителни вещества се отразяват на косата.  Ако се яде твърде еднообразна храна - също се стига до недостатъчно подх­ранване корените на косата и тя започ­ва да капе. Точната диагноза може да се постави чрез стрихограма (изследване коре­на на косъма), но не знам прави ли се в БГ. При мен си беше отявлена липса на желязо.
Фен, ще се оправиш скоро, сигурна съм Hug

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 14:48 от Орелия

# 814
Ори   love001, лесно се размахват пръчки, трудно е да отговориш смислено и аргументирано. За доказателство - косата и режима- кратко, точно и ясно, пък аз цяла статия пуснах, щото не можах да го сътворя така   Wink

# 815
Като говорите за сладолед...
Нашите произвеждат и продават сладолед...
и като ходя да помагам лигите ми потичат...
Все се каня да убедя татко да забърка някакъв диетичен с нискомаслено сухо мляко и с подсладители  Embarassed

# 816
  • София
Ето снимки от сладоледа:

Купичка сладолед
Как направих сладоледа на клечка
Сладолед на клечка (набола съм ги върху дюкаското си кексче Wink )
Купичката и клечките (една такава купичка изядох снощи  Heart Eyes)

Редактирам да добавя това:
Вчера в ХИТ открих тези бонбони. Ето тук съдържанието им се вижда добре. Бихте ли ги коментирали? Според мен стават за зор-заман, да си нося по 1-2 в чантата, ако съвсем го закъсам за сладко, пък нямам под ръка. Един вид - за превенция Wink
Как мислите?

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 11:47 от Бърди

# 817
  • Пловдив
Не исках да спамя темата, но спамърките ме изпревариха и сега без да ми е съвестно ще почерпя и за моето малко момиченце, което днес става на 3 години! Благодаря ви момичета!  Hug  Hug  Hug

# 818
мерси,Ори Hugрадвам се, че се върна във темата.
Вещи Hugмерси за почерпката, хапнах от първото и пийнах от последното. Flutter
Цоци Hugчестита ти рожденничка.  bigdance2
Днес споменах ли, колко ви Бичкам всички
Пък и нещо ми се крещи, та ще си повикам Laughing
СлаБеее,Ориии,Вещиии,Катета и Нелитааа -2 на брой,Звездии,Съннн,ЗИленотоо,Татитттт,Фоли,Жедира,Перла,Фенси,Пилетоооо и всички,че прегракнах Laughing

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 12:25 от rivela

# 819
Честито на всички щастливи майчета, да са ви живи и здрави слънчицата, независимо малки или големи  Hug  bouquet

# 820
  • В сърцето на любимите мъже!
Вчера в ХИТ открих тези бонбони. Ето тук съдържанието им се вижда добре. Бихте ли ги коментирали? Според мен стават за зор-заман, да си нося по 1-2 в чантата, ако съвсем го закъсам за сладко, пък нямам под ръка. Един вид - за превенция Wink
Как мислите?

Бърди Hug разкарай бонбоните, не стават! Използвай режима, за да се отучиш да ядеш сладко!

Четох ти писанията... на другите места, много ме кефиш!

# 821
Iggiberry, ти между другото оправи ли се вече?

# 822
Вещи и Цоци да са ви живи и здрави дъщеричките  newsm59

Виждам много стари муцуни страхотно е усещането Hug Hug Hug

А за косопада ще изкажа мнение от собствен  опит .на мен се случи същото  на третия месец след започването на диетата и понеже се уплаших толкова много че ще остана без коса  #Crazy,тръгнах по лекари и ще кажа че ми направиха изследвания като на космонавт, и не се намери причина -като заболяване  ,никога до сега не съм имала подобен проблем ,и искам да  кажа с риск да се нахвърлите срещу мен  -има връзка с диетата ,в смисъл такъв че се губят много килограми за кратко време ,настъпват много промени в организма и  , липсата на мазнини ,въглехидрати и други се отразява - по различен начин реагира всеки организъм ,
строго индивидуална е реакцията  ,не  всеки ще получи косопад ...
Но положението е поправимо ,на мен вече ми расте коса  Peace , в предната тема писах какво пия да не се повтарям !
Да не се изплашат новичките ,режима е най-страхотния    Peace който действа безотказно ,просто истината е че всяко нещо става за сметка на друго , какъвто и проблем да се получи като последствие ,той е разрешим newsm10
Аз съм доволна от резултата си от режима ,дори смятам  да се върна във втора след като овладея положението с косата напълно  Simple Smile

# 823
  • София
Iggiberry   Hug

Факт е впрочем, че от режима апетитът ми за сладко доста дръпна надолу, макар че с ръка на сърцето си признавам, че не съм имала ден без нещо сладко (режимно, разбира се). То е малко като спирането на цигарите - организма ти отвиква от никотина, но навика все още е там. Така че сега се борим с навика  Simple Smile

Честити рожденнички на Вещи и Цоци    bouquet

# 824
  • В сърцето на любимите мъже!
Iggiberry, ти между другото оправи ли се вече?
Тоя вирус, дето го описвах, ми мина още на следващия ден, ама сега нещо ме мори друг... Боли ме гърло и съм отпаднала, ама и момчето ми е болничко,  та не знам, аз ли от него или той от мен... А пък какъв зверски глад ме гони... и уж съм на 5-ти ден П, ама ям едни такива полурежимни неща - кисело мляко, ролца от раци и др, дето уж са разрешени, ама аз си знам, че не ми влияят добре.

Общи условия

Активация на акаунт