По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 252
  • 905
  •   1
Отговори
# 840
waq, чудесен резултат! Продължавай все така! Hug

# 841
ЧРД на щерките на Цоци и Вещи!
Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват. Много успехи и усмивки им желая от църце!
Аз си карам трета фаза. Нямам време да чета и да пиша, че бебе пак вади зъбки и голям зор.
Паднах по 65- 64.700., но съм вкарала само плод. От понеделник започвам полека-лека хлябче, сирене. А! Като казах сирене - за тези, които нямат дом.везна да кажа, че 40 гр сирене са приблизително колкото една кибритена кутийка. И така..
Много минусчета пожелавам на всички...

# 842
ВЕЩИИИИИИИИИИИ           да ти е жива и здрава малката Приси ...да те радва много да си е едно безгрижно палаво хлапе ......

# 843
  • Варна
Вещи, Цоци, да са ви живи и здрави малките принцеси и много да ви радват!

Цоци, много ме кефи новия ти аватар Peace
Добре дошли на новите момичета Hug и успех с режима.
Silverfox , зелениите според мен са позволени в ПЗ дните.
Лек ден на всички и много минуси

# 844
veni C ..da резултата е страхотен,но всичко това се случи в ударния период и малко след него...вече втора седмица не мърдам и грам - търпение имам ooooh!

# 845
Вещи , честит рожден ден на малката Приси . Да е много , много здрава , послушна и чаровна

Цоци , честит рожден ден на дъщеря ти , много щастие и късмет в живота и пожелавам

# 846
Вещи, Цоци, да са ви живи и здрави дъщеричките! Много радост, здраве и късмет им желая! И да станат добри Хора! Но пък с такива майки, това няма да е трудно!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз както винаги несериозно появяваща се. Но нито съм в настроение за писане, нито имам хубави новини за съобщаване. Освен, че от 3 месеца боря зверски косопад и това вече се превръща в голям проблем....

Успех на всички свалящи! И скорошни резултати на задържащите

# 847
РИЕН   Разбрах,че си в "системата " от доста време (шегувам се) и,че живееш в Германия...ще се радвам ако се чуем...аз съм нова тук,а и в диетата и имам доста въпроси...обади се ако ме прочетеш.Благодаря и усмивки желая Heart Eyes

# 848
Пижо, / може ли така, че ми е дълго/

Може - то  от тук идва и ника - наричам си бубуто Пижо, та оттам и пижолина Wink
А за месото - ми щом трябва. То от всичките позволени меса ям само пиле и дреболии. Явно на това ще карам  Laughing
Активиите ги ям, защото около офиса няма по-малко маслено мляко, май ще се наложи да си нося сутрин

Благодаря на всички ви за топлото посрещане  bouquet

# 849
  • Пловдив
записвам се и аз за темичката , че изостанах напоследък

# 850
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!

Имам въпросче или по - скоро нужда от съвет!

Днес както си се радвах на новата визия на крачката си, забелязах, че от вътрешната страна на бедрата имам поомекнало и поотпуснато МЕСЦЕ!!! Като бях бях по - кръгличка, нямах такъв проблем.

Ужас........................!!!!

# 851
Честит Рожден Ден на двете момиченца!  hbday

Здравейте, на новичките! Успех в режима и много търпение, резултатите не закъсняват.

Относно плюсовете и задържането в ПЗ дните, да ви споделя едно мое наблюдение. Забелязвам, че когато се претегля след ВЦ сутрин и примерно имам + от около 200, 300 гр, след половин час отново пишкам и плюса го няма. А съм пила едно кафе приблизително 100 мл. Явно наистина задържането идва от водичката, така че не се притеснявайте.

Нелсън  Laughing не се притеснявай миличка, това поне означава, че отслабваш. С времето така наречените увиснали месца и кожа се прибират, дай му време на организма да разбере какво става. Ако нямаш търпение разучи някакви упражнения за стягане на проблемните области.

# 852
Здравейте

Честит рожден ден на две девойки, и техните горди майки Вещи и Цоци. Да са ви здрави и много да ви радват

а това за рожденичките
за голямата рожденичка
и за малката рожденичка

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 22:05 от ros4o

# 853
Здравейте хубавици и хубавец,
аз съм на Велинград, но след като детето изкара вируса с гърлото и температурата го мина мъжа ми и сега съм аз, та почивката не е както беше планирана, но това е живота.Ходя на масаж и се разхождам изядох пилешките шишчета на Велинград и на всичкото отгоре задържам.Много се оплаках, но понякога имам нужда.
И моята коса пада много и се чудя какво да правя, незнам от режима или не но е факт и почвам да се притеснявам, за сега си слагам втора ампула но нещо няма ефект.

Честит рожден на дъщерите на Вещи и Цоци много здраве и щастие им пожелавам - да ви радват много!!!
Хубав и отслабващ ден на всички!

# 854
  • В сърцето на любимите мъже!
nelsun, ти сериозно ли? #Crazy

Ами разбира се, че ще имаш разни размекнати и увиснали меса и кожи. С времето част от тях ще се приберат, а друга част няма! Един балон преди да го надуеш изглежда галдък и стегнат, нали? Ама след като е бил надут в продължение на дни, като го спаднеш е мек и на гънки... Добре, че кожата ни не е от гума, като балона, но все пак и тя има определена еластичност, особено, ако е бил надута в продължение на години.
Затова съществуват такива екстри в отслабването като спорт, масажи и козметика, като най-доброто е водата - плуване и цамбуркане и след някоя година може да очакваш чудеса!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт