www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Има ли ново развиние по въпроса с доставките? Тъкмо бъх напълнила кошницата и дочетох края на темата.Много ли отказани поръчки има или са няколко общи? Може хората да са решили, че се пазарува за различни от лични нужди цели.Ако са много различни размерите в поръчките

# 346
При мен лично никакво развитие, писах един куп писма, на които те стандартно ми отговаряха, че вече не доставят до БГ.
На молбата ми да напишат имейл с който заявяват, че нямат претенции към блокираните пари - отговор никакъв.
След нова година изтича 45дневният срок (работни дни при това), след които банката ще освободи парите.
Крайно неприятна ситуация, защото в поръчката се бяха включили няколко момичета.

# 347
Има ли ново развиние по въпроса с доставките? Тъкмо бъх напълнила кошницата и дочетох края на темата.Много ли отказани поръчки има или са няколко общи? Може хората да са решили, че се пазарува за различни от лични нужди цели.Ако са много различни размерите в поръчките

Отказани са всички поръчки от България Twisted Evil Тъговците продават, не мислят! Нищо лошо, неправомерно и незаконно няма в това да има различни размери в една поръчка. За "търговия" намирисват повече бройки от 1 размер. Тези "търговци" от този магазин, явно не са тъговци.

Момичета, отблокираха сумата и от 2-та поръчка, моля Аничка, sisy, svetlaem, mamor пишете ми ЛС за да се разберем как да ви върна паричките  Peace

Сега по казуса ТАО  #2gunfire пообщувахме си малко и  се оказа, че нямало да изпълнят направените вече поръчка, но да направя нова поръчка, ако искам и те щели да я изпълнят. Имам още малко да им попиша, за да разбера какво точно да направя, защото, ако пусна през нет-а поръчката ще блокират парите и няма да има с какво да им направя превод. Та тези детайли трябва да уточним, моля ако има някой желание да ми помогне. Ако искате да поръчаме смятам да го направим след 7.01.2009 когато започнат намаленията.
Рапорт даден  Mr. Green Моля за мнения, идеи, възражения и кой би искал да се включи. Със сигурност знам за svetlaem.

И Весела и Щастлива Коледа!  Hug  bouquet

# 348
sisy кутията ти е ълна Simple Smile

# 349

Сега по казуса ТАО  #2gunfire пообщувахме си малко и  се оказа, че нямало да изпълнят направените вече поръчка, но да направя нова поръчка, ако искам и те щели да я изпълнят.

Това значи ли все пак да рискувам и да пусна поръчка?И наистина не мии е ясно защо все още фигурира   България като са спрели доставките? Извинявам се за въпросите, но те ли ви уведомиха, че са спрели доставките?
Дайте друг саит с хубави неща

# 350
  • варненка от София

Отказани са всички поръчки от България Twisted Evil Тъговците продават, не мислят! Нищо лошо, неправомерно и незаконно няма в това да има различни размери в една поръчка. За "търговия" намирисват повече бройки от 1 размер. Тези "търговци" от този магазин, явно не са тъговци.

Момичета, отблокираха сумата и от 2-та поръчка, моля Аничка, sisy, svetlaem, mamor пишете ми ЛС за да се разберем как да ви върна паричките  Peace

Сега по казуса ТАО  #2gunfire пообщувахме си малко и  се оказа, че нямало да изпълнят направените вече поръчка, но да направя нова поръчка, ако искам и те щели да я изпълнят. Имам още малко да им попиша, за да разбера какво точно да направя, защото, ако пусна през нет-а поръчката ще блокират парите и няма да има с какво да им направя превод. Та тези детайли трябва да уточним, моля ако има някой желание да ми помогне. Ако искате да поръчаме смятам да го направим след 7.01.2009 когато започнат намаленията.
Рапорт даден  Mr. Green Моля за мнения, идеи, възражения и кой би искал да се включи. Със сигурност знам за svetlaem.

Маграт чеснова, аз не разбрах в коя поръчка съм включена, защото нито в първата видях ника си, нито във втората  Blush
Нали получи и от мен парички  Embarassed

# 351
Маграт и аз ще се включа ако може  Peace

# 352

Момичета, отблокираха сумата и от 2-та поръчка, моля Аничка, sisy, svetlaem, mamor да се чете marulka_s пишете ми ЛС за да се разберем как да ви върна паричките  Peace

Маграт чеснова, аз не разбрах в коя поръчка съм включена, защото нито в първата видях ника си, нито във втората  Blush

Да, разбира се. Просто грешка в ник-а

# 353
  • варненка от София

Да, разбира се. Просто грешка в ник-а

[/quote]

Ами аз понеже съм тъпа и упорита не се отказвам от поръчката, просто ще трябва да видя какви неща бях поръчала и дали няма нещо да променя, но като цяло не се отказвам  Blush

# 354
В момента кода PASSVIP дава 30% намаление на колекция есен-зима.
Важи до 4 януари.

# 355
За какво ми е  този код за отстъпка, ако не доставят до България?
Аргументираха ли се, защо не го правят?

# 356
Ползват някаква фирма за анализ на онлайн плащанията FIA - net. Та ФИА нет били блокирали всички плащания от България, защото били регистрирали измама реди време  newsm78. Дрън Дрън соред мен, шовинистки френски прасета. Интересно ми е, ако някой има карта на Експрес Банк, която е собственост на Сосиете Женерал - френска банка, където е и сметката на ТАО, дали и това плащане ще блокират newsm78

# 357
  • Varna
Маграт,  и аз бих искала, включа ако може към поръчката  Hug.

# 358
Маграт, напълно съм съгласна с тебе.
 шовинистки френски прасета
 Аз имам карта от Сосиете женераль  Laughing Експресбанк, но не съм много склонна  да експериментирам.  Thinking

# 359
Честита Коледа на всички Simple SmileМаргат, аз оставам в поръчката, ще играем хорото до край Wink

Общи условия

Активация на акаунт