www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Няма да пратят поръчка до България. Ето какво получих току що
Bonjour,

Nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à Tape à l'Oeil et à nos collections.

Pour des raisons de sécurité de paiement, nous n'effectuons plus d'envoi de commandes vers la Bulgarie. Ces commandes sont systématiquement bloquées par Fia-net et ne sont pas facturées. Nous sommes sincèrement désolés pour ce désagrément .

For safety reasons of payment, we make no more sending of orders towards Bulgaria. These orders are systematically blocked by Fia-Net and are not charged. We are sincerely sorry for this inconvenience.

Cordialement,

Marion
service client t-a-o.com
 #2gunfire smile3511

# 361
Интересно ми е от promod.fr се изпълняват доставките до България при положение,че плащането пак минава през Fia!?

# 362
Момичета,защо не питаме във FIA каква е тази дискриминация и как с другите френски сайтове няма проблем #2gunfire

# 363
Днес влязох в един магазин за детски дрехи в Сз и за мое учудване имаха доста стока на ТАО и то на прилични цени /по-ниски от ФОКС и Премама например/- жилетчица за 1но месечна госпожица за 25 лева, дънки от порядъка на 30-на лева. Ами то за мен направо си губи смисъла да им се ядосвам и да поръчвам. Там поне го и виждам.

# 364
Мили момичета, кореспонденцията ми с ТАО зацикли в нищото. Толкова неприятно се държат и с такова пренбрежение ми отговарят, чако не бях поела ангажимент към вас изобщо нямаше да се занимавам повече с тях. Една стотинка не заслужават Peace

По същество на мейла на мъжа ми има информация за намаленията на сайта:
http://www.t-a-o.com/av_soldes/?nxt=Z7TEF3D3BA3991&nxtdv=60& … pv=&nk=105050
започват утре в 8 сутринта там, значи 9 наше време. Ако намерите време днес да си погротвите в предпочитани нещатата, които ще поръчате за да може да оформим поръчката до 2-3 дни.

И още една молба, някой с много добър английски или френски, моля да ми пише ЛС. Имам нужда от помощ.

# 365
маграт чеснова ,а как ще платиш? С банков превод ли?

# 366
маграт, тези намаления за 24 часа ли са? защото категориите са празни, няма никакви продукти.
вчера като разглеждах имаше наистина много изгодни предложения.

# 367
Намаленията са на сайта  Peace  http://www.t-a-o.com/

Да, ще платя с банков превод.

Искам да изкажа благодарността си на танита   bouquet и  Black Mamba   bouquet, които отделиха от времето и ми помогнаха във финалните "преговори"  Mr. Green с ТАО. Имам отговор, така че сокойно можем да поръчаме  Peace

Good afternoon,

You can actually pass your order as soon as you want on our website.
You can pay this one, and when I will receive your order, I will cancel your transaction and send to you your invoice.
You will can make the bank transfer.
And when I will receive your bank transfer, we will send you your order.

Thanks,

# 368
  • София
Честито  Laughing След като получиш пратката, пиши, че са тъпи и малоумни и да се консултират в Ла Редут за БГ-купувачки Mr. Green

# 369
  • варненка от София
Оф, не смея даже да се зарадвам  Blush
Хайде ще се черпим като дойде поръчката  Whistling

# 370
  • София
Имат страхотни намалени неща, така се изкушавам да пусна поръчка.
И според мен не заслужават да поръчваме от тях с това отношение и с тези разправии, които преживяха някои момичета.

# 371
Да ви кажа, скъсаха ми нервите вече. Crossing Arms
 Така и не можем да се разберем, че ако пусна поръчка през сайта трябва да изпратят имейл до банката за да отблокират парите.  И че, ако не ги отблокират първо не мога да им направя превод, второ как мога да съм сигурна, че няма да си изтеглят и блокираните пари. ooooh!

В крайна сметка днес се опитах да направя поръчка през сайта и ето какво съобщение ми излеза:

Identifiant commer?ant  005009546243045
R?f?rence de la transaction  211044

Transaction d?ja trait?e ( votre paiement n'a pas ?t? accept? )

Nous regrettons de ne pouvoir donner suite ? votre demande, merci de prendre contact directement avec le commercant afin de terminer votre commande

Писах на господина и той сега щял да се съветва с босса си newsm78 Whistling как да реши проблема. Та сега и аз не знам пуснала ли съм поръчка или не съм. Парите си стоят в картата.

# 372
Честно казано аз от този сайт не искам да ги виждам повече. Скъсах си нервите с тях преди време, а още по-лошото е, че от банката се правят на луди и не искат да ми разблокират парите.
 Така че внимавайте ако сте към ПИБ.

# 373
 Party Party Party Party Party

След една изключително тегава, досадна и продължителна преписка с мосю Манче и хиляди благодарности на танита
  bouquet без която щеше да е още по - трудно "разбирането", снощи в 21 ч. получих мейл, че поръчката тръгва.
Идва с куриер явно, ето тук има линк за проследяване:
http://www.coliposte.net/gp/services/main.jsp;jsessionid=J27VPqt … art=CD418283453FR
За жалост ми отказаха 3 артикула Sad, за мое най-голямо съжаление и 3-те са на marulka_s
http://www.t-a-o.com/mode-bebe-garcon/accessoires/le-bonnet-imag … e-13,22,8275.html
чорапките и шапката Хула - хоп, няма го вече на сайта и не мога да пусна линкове

Сега остава да стискаме палци да се получи бързо и повече не искам да чувам за Т-А-О. Не зная дали това е разбирането на всички французи за търговия, но не съм срещала толкова огромно нежелание за разбиране. Във всяка стъпка от комуникацията ни, аз трябваше д подканям и да изисквам отговор с по 3-4 мейла, докато получа такъ. Изобщо не си правят труда да ме информират за получен превод или заявка за поръчка или каквото и да е. Дори за изпращането на поръчката мосюто не си направи труда да ми пише, че я праща, добре че служебен мейл получих поне, а вече близо 2 месеца си общувам с него и му пиша по 2 мейла поне всеки ден  ooooh!
Дано поне дрешките си заслужават!

# 374
  • варненка от София
Маграт чеснова, благодаря ти за усилията, пък като ги няма, няма ги, здраве да е. Сега наистина остава да чакаме да пристигнат  Hug
Благодаря още веднъж за усилията.

Общи условия

Активация на акаунт