www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 190
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
маграт чеснова
 Hug Hug
И аз много ти благодаря   bouquet
направо ти се възхищавам за търпението и силите, които хвърли в осъществяването на тази поръчка   Hug

# 376
маграт чеснова   bouquet merci beaucoup  Wink bouquet

# 377
  • у дома
Получих си нещата от тази прословута поръчка!Много съм доволна-момчешките ризки са невероятни...Още веднъж благодаря на маграт чеснова за усилията ,които положи,за да си получим дрешките!

# 378
поздравления момичета за получените дрешки.толкова му бях навита на този сайт Confused
маже ли да пуснете снимки на дрешките които сте получили,моля Praynig
мисля да им пиша да видя дали са подновили доставката си до БГ.ще споделя после в темата но като гледам почти никои не пише вече тук Tired

# 379
Здравеите,
Искрено ви съветвам да не пазарувате от френски сайтове.Живея от 3 год.тук и за 1 път опитах да пазарувам от интернет-пълна катастрофа.За едни възглавници ме мотаха 2 месеца и накрая казаха,4е ги нямат.Сега си чакам чиниите,вече стана 6 седмици,като срокът беше 2-3)))Става въпрос за Decovent i 3 suisse.
Много моля ако знае някоя от вас как се търси колет в бг пощи да ми пише,благодаря

peperudka70@abv.bg

# 380
  • тук и там където дойде
Здравейте момичета

тъй като не виждам да сте писали по темата да попитам някой поръчвал ли е нещо наскоро и дали пак има проблеми с доставката защото имам код за безплатна доставка ето го

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 14:05 от Prima

# 381
Привет, Prima! Онзи ден изпратих запитване до въпросния сайт, относно доставката до България и ми отговориха : "Bonjour,

Il n’y aucun problème avec les livraisons en Bulgarie.

Vous pouvez passer commande sans craintes."

т.е., че няма никакъв проблем и че мога да поръчвам без страх....като гледам, обаче горе как са се държали с момичетата направо......си е за страх, дано да са се оправили, иначе за кода смятам, че важи само за територията на Франция и Белгия, ако желаеш, може и ти да пуснеш допитване до тях, относно доставката до България, предполагам, че ще ти отговорят, на мен ми отговориха на следващия ден, след запитването ми. Успех!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 382
Привет, Prima! Онзи ден изпратих запитване до въпросния сайт, относно доставката до България и ми отговориха : "Bonjour,

Il n’y aucun problème avec les livraisons en Bulgarie.

Vous pouvez passer commande sans craintes."

т.е., че няма никакъв проблем и че мога да поръчвам без страх....като гледам, обаче горе как са се държали с момичетата направо......си е за страх, дано да са се оправили, иначе за кода смятам, че важи само за територията на Франция и Белгия, ако желаеш, може и ти да пуснеш допитване до тях, относно доставката до България, предполагам, че ще ти отговорят, на мен ми отговориха на следващия ден, след запитването ми. Успех!                                                                                                                                                                                                             

Чудесна новина! Аз лично смятам да опитам отново  Grinning

# 383
маграт чеснова   Hug
Ако решиш да пускаш поръчка драсни едно ЛС
Утре ще поразгледам пак сайта  Mr. Green

# 384
  • у дома
То май и аз ще искам-много съм доволна,ризките излязоха супер качествени....
Моля,Маграт Чеснова да ми пише и ан мен на лични ако реши да пуска поръчка и има желание да ме включи...още не съм разглеждала,ама все ще си харесам нещо...

# 385
Aко ще има обща поръчка може и мен да включите.Сега ще поразгледам сайта и ще се радвам да ми пишете/който пуска общата поръчка/

# 386
Aко ще има обща поръчка може и мен да включите.Сега ще поразгледам сайта и ще се радвам да ми пишете/който пуска общата поръчка/

Аз също Peace!

# 387
Избрахте ли нещо?  Thinking
Аз към този момент май нищо не харесах, е не, че не съм де, но няма размер за моите моми от нещата които ми хванаха око.............

# 388
  • у дома
И при мен така-нещо много малък избор има,що ли е така...Не,че не си харесах де,но наистина са малко нещата които хем ми харесват,хем ме устройват като номер...Ако решите да пуската ще се включа,ама моля да ми пишете на лични,защото съм заплес и не винаги виждам темата....
От предната поръчка има ли някой да е поръчвал дънки или панталони да ме светне как са номерата....За блузките и ризките установих,че са леко умалени-големия ми син е 125см и 24кг и е на 6г и половина,но номер 8 му е точно добре,може да му става и есента,но не е сигурно...

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 22:19 от svetlaem

# 389
И при мен така-нещо много малък избор има,що ли е така...Не,че не си харесах де,но наистина са малко нещата които хем ми харесват,хем ме устройват като номер...

Да, и при мен е така.....

Христос воскресе!

Общи условия

Активация на акаунт