www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, изпратих отново запитване до сайта, относно кода за безплатна доставка преди седмица и днес ми отговориха....чичко гугъл ми преведе, че важал и за територията на България, но последното малко ми е неясно, нека някой по-вещ във френския да каже какво е:Bonjour,

Vous pouvez utiliser ce code pour la Bulgarie sans aucun problème.

Cela reviendra à une réduction de 3,5 €.,  newsm78

# 391
  • София
момичета четох доста и пак не разбрах в крайна сметка доставят ли до бг или ?

# 392
  • Бургас
...

# 393
  • Бургас
какво е:Bonjour,
Vous pouvez utiliser ce code pour la Bulgarie sans aucun problème.
Cela reviendra à une réduction de 3,5 €.,  newsm78
буквално: Добър ден! Може да използвате кода за България без никакъв проблем. Това ви носи намаление от 3,5 евро.

Брех, от това онлайн пазарене ще науча френски!  Crazy

момичета четох доста и пак не разбрах в крайна сметка доставят ли до бг или ?
доставят, да!

# 394
еее много се радвам,че доставят до БГ отново.аз последно питах преди месец-два и ми отговориха че недоставят.мисля да се пробвам за поръчка ,но нищо не ми харесват мн мн нещата или ако ми хареса нещо няма номер  Tired

# 395
  • София
благодаря за отговора  Hug

# 396
  • София
Имам един въпрос. Понеже сега само пробвам да сложа нещата в кошницата за да видя как действа кода. Имам регистрация отдавна, но не съм поръчвала, защото тогава изникнаха проблеми с доставките. Та сега уж да пробвам, ама на 2-ра стъпка, когато искам да валидирам адреса, ми дава, че не съм попълнила първия ред (този в червено), където трябва да въведа някакъв номер.
N°*
Voie*
Complément :
Code postal*
Ville* :
Pays* :

Сигурно е блок, но целия ми адрес (улицата, номерата на блока , входа и апартамента) автоматично излиза на 2-я ред (зеленото). Явно така съм попълвала при регистрацията.
По принцип мога да попълня на 2-та стъпка този прозорец  с номера, но не зная какво да пиша точно. Как ще ми излиза адреса тогава? Първо номера на блока ще е , а после вече улицата и останалото? newsm78 Нещо не вдявам, а сигурно е нещо елементарно.
Някой да подсказва , моооля.  bouquet

П.П. А се сещам, че преди време съм слагала разни неща в кошницата, пробвала съмкодовете и нямах никакъв проблем с пеминаването от 2-ра към 3-та стъпка.

# 397
Аз успях да си харесам разни нещица за беба.Чакам само да ми преведат паричките и ако ще има обща поръчка ще се включа Laughing

# 398
Izvinete za latinicata - ot dnes zapo4naha namalenijata. Napravih pora4ka i ja prie. V potvarditelnia e-mail mi pi6at po jelanie da se svarja s FIA NET, za da otgovorja na njakolko vaprosa svarzani sas saita i mojelo da spe4elja 1000 E. Iskam si pora4kata, ne im iskam 1000 E. Ste dokladvam kato i ako pristigne.

S kod NEWS1, koito mi be6e izpraten li4no namalih dostavkata na 14.50 E. Po napred tozi kod e ve4e komentiran, spomenavam go samo za info, 4e o6te vaji.

# 399
Дано наистина пак доставят,че понякога има  хубави неща..

# 400
Момичета, този път харесах доста неща Simple Smile Лошото е, че намаленията свършват на 4-ти, а нашите банки не работят в момента и няма как да се внесат пари.........................
За жалост май ще изпуснем това намаление. Sad

# 401
  • у дома
Е,що не свирна по-рано,аз със сигурност щях да се включа...нищо по натам ще бъде...
Моля те пиши ми на лични,ако се реши да се пуска поръчка,че аз не винаги поглеждам в този подфорум...
Само забравих преди ад кажа,че от предната поръчка освен невероятните момчешки ризки имаме и една жилетка-излезе страшно качествена ,а доста я носим,нито е станала на топчета,нито се развлече,много съм доволна...

# 402
Ето ме отново, но този път  с доклад за получена поръчка. Колета /по скоро всичко беше в един плик, който за щастие беше здрав/ пристигна за около 2 седмици, 2,5 кг. на МИТНИЦА, , а не по пощата. Дрешките са с много добро качество. Изглеждат като на снимките в сайта. Единственото от което не съм доволна е, че бях поръчала две тениски за малката, от една и съща серия, но с различен надпис. Изпратили са ми обаче две с еднакъв надпис - размер 74 см. ето тази - http://www.t-a-o.com/mode-bebe-fille/tee-shirt/le-tee-shirt-char … -12,40,10999.html., на тази цена.
Също така бях пъръчала е една кутия за подарък, която обаче липсва, но за 1 евро няма да правя проблем.
Незнайно защо от една туника съм поръчала два рамера като излишната ми е размер за 9 мес., ето този модел, но в лилаво - http://www.t-a-o.com/mode-bebe-fille/blouse/la-blouse-pastille-12,42,8378.html., но на цена от  6 евро
Да отбележа и нещо много важно - номерата си отговарят. Друго интересно, така да се каже е, че дори и по време на намаление цените на някои от стоките не се променят. Такива стоки са обозначени с надпис BASIC до снимката на продукта. Това е от мен засега.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 08:36 от kristin1976

# 403
  • София
Ето ме отново, но този път  с доклад за получена поръчка. Колета /по скоро всичко беше в един плик, който за щастие беше здрав/ пристигна за около 2 седмици, 2,5 кг. на МИТНИЦА, , а не по пощата. Дрешките са с много добро качество. Изглеждат като на снимките в сайта. Единственото от което не съм доволна е, че бях поръчала две тениски за малката, от една и съща серия, но с различен надпис. Изпратили са ми обаче две с еднакъв надпис - размер 74 см. ето тази - http://www.t-a-o.com/mode-bebe-fille/tee-shirt/le-tee-shirt-char … -12,40,10999.html., на тази цена.
Също така бях пъръчала е една кутия за подарък, която обаче липсва, но за 1 евро няма да правя проблем.
Незнайно защо от една туника съм поръчала два рамера като излишната ми е размер за 9 мес., ето този модел, но в лилаво - http://www.t-a-o.com/mode-bebe-fille/blouse/la-blouse-pastille-12,42,8378.html., но на цена от  6 евро
Да отбележа и нещо много важно - номерата си отговарят. Друго интересно, така да се каже е, че дори и по време на намаление цените на някои от стоките не се променят. Такива стоки са обозначени с надпис BASIC до снимката на продукта. Това е от мен засега.

здравей, ако ти е в повече повтарящата се блузка аз ще я купя с голямо удоволствие.. Peace

# 404
Днес получих това http://news.t-a-o.com/HM?a=A9X7CkClhnjNsJ0HnefRPXzhDw
Доколкото разбирам, предлагат ми да си избера неща, които като поръчам в първия ден на намаленията, ще бъдат с безплатна доставка.
Отдавна съм се регистрирала в сайта, но досега не съм пускала поръчка. Преди време четох, че не приемат български карти и се отказах. Приемат ли вече или плащането става по друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт