www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
И каква е тази сума ако не е тайна, защото не е 170 Евро както при нас... newsm78

Fitzgerald, в момента сумата е 10 евро. 
За БГ Simple Smile това значи 18-3,50=14,50 евро доставка.

Най-често сумата, при която доставката пада на 14,50 Simple Smile), е 60 евро.  Не е нужен код, системата автоматично ти ги приспада.

До 31.05. 2010 е валиден и код ENFANT5 - 5 евро отстъпка и -3,50 евро от доставката при поръчка на стоки над 50 евро.
"5 euro plus vos frais de port offerts. A partir de 50 euro d'achat. Hors promo et soldes"

Поръчвам от ТАО от септември миналата година. Възможно е преди това условията да са били различни.

# 661
Благодаря ти за информацията... Hug
Обаче защо тогава при мен системата автоматично НЕ приспадна 3.50, а си ми взе 18.00 като поп Mr. Green Пак повтарям сумата беше доста над 60 и пазарувахме миналия месец?

# 662
Чакам линкове ,който иска да се включва в общата,за да я оформя.Пращам я в понеделник!

# 663
А колко е доставката за Франция?
Става ли с някой код да се намали и да стане безплатна за Франция?

# 664
Момичета, още има време да пуснем поръчка преди края на намалението. Който желае нека да пише лични на Mama_Na_Andrea!

# 665
Получих нещата страхотни са.Хайде да се порганизираме .Много искам да пусна друга поручка.Ако поръчката е над 60 евро ми става доставка 11 ежро,така че хайде.

# 666

Mama_Na_Andrea днес ти пратих линкове към нещата, където искам да ги поръчам,получи ли ги?

# 667

Mama_Na_Andrea днес ти пратих линкове към нещата, където искам да ги поръчам,получи ли ги?
да получих ги.Първото нещо е свършило.Аз ти писах на ЛС.

# 668
  • Пловдив
Момичета, много ми се ще да видя снимки на получените дрешки.Ако на някой му се занимава да качи снимки, ще съм много благодарна PraynigКак са дрешките като качество, чух, че са по-добри от тези в Ларедута?Благодаря Peace
И още един въпрос изпращат ли потвърдителен мейл след направена поръчка?

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 09:11 от daskal77

# 669
Благодаря ти за информацията... Hug
Обаче защо тогава при мен системата автоматично НЕ приспадна 3.50, а си ми взе 18.00 като поп Mr. Green Пак повтарям сумата беше доста над 60 и пазарувахме миналия месец?

Fitzgerald, нямам представа Sad( защо се е получило така. Sad( Никога не съм плащала повече от 14,50 евро за доставка при поръчки над 60 евро.

Да, изпращат потвърдителен имейл за направена поръчка (Récapitulatif de votre commande), както и втори имейл, когато колетчето ти тръгне (Expédition de votre commande) Simple Smile) Има си тракинг номер, но за съжаление Sad не може да се проследява за БГ.  Пратките обикновено пристигат за 8-10 дни.

# 670
Момичета, много ми се ще да видя снимки на получените дрешки.Ако на някой му се занимава да качи снимки, ще съм много благодарна PraynigКак са дрешките като качество, чух, че са по-добри от тези в Ларедута?Благодаря Peace
Тук има малко: http://maggiemalul.snimka.bg/children/t-a-o-clothes.488000
ама виж по-нагоре в темата май Hary  беше публикувала повечко от една наша обща поръчка...
Наистина качеството за мен досега е най-доброто(дори от Некст, дори от Ла Редут, Адамс, Пъмпкин и т.н.).Само като дизайн може би може да се иска малко повечко, ама то и на мен няма угода... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.С. Ето снимки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=327389.585
                        http://denny81.snimka.bg/hobby/t-a-o-com.474708.18141833
sage , да ти кажа много ме е яд, защото бях нов клиент и пусках поръчка за първи път а и сумата не беше малка и все някак си трябваше да ми я намалят, нали? Чудя се дали има значение, че на мен сайта ми е на английски, ама не би трябвало... newsm78

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 12:10 от Fitzgerald

# 671
като качество мисля .че са, най-добри тези.Сега пуснахме нова поръчка снощи,а довечера ще кача снимки на старата поръчка.Дойде за 10 дни някъде.Много са коректни поне засега.А знете ли кога са следващите намаления?

# 672
Имам малко снимки на моята дъщеря с дрешки на Тао тук: http://www.flickr.com/photos/49912513@N03/
Ще снимам само дрешките през празниците и ще ги кача.

Fitzgerald, аз поръчвам през френския, но си мисля, че не би трябвало да има разлика.  newsm78

Mama_Na_Andrea, предполагам, че след намаленията ще пуснат лятната си колекция. Намаления може би ще има през септември...

# 673
И аз да се включа. Мога да правя сравнение с дрешки на Джордж, Некст, Теско, Марк и Спенсър,Мадъркеър и Ларедута. Според мен, Тао води с едни гърди напред като качество. В английските сайтове има също страхотни попадения - като качество и цена, но също така има и доста посредствени дрешки, които след пране се "натопчват" или стават на нищо в сушилнята ( я се свили, я картинки или надписи се нацепили и т.н)
До сега Тао не ме е разочаровал с никоя дрешка. Всичко, което съм поръчала, ме изненадва, че на живо е много по-хубаво, отколкото на снимка в сайта, а също така и цветовете на дрешките на живо изглеждат много по-добре. Не се притеснявам да ги пускам в сушилнята, картинки и надписи си остават като нови.
Относно дизайна, според мен са доста оригинални, не виждаш всяко дете с такива дрешки ( за разлика от английските сайтове, всяко второ дете е с дрешки на Некст и т.н)
На такива цени, каквито са в момента по време на намаленията, не може да се намери никъде толкова добро качество!

Следващо голямо намаление се очаква някъде към средата на лятото (края на юли и август, но може и да греша!!! newsm78)

# 674
Да докладвам и това. До сега не съм поръчвала сама. Сега се пробвах, само за да видя колко излиза доставката. Благодарение на Sage, която ми обясни подробно на лични кое как да направя. Регистрирах се, напълних си кошницата с неща за 70.30 евро, написах си кода ENFANT5, системата ми намали поръчката с 5 евро - станаха 65.30евро. Доставка ми изписа 11 евро и обща сума, която трябва да платя 76.30евро.
Така излиза, че доставката на артикули за 70.30 евро е само 6 евро.

Общи условия

Активация на акаунт