www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Montana
Искам да питам тези дето плащат с пейпал, как избират валутирането да става чрез банката (или картата,ако е виза), а не с пейпал (чрез пейпал е по-скъпо). Предварително ли става при регисрацията пейпал, или при самото плащане?

# 571
А някой от Пловдив няма ли да пуска обща поръчка? Имаше две мами там. Simple Smile

# 572
Ако някой от Плевен или София ще пуска поръчка, моля да ме има в предвид.

# 573
някой ще пуска ли скоро?

# 574
колко излиза доставката?

# 575
  • Пловдив
Момичета, получихте ли си нещата от общата поръчка? Много ме е яд, защото сакенцето дето го бях харесала, пак са го пуснали с нашия номер. Моля, дайте отзиви за качеството на дрешките и евентуално ако някой пуска поръчка, дано успея да се включа Peace

# 576
Момичета, ако има обща поръчка бих искала да се включа с няколко неща

# 577
Момичета, получихте ли си нещата от общата поръчка? Много ме е яд, защото сакенцето дето го бях харесала, пак са го пуснали с нашия номер. Моля, дайте отзиви за качеството на дрешките и евентуално ако някой пуска поръчка, дано успея да се включа Peace
Поръчвала съм един път, доволна съм от нещата. Основно бяха памучни блузки за децата - много хубаво трико, особено блузките за баткото Peace Поръчах му и едни дънки, по-скоро са летни, не са много дебели, но детето ми постоянно търси тях, много са хубави Peace
За размерите да кажа - за дъщеря ми вземам за 4 години /тя е на 3.5 г. - слаба е, но е по-висока/. Синът ми стана на 10 г., но му вземам за 12 г., по същата причина - по-висок е, иначе е слаб. Панталоните са с ластик и се коригират.

# 578
Ех,4е хубава теми4ка!Ако има обща поръ4ка  за София и аз се вклю4вам! Peace
Искам да ви попитам за размерите,зна4и например 6 озна4ава от 3 до 6 месеца,така ли?

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 21:16 от dilandii

# 579
И аз чакам някой да организира обща поръчка. Peace

# 580
Само да побутна и пак да попитам дали скоро ще има обща поръ4ка? Rolling Eyes

# 581
  • Пловдив
Момичета, и тук има промо кодове, подобни на тези в Ларедут.Намаля се определена сума от поръчката и част от доставката.При интерес, мога да помагам.

# 582
  • Пловдив
18 евро,но може да се намали на 14

# 583
  • sofia
  bouquetБраво,за сайта,запис,присъединявам се с удоволствие към вас,когато съм готова с поръчка ще ви помоля за помощ  bouquet

# 584
  • Пловдив
http://news.t-a-o.com/HM?a=DNX7CkLE6Sct8SA9MOOaMVznGHxKRin9KA8m
Ето малко кодове за намаление!Приятно пазаруване!

Общи условия

Активация на акаунт