www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 176
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Момичета от Пловдив ако пускате поръчка ще се присъединя и аз .От Пазарджик съм.

# 136
Надинка, мини79 пуска поръчка за Пловдив.

# 137
Момичета, плащането с дебитна Виза  Виртуал на ДСК мина без проблем.  Peace

# 138
Здравейте ,аз също следя темата с интерес.Правилно ли разбрах,че за София поръчва Свещичка?

# 139
И пак съм аз,само да попитам колко струва доставката,че не мога да я намеря?

# 140
Доставката е 18 евро  Peace

# 141
Момичета, а спортни стоки на Адидас дали сте срещнали, аз ровя уж, ама засега не намирам! Иначе и мен може да ме броите за Пловдив, ще си харесам някоя дрешка, да разделим доставката! Peace

# 142
  • у дома
Моля,ако някой пуска поръчка и мога да се присъединя да ми пише на лични...

# 143
  • варненка от София
Такаааа, зарибихте ме и мен. Аз също искам да участвам в някоя поръчка. Ако някой пуска скоро да свирка, аз искам да поръчам това оново.

# 144
  • Beyond the Frontiers
И аз съм за поръчка, ако се обединим в София  Peace
sVeshti4ka, ако пускаш след 5 имай ме в предвид /взимам и аз парички тогава Embarassed/
А, може ли да пуснете реални снимки на получените неща. Просто за да се ориентираме, какво да очакваме, че на снимките всичко изглежда супер в сайта. Praynig

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 10:11 от elku - elena

# 145
Момичета, а спортни стоки на Адидас дали сте срещнали, аз ровя уж, ама засега не намирам!

В този сайт няма спортни стоки.
Adidas на изгодни цени има в Ла Редут.

# 146
Момичета, а спортни стоки на Адидас дали сте срещнали, аз ровя уж, ама засега не намирам!

В този сайт няма спортни стоки.
Adidas на изгодни цени има в Ла Редут.
Да, мерси, от Ларедута пазарувам редовно, но това, което търся там го няма! Wink

# 147
ако още някой от Пловдив и региона желае да се включи в обща поръчка искам да помоля да побърза, защото намалените стоки бързо се изчерпват, от моите неща вече 2 няма
за сега сме трима, кода за намаление от 3,5 евро от доставката още важи  Peace
надявам се до вторник да успея да я пусна

# 148
  • София
Да, аз ще пусна за София, като получените неща ще взимате от мен (от вкъщи или работата ми, че няма да мога да пускам по пощата заради липса на времето), сметката ми е в евро. Пари вече имам, дъщеря ми имаше рожден ден и дядовците се включиха финансово Wink , така че аз мога да поръчам в момента, в който решите конкретно какво и колко и преведете паричките Peace
Не се хващам да разпределям доставката в процентно отношение - все пак 18 евро делено на поне 4 поръчващи е по 4.5 евро, което не е много. Пък ако и сме повече, а и намаление на доставката от 3.5 евро все още важи... Само не знам дали важи и тук доставката на митницата при теглото на колета над 2 кг newsm78

P.P. Поправям се...намалението от 3.5 евро вече не важи.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:39 от sVeshti4ka

# 149
  • София
Аз се включвам с три панталона. Кажи, ако ти е удобно мога да дам парите и на ръка, ако не, пусни ми на ЛС банковата сметка.

Общи условия

Активация на акаунт