www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 172
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Силно подозирам, че и нашите вървят нататък. Никакъв отговор нямам, изобщо не ме удостояват с внимание Twisted Evil , а пиша през ден. Днес и в клиентския профол не мога да си вляза, пак ми дава някаква грешка #Cussing out

# 301
ето поредният отговор на писмо от преди седмица да ми отблокират парите

Good afternoon,

Your order has been cancelled.

The amount of this order has been credit on your account as you can see on this document.

I'm sorry, but we can't deliver in Bulgaria cause of our carrier.

Have a nice day,
Audrey

Аз честно казано не можах да схвана точно какво ми обяснява този гостодин. И за какъв документ ми говори.

# 302
доживях и на мен да отговорят, след две седмици безуспешна и едностранна кореспонденция тази вечер получих следното:

Цитат
OBJET : RE: Commande 31019374

Good afternoon,

Your order has been cancelled.

The amount of this order has been credit on your account as you can see on this document.

I'm sorry, but we can't deliver in Bulgaria cause of our carrier.

Have a nice day,

Audrey

------------------------
Message du 06/11/2008
Exp.: Mme Stirianova Maria (stirianowa_m@abv.bg)
Objet: Commande 31019374

Bonjour, Je voudrais savoir quel est le status de ma commande N° 31019374, car il n'y a aucune information sur status dans le champ correspondant. Merci de me répondre dans les meilleurs délais, afin que je puisse aviser.
Dans l'attente d'une bonne réactivité de votre part

Смятам да го разпечатам и с това утре да отида до банката, да видим дали ще ми освободят сумата
Момичета, които ми изпращахте парички- съжалявам, че така се получи  Tired

# 303
И аз получих абсолютно същия отговор...

Писах им, че проблема вече е масов и че предпочитам да ми изпратят поръчката ако ли пък не - да ми пратят мейл, че като продавач нямат претенция към сумата. Но явно е бил ден за отговор и са разпратили стандартен .  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 304
Същото и при мен! Бясна съм  #2gunfire

# 305
  • варненка от София
То ясно, че няма да получим армагани от тейзи франсета, ама вие оплакахте ли се в Комисята защита правата на потребителите. Как става, че един път доставят до България, а друг път не  newsm78

# 306
mini_79, ама не ни се извинявай, ти каква вина имаш за всичко това! Не се притеснявай и като имаш вече освободена сума ще се разберем как да ни ги върнеш!  Peace Hug Пък ние все ще изхарчим паричките, я виж как открихме и друг сайт, най-много от там да си направим една поръчица! Mr. Green Heart Eyes

# 307
Пък ние все ще изхарчим паричките, я виж как открихме и друг сайт, най-много от там да си направим една поръчица! Mr. Green Heart Eyes
кой е този сайт, че нещо изпуснах  Rolling Eyes

# 308
на мен са ми отговорили,че съжалявят ,но не правят доставка до българия.

# 309
е, да това и на нас го пишат в последните писма, ама що я има Бг в списъка и как до сега правеха доставки
от банката ми отказаха ръчно отблокиране, трябвало от сайта да отблокират сумата, пак ще си пишем  Sick
този път ще им пиша по три пъти на ден, ха дано ми отговорят по-бързо от две седмици

п.п гадовете продължават да цъкат оферти  ooooh!

# 310
mini_79 за какво ни се извиняваш ти просто вършеше на нас услуга ние трябва да ти се извиним за нервите който хвърли Hug Peace

# 311
mini_79, ама не ни се извинявай, ти каква вина имаш за всичко това! Не се притеснявай и като имаш вече освободена сума ще се разберем как да ни ги върнеш!  Peace Hug Пък ние все ще изхарчим паричките, я виж как открихме и друг сайт, най-много от там да си направим една поръчица! Mr. Green Heart Eyes
Следя темата за ТАО с интерес. Кой е този друг сайт????????????

# 312
mini_79, ти към коя банка си, че ти отказаха ръчно разблокиране? Аз съм към ПИБ и да знам дали да се разкарвам, че нямам много време. -
Ако може пусни и текста на писмото, с което им пишеш да освободят парите, че на мен ми писна да пиша и те да се правят на ударени и да не отговарят.
А вашите писма са същите като моите иначе-.

# 313
Hello, I'm writing in connection with order 31019374/04.11.2008, for which on 18.11.2008 I received refusal of performing from you. After checking in the bank that gave me my credit card, it turns out that the amount of the order stays blocked and will be blocked until you unblock it. Please, undertake the corresponding actions in order to release the blocked amount.

Greetings Maria Stirianova

предишните писма бяха на френски, ама като видях, че ми отговарят на инглиш и реших и аз така да продължа  Mr. Green
към Пощенска съм, Виза ми е картата, той моя мъж се е обаждал, че нали той е картодържателя, казали му, че не може банката, този който е заявил претенции към сумата трябва
чудя се, ако разпечатам писмото им и отида в банката дали няма да стане номера, ама пък как ще докажа, че това е въпросния клиент, блокирал сумата
м...ка им и франсета, аз днес почнах да връщам парите на момичетата, поне тях да не бавя, аз ще се оправям някакси  #Cussing out

# 314
Цитат
Bonjour,

Nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à Tape à l'Oeil et à nos collections.

Pour des raisons de sécurité de paiement, nous n'effectuons plus d'envoi de commandes vers la Bulgarie. Ces commandes sont systématiquement bloquées par Fia-net et ne sont pas facturées. Nous sommes sincèrement désolés pour ce désagrément .

For safety reasons of payment, we make no more sending of orders towards Bulgaria. These orders are systematically blocked by Fia-Net and are not charged. We are sincerely sorry for this inconvenience.

Cordialement,

Marion
service client t-a-o.com

Тези прости ли са или само се правят, аз кво им говоря, те кво ми пишат
ееее, няма такива идиоти, честно  #2gunfire
от банката са категорични, че трябва търговеца, блокирал сумата да я отблокира  Tired

Общи условия

Активация на акаунт