www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 174
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Не, свестен отговор не получи никой от нас.

Аз пуснах жалба и от комисията за защита на потребителите бе същия - ФИА нет блокирали плащанията от Бг, защото се били натъкнали на измами в някакъв предишен период. Но, кои са ФИА?!?! какви измами и как така, когато имаха 1-2 поръчки от бг беше ОК, а когато получиха 10-тина се оказаха "проблем" никакъв отговор.
Чакам утре да отблокират сумата от първата поръчка.
sisy, pep4o, moravenova, veselqk пишете ми ЛС или на скайп да се разберем как да ви върна паричките. Peace

# 331
Не, свестен отговор не получи никой от нас.

Аз пуснах жалба и от комисията за защита на потребителите бе същия - ФИА нет блокирали плащанията от Бг, защото се били натъкнали на измами в някакъв предишен период. Но, кои са ФИА?!?! какви измами и как така, когато имаха 1-2 поръчки от бг беше ОК, а когато получиха 10-тина се оказаха "проблем" никакъв отговор.

Фиа нет са една организация за за6тита на интернет магазините ,която я има в по4ти всеки френски сайт....като кликвате да пла6тате нали излиза ,4е сайта е за6титен от фиа нет.Те проверяват данните на клиентите - и понякога при големи поръ4ки изискват допълнителни данни - като копие от ли4на карта, фактури за платени сметки и т.н...(това за Фр-я)...слу4вало ми се е когато пазарувам по интернет за големи суми да ми изискват такива документи ...досега не се бях замисляла ,но ровейки се във френски сайтове открих ,4е и самите франсетата не са доволни от тази за6титна система и много роптаят против изпра6тането на допулнителни данни за покупките....
Какво да ви кажа - освен жалко !!!!Тап а л'ойл са хубави и ка4ествени дре6ки ,но много жалко за тях - губят си клиентите по този на4ин...Освен да се опла4ете в някаква друга комисия за правата на потребителите.....

# 332
Момичета  Laughing

Тъкмо взех да връщам пари и се обадиха от комисията. ТАО са съгласни да изълнят поръчката, ако им наравя банков превод, аз казах, че ако поемат банковата такса, която на ДСК е 14 евра съм склонна да направя превода. А те взеха, че се съгласиха  Rolling Eyes
Какво да правим сега?

# 333
  • варненка от София
Момичета  Laughing

Тъкмо взех да връщам пари и се обадиха от комисията. ТАО са съгласни да изълнят поръчката, ако им наравя банков превод, аз казах, че ако поемат банковата такса, която на ДСК е 14 евра съм склонна да направя превода. А те взеха, че се съгласиха  Rolling Eyes
Какво да правим сега?

За коя поръчка иде реч, аз принципно съм съгласна и не се отказвам, но не зная дали става дума за поръчката, в която участвам и за  Blush

Хе хе, по Коледа ставали чудеса.  Mr. Green

# 334
аз пък ако съм на вас няма да им поръчам
те ни третират като престъпници, ние пари да им даваме  Crossing Arms

# 335
Момичета  Laughing

Какво да правим сега?

маграт чеснова, нови попълнения приемаш ли newsm78? Аз пък мисля да им поръчате - да видят те кой е победителя Peace!

# 336
За сега не. Аз се борих да получа старите поръчки, защото ми беше обидно и въпрос на чест.
Аз мисля, че трябва да си носят отговорността и щом имат електронен магазин да изпълняват коректно поръчките на клиентите си.
След 7-ми, когато започнат намаленията във Франция смятам да им пиша. И да поръчам отново.

# 337
  • София
Ехаааа... много се радвам, че наведоха глава (образно казано де, все пак няма да подаряват поръчките Mr. Green)

# 338
Момичета изчетох темата с голям интерес.През големи перипетии минавате, особено тези, които правят общите поръчки. Да изчакаме след 7-ми намаленията и да пробваме пак.Аз съм от Русе, но както виждам от нашия град няма кой да прави обща поръчка, така че ако има възможност през януари ще се включа в някоя от другите.Лек ден на всички.

# 339
много ще съм радостна ако изпълняват поръчки до БГ.мисля и аз да пусна поръчка януари месец. Wink

# 340
  • Варна
И аз ще се включа въпреки първото си разочарование съм готова да пробвам пак

# 341
Много ми харесват нещата в сайта и затова днес им писах дали правят доставки до България и дали ще изпълнят поръчката ми. Ето и техния отговор
Hi,

We are sorry, but we can’t deliver your order for the moment.

We hope to resolve this situation as soon as possible.

Kind regards,

или в превод
Здрасти,

Ние съжаляваме, но ние не можем да доставим Вашата поръчка за момента.

Надяваме се да разреши тази ситуация възможно най-скоро.

Поздрави,
 #2gunfire Twisted Evil
Ако някои иска да рискува и аз искам да пробвам, ако може да пусна поръчка чрез вас  bouquet

# 342
тъкмо щях да ви казвам, че това, че ще изпълнят отказаните поръчки, не означава, че ще почнат пак да доставят до тук
все пак ние имаме дрешки от там- благодарение на Мимоза, която успя да поръча преди да почнат да отказват

http://stirianowa.multiply.com/photos/album/33#8

# 343
  • София
Страхотни са. Особено рокличката на сърчица  Heart Eyes

# 344
маграт чеснова  bouquet поздравления за упоритостта, значи има шанс:) много ме зарадва Simple Smile благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт