Любими стари, детски/недетски сериали

• 102 225
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
Понеже темата е и за НЕдетски сериали - да ви питам...
Пак така - малка съм била - даваха един филм "Фортуната и Хасинта". Майка ми и сестра ми плакаха като го гледаха, ама аз помня само, че беше за две млади жени, приятелки. Те отраснаха в манастир, едната роди дете, изпокараха се, но тая с детето се разболя, другата обеща да го гледа и ... това помня. Знам, че много рев имаше у нас, та сега ми се ще да видя защо тогава майка ми и сестра ми плакаха  Simple Smile

Ето това е сериалът, по класическия роман на Бенито Перес Галдос Peace:
http://www.imdb.com/title/tt0120960/

# 151
Понеже темата е и за НЕдетски сериали - да ви питам...
Пак така - малка съм била - даваха един филм "Фортуната и Хасинта". Майка ми и сестра ми плакаха като го гледаха, ама аз помня само, че беше за две млади жени, приятелки. Те отраснаха в манастир, едната роди дете, изпокараха се, но тая с детето се разболя, другата обеща да го гледа и ... това помня. Знам, че много рев имаше у нас, та сега ми се ще да видя защо тогава майка ми и сестра ми плакаха  Simple Smile

Ето това е сериалът, по класическия роман на Бенито Перес Галдос Peace:
http://www.imdb.com/title/tt0120960/

Ей, имало и други, които го помнят  Party - това е първият филм, останал в главата ми... Едната беше богата и руса, другата бедна и чернокоса, обичаха един и същи мъж... И аз бая сълзи пролях. Не знам на колко години съм била, но сега съм на 35...и ще ми е интересно да го видя с очите на възрастен  Grinning

# 152
докато четях,ми стана едно такова.....умилно.Аз явно съм по голяма и помня по стари филмчета Ум белия делфин,Семейство Мейзга,Лъвчето Кимба и един италиански филм,в който главния герой се казваше Риналдо Риналдини.Много ми харесваше.
Спомням си и Четиримата танкисти и кучето-бях влюбена в Янек.....

# 153
Мексиканското игрално филмче за деца "Въртележка" (Carrusel). Беше ми любимо, обожавах го Grinning

http://www.youtube.com/results?search_query=carrusel&search_type=&aq=f

# 154
Ум  белият делфин
Ласи
Четиримата танкисти и кучето

# 155
Бенджи,Закс и Звездния принц  Laughing

# 156
Здравейте мацки... Страхотна тема...мале ,4е ми стана мило...и за колко детски филм4ета ми припомнихте  Hug

# 157
  • гр. Шумен
Уаааууу! Страхотна темичка! Вярно, изгубена сред камарите турски сериали, ама добре, еч я има!
Прекрасни бяха и чешките сериали, и руските - било то детски или недетски. И не се точеха като свински черва n! епизода, а си прикючваха по разумен начин (сега се сещам, че "ЖЕната зад щанда" беше 12 серии - за всеки месец по една). И си ги търся из нета, но ги няма, уви (специално чешките).
Между другото, чехите правеха и страхотни приказки. Но и от тях, уви, няма помен.
Апропо, да се разпиша, че търсяя "Патето Яки", "Барбароните" и "Смърфовете", по-добре с БГ аудио (3-годишната ми щерка не разбира английски и не може да чете).

# 158
Оооо Барбароните ми бяха много збавни, ама не съм ги гледала на филм4е, а само книжки имах.
Някой може ли да ми помогне със серии на Малкото пони и на Пипи дългото 4орап4е с БГ аудио  Hug

# 159
  • София
Оооо Барбароните ми бяха много збавни, ама не съм ги гледала на филм4е, а само книжки имах.
Някой може ли да ми помогне със серии на Малкото пони и на Пипи дългото 4орап4е с БГ аудио  Hug
Можеш да провериш тук и тук  Hug

# 160
Можеш да провериш тук и тук  Hug

Малееее много ти благодаря  HugВеднага пускам да свалям понитата

# 161
От няколко дни съм се сетила за едно анимационно филмче - героите бяха различни видове обувки и живееха в собствен град, спомням си много добре полицая. Не се сещам за името, опитах се в нета да намеря, но нищо. Някой сеща ли се за филмчето?

# 162
Страхотна темичка! Благодаря много на всички момичета за линковете. bouquet
И аз отдавна ровя и тегля от нашите стари филмчета, а сега ще изтегля и още за да гледа детето, че ми писна да гледа озъбените чудовища и простотиите по Cartoon network. Даже вече ги сънувало горкото, а какви хубави филмчета гледахме ние. Сега ни залива само пошлост и агресия. Sick

# 163
Направо се върнах в миналото докато четях и си спомнях и спомнях...
''Синьо лято''го гледах всяко лято Laughing.
Българските сериали като-Войната на таралежите, Рицарят на бялата роза,Васко Дагама от село Рупча и др. също ми бяха от любимите.Тогава се правиха доста стойностни филми Peace.

# 164
Рицарят на бялата дама

Общи условия

Активация на акаунт