Любими стари, детски/недетски сериали

• 102 245
  • 248
  •   1
Отговори
# 165
  • Атлантис, Галактика Пегас
полско или чешко беше за Принцеса Арабелла?  newsm78

# 166
  • край голямата локва
полско или чешко беше за Принцеса Арабелла?  newsm78

Чешко. Има го и на български.

# 167
Оооо Барбароните ми бяха много збавни, ама не съм ги гледала на филм4е, а само книжки имах.
Някой може ли да ми помогне със серии на Малкото пони и на Пипи дългото 4орап4е с БГ аудио  Hug
Можеш да провериш тук и тук  Hug

Свалих си малкото пони...ама то е филм4ето , а аз търся тези серийките ,дето преди няколко години ги даваха по нова телевизия- серии=йките.МАлкото пони , без Меган и косматковците...

# 168
Барбароните.Имах и книжка за тях- така се зарадвах, като ги намерих за дъщеря ми.Има един филм в замундата.Някой знае ли в други торенти дали има повече серии?

# 169
Върнахте ме в детството. Hug  bouquet

# 170
От анимациите харесвам Том и Джери, Грижовните мечета, Гумените мечета, Аладин, Бамби, Лейди и Скитника, Цар Лъв, Аристокотки, Малката русалка, Бъгс Бъни, Мики Маус, Мечо пух.... От тях 99% ги имам на дискове. Много обичам анимации макар че вече съм на 20 години но не и тези, компютърните. В тях само се бият и нищо друго. #Cussing out
А относно недетските- като ходех на детска градина (мисля, че беше 1995г) по Канал 1 даваха един сериал- Селестре, ако помня името правилно. Даваха го вечер от 17:00 или 17:30. Това момиче биши със мнооого дълга коса, имаше и някакво кученце...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:21 от dinora1605

# 171
От миналата събота по БНТ тече Синьо лято. Синът ми макар да е на 1г. и 9 месеца беше заинтригуван. Баща ми, който е на 70 години също го гледа с интерес. Сериал за всички възрасти!
Днес пусках на малкия Ну, погоди! и Таралежите се раждат без бодли.

# 172
Сетих се за Джейми и вълшебното фенерче , даваха го за лека нощ, Зайчето с карираните уши, Приказки под шипковия храст, също такак и Ум белият делфин , еххххххх какви хубави имаше едно време ....

# 173
От миналата събота по БНТ тече Синьо лято. Синът ми макар да е на 1г. и 9 месеца беше заинтригуван. Баща ми, който е на 70 години също го гледа с интерес. Сериал за всички възрасти!
Днес пусках на малкия Ну, погоди! и Таралежите се раждат без бодли.
Новите серии ли ???

# 174
Не. Старите. (не знаех, че има нови)

# 175
Няколко любими детски сериалчета имах като малка-"Синьо лято","Грижовните мечета","Блондин и звездната дъга"-не съм сигурна,че точно така беше заглавието,"Смехораните","Ласи",но най-вече някакво рисувано сериалче за Синбад Моряка,в който той имаше една приятелка-врана,която беше омагьосано момиче,а също и "Капитан Планета"-бях луда по това.С приятелчетата си играехме на защитници на планетата hahahaОбичам и анимациите на"Дисни".
А що се отнася до не детските обожавах "Д-р Куин-Лечителката"!Искам пак да го дават или пък ако го има някъде да си го изтегля...той беше няколко сезона мисля newsm78Много хубав беше!

# 176
А що се отнася до не детските обожавах "Д-р Куин-Лечителката"!Искам пак да го дават или пък ако го има някъде да си го изтегля...той беше няколко сезона мисля newsm78Много хубав беше!

Има ги всички 6 сезона в Замунда,но не са преведени Peace

# 177
Не откривам барабароните обаче,а много искам да ги сваля newsm78

# 178
Не откривам барабароните обаче,а много искам да ги сваля newsm78

Има ги в Мастерс,с френско аудио: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=47359   Hug

# 179
Много благодаря!!!
Сещам се за Стара Стара Приказка - руски филм,по Огнивото,направен страхотно..

Общи условия

Активация на акаунт