Отговори
# 120
Успях newsm44Отвори ми мултито и сега разглеждам снимки-ПуПу Пу всички сте много хубави.
Само не ми стана ясно newsm78защо имаме парола като снимките си излизат и като потърсих в google myltiply и хоп-те наште снимчици, а аз се мъча през пароли да влизам!

# 121

Benmary бях те питала,ама нали съм....разсеяна,моля те кажи ми пак как точнос е казва картината с килимите.Благодаря ти предварително  bouquetА ти защо така все по-рядкос е включваш?Да не си в дупка или пък в депресия?Какво стана с Ати-кога ще започва градина?А с почивката?Ще ходите ли?

Heart Eyes цвете,не си разсеяна,ами аз не ти отговорих...Картината на турски е -Halı Tüccarı-халъ тюджарръ http://farm1.static.flickr.com/86/273379268_29be0e92b8.jpg?v=0,но ако имаш принтер ,най- добре си я копирай на едно листче и когато я търсиш я показвай ....
А за дупка или депресия-не Simple Smile,не съм....Ати ще тръгва на градина от октомври-живот и здраве...
От утре  започвам да глася багажа,защото заминаваме в четвъртък сутринта  Naughty....

# 122
Страхотно---виж като не се появяваш-как щяхме да те изтървем и да не знаем на къде си заминала.Не че сега знам де JoyКъде ще почивате?
Благодаря за отговора и съвета.   bouquet Наистина ще взема да си я копирам!
Джорди в момента вашите снимки от Бодрум разглеждам-супер са!Голяма красота е тая Турция   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
Дризе мерси за инфото за документа ако не беше казала пак щяхме с грешния документ да се появим.
Джорди и аз по едно време докато бях бременна си мислех че бебето се върти и тичах до доктора 2 пъти даже а тя си седеше а главата надолу.За твое успокоение отиди да те видят.Нали ще се видим в сряда /дали ще може да е сутринта ??/ да ти дам нещата защото аз в петък заминавам.

# 124

Дзак-ето ме и мен.Лелее колко много сте изписали Shockedотиде ми свободното време, докато ви изчета!
Drize зарази ме с тая твоя лютеница
Peace Peace
и аз така настина....
много хубави сте на снимките снежи много е пораснал дениз пу пу ссладък е много...
ама как не сме спокойни един ден.преди 5 дена есер ми направи аллергия.помислихме че нещо
го ухапи,но уви днес пак се появи,и вече си мисля че е от млякото и меда което
преди да си легне си го изпива. newsm78
от днес започвам да не давам.
елена как е васито,много е хубава,страхотна е на сниките и щастлива,нека така
да бъде докрай Peace

# 125
Здравейте и от мен Hug

Първокласничката е на училище и ми е едно такова странно.... Embarassed Обади ми се детето в 11,30, че свършили часовете. От там ще я вземе госпожата / записах я на частна занималня/, ще я заведе на обяд, после ще починат малко, ще пишат домашни и аз в 5,30 ще отида да я взема от занималнята.

Оххх моята отпуска отново свърши и утре съм на работа ooooh!

# 126
  • София
Здравейте,
Тъй като ми предстои пътуване до Истанбул, знае ли някой въведените от 01.09 транзитни такси за български автомобили в Турция, дали се отнасят за леки автомобили или само за товарни превози?
Благодаря предварително!

# 127
  • до вятърните мелници
Момичета,

само да се отчета, че днес бях на работа и съм гроги. то не че нещо сме свършили, но от седенето ме заболя гърба....

Ели, честита ти първокласничка! Да ти е жива и здрава и да ви носи само поводи за гордост с учението си!!!

Ерсет, още ли не сте излезли от тая черна дупка?!! Дано в най-скоро време да се оправите и вече само хубави неща да ви се случват!

Стефи, май много работа имаш на новото място? Изгуби се напоследък... Как върви? Поздрави на фамилията! Кога ще идвате пак насам? За Коледа ли? Да ти кажа тук Коледата никаква я няма... на мен по това време най-силно ми се иска да сме си у БГ, че даже миналата година ни се отвори парашута Simple Smile

Джиджинка, не съм сигурна, но мисля че се отнася за всякакви автомобили. Дано да не е така, де...

# 128
  • близо под тепетата
 smile3525 Whaasup  261uu smile3525 КАК СТЕ СЪФОРУМНИЧКИ? Wink

Това какво беше?Затишие пред буря ли? Joy На 14ти малко подготовка за атака! Simple Smile
На снимките всички изглеждате толкова сплотени и задружни!А дечицата ви са същински съкровища! Hug Hug Hug поздравления за тях!Да са ви живи и здрави.Винаги да ви радват и по мъничко проблеми да ви създават! Simple Smile  smile3560 newsm63
Но видях,че има няколко албума на други момичета,а те скоро не са писали(поне откакто аз почнах).Какво е станало с тях? Thinking

БЗ ,струва ми се,че си късметлийка! някои свекърви ще се оплачат,че не им помагаш.А друг път-ако помагаш,ще ти кажат "Къде се бъркаш?"  Naughty Жените са опасна порода! Laughing 

Диляра , добре си се насочила! newsm10 Щом си си намерила мъж в ТР,не се колебай! Wink Трябва да се събираме все повече и повече българоговорящи в Истанбул!(иначе аз какво ще правя Wink )

Дризе,не предполагах,че си в толкова напреднала бременност! Shocked Мислех,че си още в началото-3-5 месец  Thinking Значи ще се роди в нашия месец? newsm44 Simple Smile за кога ти е терминът?
А относно въпросът на immortal за пазаруването. Dia не е ли по-изгодна от Carrefour и Migros? Thinking Освен ако нямат промоции...
А лютеничката как стана? Party Никъде в Истанбул не съм видяла по магазините да продават.А ако наистина патентоваш,ще спечелиш много!Али като опита и много му хареса!Сигурна съм,че всички в ТР ще луднат по нея Wink А още му харесаха тези палачинки големите,където ги продават под път и над път и кроасаните смаки 7 дейс  Joy  Даже с една приятелка обмисляха общ бизнес за палачинки в ТР  hahaha

Сладка хапка, нещо не мога да отворя снимките от албума Sad Като пусна поста пак ще пробвам.Дано се получи! Praynig
А това кафе Фернандо къде се намира?Ние досега само в Глория Джийнс и Старбъкс сме били,а и Мадо,но то не се брой Simple Smile А Фернандо ми изглежда "по-различно" Simple Smile

immortal , напоследък курсът на YTL скочи и според мен е по-добре да обмениш в евро и после на място в турски лири.А съм забелязала,че в ТР почти навсякъде плащат с кредитни карти.но вече не знам с това как стоят нещата Confused

Гхосн ,това хоро ли сте заформилинасред планината и в дъжда ?  Simple Smile Българи-юнаци!!!!  Laughing Нещо ми се мярна онзи ден за работа в София  newsm78 А сега не го намирам...може да съм сънувала.Тъкмо те открих и сега няма да тръгваш! Crossing Arms Wink

Снежи , комшу! Wink изглеждате стахотно с малкия! Hug  толкова е сладък! пу-пу-пу! винаги да е така! Само приятни неща да ви следват!

Цвете,Бенмари, какъв е този прословут килим? newsm78 От толкова време го търсите... Цвете,имам чувството,че цяла ТР може да обиколиш,заради него Simple Smile А ти какво завърши?Проверих в предишните постове и не си споделила  Naughty Бенмари,ти накъде ще отлиташ?

Елена,дано ученичката само отлични оценки да носи през следващите толкова хубави години! Hug Но не са ли много тези часове?От сутринта до 17:30.Ще вземе да намрази училището,докато завърши! Wink Успешен работен ден!  bouquet

Призмо и тя заминава....и половината ни зарязват  Crossing Arms  Laughing

Джорди,много малко ти е останало и на теб! По-малко от 2 месеца и ще си гушкаш бебока! Hug

Момичета,ще искам един съвет от вас!По-скоро е въпрос и аз от отговори ще си правя изводите Simple Smile Thinking Вие кога запознахте половинките си със родителското тяло и кога той ви запозна с неговите родители?Те как приеха,че сте от България?И не знам кой от вас са християнки,но това проблем ли беше от другата страна?Понеже за мен няма значение кой какъв е.Вярата не прави човека!Но все пак не знам как ще реагират  Sad newsm78

Много целуФки и прегръдки на всички! И kendine iyi bak!  Hug  bouquet Hug

# 129
Добър вечер или по-скоро лека нощ LaughingТака като гледам май всички нанкате,ама аз нали съм си малко кку-ку и като легна да приспивам зверчето и аз заспивам преди него, а после се събуждам и си довършвам домакинската работа (която край няма).Та реших да проверя кой на къде е днес!
magito завърших магистърскiтe си програми по "Съвременна бълг. лингвистика" и "Медии и реклама".Тук момичетата знаят какви перипети имаха с тези дипломни работи Embarassed,но важното е че всичко вече е ОК.В момента ходя на курск по английски език и се замислям като приключа с това ниво да се запиша Британика newsm78
джорди ти къде би ми препоръчала да продължа да се ограмотявам по инглиш във Варна?
Момичета аз малко се объркаш с новите ни попълнения в темичката newsm78Кой имаше любовна драма с момче от турция, с който трябваше да се раздели, тъй като той имаше много изисквания свързани с религията? newsm78
BZ пусни малко нови снимчици на принцесата.Толкова фотогенично детенце имаш,радост за окото HugДа не сте пак на аудиенция при кралицата майка?
mistik къде се губиш бе човек.Все по-често взе да отсустваш, а едно време беше душата на компанията.Връщай се при нас и да разказваш Hug

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 01:01 от tsve_te

# 130
  • близо под тепетата
Момичета аз малко се объркаш с новите ни попълнения в темичката newsm78Кой имаше любовна драма с момче от турция, с който трябваше да се раздели, тъй като той имаше много изисквания свързани с религията? newsm78

Цвете,това беше Дели  Laughing Тя също скоро не се "вясвала"  Laughing Надявам се при нея всичко да е наред и да не съжали за решението си!  Thinking  Hug

А тази твоя специалност ми звучи  Shocked #Crazy #Shocked Добре,че си ги завършила вече!При това успешно! Simple Smile

Лека и мека на всички!  Hug

# 131
Ехо, аз пък откога съм се извъдила толкова ранобудна,  hahaha hahaha hahaha

Девойки, аз стегнах багажа за почивката, сега отворих ПСто само да проверя по списъка, че нация техническа - списъка ми е на ПСто, и 8:30 изчезвам.

Цвете, да - работата ми е свързана с Турция, работя с две големи турски фирми и затова пътувам много.  newsm78 hahaha

Маги, а това за София е вярно, от средата на другия месец. Предложението е неустоимо, и мислих, пресмятах, и реших. Малко ми е странно сега, едно такова странно чувство, ама... ще се справя.  ooooh! Whistling Crossing Arms ooooh!

ПСто ще е с мен, така че ще имам повече време за скайпа, между басейна, сауната и разходките. newsm78

Стефи, резервацията ни е до събота и после ще дойдем към вашия край. Ще ти се обадя за по 1 кафе, щото май за повече няма да има време.  Hug

# 132
Хайде и аз да се разпиша,че започвам да глася багажа и утре живот и здраве пътуваме.То щеше да е днес,но мъжа ми бе зает до късно снощи и отменихме отпътуването с един ден.

Дестинацията ни е посока Бодрум,но няма да сме точно там а на около 45 от него... http://www.iasosturkey.com/index.htm и малко инфо http://www.iasosturkey.com/ing.htm

Наши приятели имат вила там и ни я предоставиха,за колкото време ни се иска....Ще пътуваме с колата,което малко ме притеснява ,защото е около 10 часа Shocked,но от друга страна ще е хубаво,защото ще имаме възможност да спираме и разглеждаме интересни места по пътя...Ако пък на Ати много му доскучае,има вариант да преспим някъде и на следващият ден да продължим..

Лек ден на всички и много,много усмивки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 133
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Хопа тропа и аз тука!  Hug Вчера нямах връзка с форума и абв-то!  newsm78 За втори път ми се случва, на вас случвало ли ви се такова нещо, не цял ден а от време на време? Странна работа! Да се похваля лютеницата стана отново божествена! Ето да видите как вечеря моето семейство на 15 септември!
http://drize.multiply.com/photos/album/32/Kak_se_lapa_domashna_lutenica#
Колко много сте изписали, но нека е все така!  Hug Добре му става на човек като има толкова много интересни неща споделени от приятелите му!  Heart Eyes Сега ви започвам ред по ред!  Joy

benmary 2, страхотно изглежда!  Peace Весело прекарване, лек път и само смях да има около вас!  Hug Heart Eyes  bouquet

Ghosn, много хубаво пътешествие сте направили! На чист въздух сигурно си спала после като къпана!  Hug Peace На тази поляна на Дъновистите имам мечта да заведа баба ми и до година дано да го осъществя!  Praynig Честито за новата работа!   bouquet Дано да ти носи удоволетворение и хубави мигове!  Peace Чакам те! Ще направим един казан, колко му е!

sladka hapka, отново Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet Ама аз правя лютеница, не защото тук не се продва или не ми носят от БГ, а защото вкуса на домашната е невероятен!   chef Ама и аз това казвам, че в домашни условия всичко е по-чисто, отколкото на село и по-бързо!  Peace Joy А аз имам въпрос за храната в Тайланд - кое е най-вкусното нещо което опита там? И аз на снимките от фестивала на храната най се радвах! Благородно завиждам!  Joy

immortel, ела ми на гости за да видиш как живем!  Hug  Joy Има много интересни неща в бита на турците наистина, но само ако си сред тях можеш да ги усетиши разбереш! За валутата, винаги е най-изгодно да вземеш евро от БГ и тук да го обмениш в лири! Даже ако си купиш лири от БГ, не е така изгодно както еврото! За маркетите, казах и преди няма ли промоция, на всякъде може да е скъпо, защото сиренето е над 9 лири, а на промоция може и за 7 да го намериш! Аз на баба ми й купувам винаги от тук, ябълков оцет, тахан, сирене и кисело мляко! Плодове и зеленчуци! Тук са по-евтини от България! Peace  bouquet

pina, ама той така заспа в мене, аз уж наушким му попях, а то заспа милото! Ама много е сладък бе, пу пу пу на Дениз!  Heart Eyes Аз искам и теб да те питам кое е най-вкусното нещо, което опита в Тунис?   chef

tsve_te, браво на теб! Самотака, ама те пържоли с лютеничка как вървят!   chef Ще разменяте  Joy А за АЛБУМА, не се тревожи! Когато моя алнум не можеш да го видиш така!  Sunglasses Когхато някой качва снимки трябва да маркира Contacts private или Individuals private! Така поснати снимките не се виждат от всеки, а само от влезлите с парола  Peace Всички други се виждат и без парола! като слагате снимки внимавайте! Ако не ви бърка, няма проблем!  Joy Ах, тези очи, в тях ли се удави младежката ти душа?  Heart Eyes То всички сме се удавили в нечии очи май май!  Joy

Prizmo, винаги съм насреща за документи, нали това съм учила  Joy Закони, консулства, политика и кухня! Това съм аз!  Hug  bouquet Heart Eyes Нацелувай Неда от нас  Heart Eyes

erset, мила дано скоро да му мине!  Praynig Милите ми вие! Аз те чакам за кафе, а ти пак с проблеми! Бъди силна и много позитивна енергия от нас!  Hug Heart Eyes Hug  bouquet

Елена, честито! Дано пожеланията на съфорумките се сбъднат! Много красива първокласничка пу пу пу  Heart Eyes Hug  bouquet Лека работа на тебе! Peace

Jijinka, виж тук:
http://bulgaria.actualno.com/news_178067.html
http://dnes.dir.bg/2008/08/05/news3262950.html
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD … D%D0%B5&meta=
Мисля, че е за всички по 22 цента на км!

Джорди, лека работа на вас двамата! Тъкмо няма да си около майсторите!  Hug  bouquet Heart Eyes

magito1986, абе как не разбра! То пише отдолу на лентичката! На 19 октомври ще се роди, а термина ми е за 2 ноември! Как няма да е везни, а?  hahaha Аз съм родена през високосна година в неделя и то също ще бъде!  Joy Всичко е изчислено!  bowuu Ще се патентова, ама до година! Няма лютеница тук, има бъларска на пазара! Иначе има Айвар на турски, пак е като лютеница, но е кисело! Тук не се тачат сладките трушии и такива неща, но не пречи да пробвам!  Party Peace Joy А за маркетите казах има ли промоция и в Мигрос е евтино, даже повече от Карфур или Метро! Аз от Диа не съм доволна, но който пазари от там може да каже!   bouquet
Аз се запознах със свекърите първия път, когато дойдох тук! Същия ден Талат ме заведе у тях! А аз него, когато дойде в България за нова година и се срещнаха с мама! Не сме имали проблеми, че аз съм християнка, имаме сега за децата, но аз съм мама, нали? Не ми пука какво кой иска, важното е, какво искам аз! Селин не е мюсюлманка, нито християнка! Ще бъде такава, каквато си реши, както и Бериа!  Joy

БЗ, къде се загуби кака! От глад умираме, на хората им писна от моята лютеница! Ела ни нахрани ... рамазан, рамазан, ама аз не постя  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet За м и л!  Wink

Ако не стига толкова, да пиша още?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На всички в темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Честит празник на всички именици и на София!   bouquet  bouquet  bouquet
Днес е празникът на София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов! http://goodnews.actualno.com/news_180802.html

# 134
magito1986, кафе "Фернандо" е виртуално - това не е заведение, а само името на блога на тоя човек. Понеже пише много интересно, има добри рецепти и чудесни снимки, аз го следя редовно. Но няма как да го посетите, освен ако не си издействате покана за гости от автора на блога.

Дризе, за храната мога да пиша дълго. Много ме затрудняваш с тоя въпрос, защото не зная кое от нещата ми е харесало най-много. Сякаш най-любимо ми беше да си взема студен кокосов орех за пиене - те са съвсем пресни, режат им капаче отгоре и се сервират със сламка за кокосовото мляко, с което са пълни догоре. Като го изпиеш, можеш с лъжичка или с пръст да отделиш и от "месото" на кокоса, което е много сочно и вкусно. Не се сетих да снимам един такъв - затова снимката е от нета:

Обичах да си взимам и ананаси от сергиите - продавачът ти го почиства с един голям нож, разрязва го на парчета и ти го дава в тарелка с две клечки, които се ползват вместо вилички. Вкусотия голяма.

От готвените неща - скариди на скара, ориз с морски дарове (не мога да им кажа имената на тай-ски, убий ме, ама са ужас)... изобщо морските дарове бяха ФАНТАСТИЧНИ. Аз не ям месо, но умирам за такива неща и си отядох  Grinning

Пробвах с традиционните им салати, но не ми бяха по вкуса.

А, да -  пропускам още нещо - лунните кексчета. В Тайланд има много китайци и заради тях по това време има лунни кексчета по магазините. Аз умирам за тях, но в БГ не ги намирам и обикновено ми ги носят от Китай, а аз се запасявам. Е, и този път се запасих хууууууубаво, но за мое съжаление ми останаха само две и си ги пазя за специален повод.

Ако не сте виждали лунни кексчета - това е (пак от нета):

Мога да кажа добри думи и за сушито в Тайланд, ама то не е традиционна храна, така че само го споменавам. Разбират от суши, сладурите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт