през Рамадана всеки пости,но по арабски приемаме гости-84

• 19 792
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • по пътеката
дааааааааааааааа, тунизийско е, сватба без туй пар4е не минава, голямо дансане пада, клип4ето и то е приятно! вси4ки местни певци се радват на аплодисменти като я запеят!мерси за текста, после ще се разпявам на песента, ама сега ще мия  терасата любима! жегааааааааааааааааа!

# 121
Ми бентииии, марси, ти с какво си мислиш, че приключимоята конна сватба - с чудни танци, мезуед и това ми ти кръшно парче! поне .... мммм, едно 10 пъти го слушахме, а свеки беше седнала от страни да пляска, а аз и малката сестра  -хайдеееее, голямата сестра само гледа и танцува настрани, а ние двете лудяхме у дома де.     

# 122
Хм сега видях, че Марси е казала, че не ползва ютюб, ама и аз като оня чукча дето викал "Чукча не читатель, чукча писатель!"   ooooh!

Марси, ако искаш довечера след работа ще се опитам да ти сваля клипчетата и да ти ги пратя на мейл

Кате   Hug с тоя мезуед дето ми го прати ако знаеш каква мускулна треска си докарах  Joy

# 123
Наде, тези са по-пухкави, т.нар. "берберски хляб: кръглички са, както разточиш де, но колкото 2 длани, без яйца са дори - брашно, суха мая, малко захар, сол, олио и вода. Замесва се тестото, втасва, после точиш и или печеш на фурната, или на тигана - от 2-те страни. Не са като арабските питки по дюнерите. Ако искаш, може в самото тесто - малко ким, а може и във всяко тестенце за питка - различна подправка.        

# 124
  • по пътеката
абра, мерси, нищо де, желанието, намеренията са много важни, хехе! аз мисля,4е го имам в тунизйските сайтове за музика, ако не са ми  ги затворили и тях ве4е! 4е напоследък се борим с доста филтри и ни дебната на всеки 20 мин и затварят сайтовете, дето сме успели да пробием!

# 125
Абра,  Hug Heart Eyes тъй де, а да видиш хубаво ли е.  Joy Няма само аз да имам мускулна треска от това кръшно парче....ама не става да се танцува с пола, според мене, или, ако обстановката позволява - защипваш част от полата в ластика на кръстта. Иначе има и контузии, породени от оплитане на богатата тъкан и богатата телесност -  в моя случай!    

# 126
Marokansko Kate хубаво ми написа рецептата за питките само не разбрах, кой ще точи? Аз това упражнение не съм го правила Sad  newsm78

# 127
Добър ден   bouquet``

жАСМИН -РАДВАМ С,че Каруми е добре  bouquet-често мислех за вас Heart Eyes

Има нови мами,с които ще се опознаем ншаала в скоро време

Амалче ,винаги си в моето сърце

Марси -здравей- Heart EyesЛинда добре ли е

Свеар пиши на лични когато можеш Heart Eyes

твърдо реших да ви спомена всичките,но Рабуба непрекъснато мрънка и ме търси,стои дълго на гърда,отказва да се храни като преди-но аз съм се въоръжила с търпени-зная,че това се дължи на промяната,за нея всичко тук е чуждо и странно Tired-забравила е ,дори от татко си мрънка Sad-страхува се от плюшените играчки(тези ,които имат очи, Crazy)от шума на прахосмукачката... Tired
ще и мине ншаалла
Манел-и ние изтрещяваме от дългото гладуване #Crazy-но ншаала хейр-това все пак е една малка проба за дългия пост през йом Ал Киама
Алла Карим

Кате 2 Heart Eyes-как си   bouquetще ходиш ли в Магреб
Абра ами ти  bouquetкак я караш

Другарче-здравей:love:добре ли е шефа Wink-още ли работиш с онова момче,което бе излязло от кома-как ето има ли напредък  bouquet

Кате-вуйчото какво направи-след твоето любезно посрещане-то сега е Рамадан-да не му обсъждаме на човекът недъзите Wink

Лили-как са Кари и Сара  bouquetмоите снахички Heart Eyes
ще дадеш ли отчет какво направи за фтар  chef

до скоро-и на всички,които не споменах

Ливанските мами,къде сте

# 128
Наде, има решение и на това - на дланите малко мазнина, късаш от тестото, правиш на кръгче - сплескваш с ръце да е плоско и в тигана/фурната!    

# 129
   Добър ви ден приказлиаки! Толкова сте бързи , просто изпусне ли човек края за повече от 24 часа и няма наваксванe!
   mamalidi, Клара,samita  Hug Hug Hug
   samita- с малко закъснение ти изпращам и моите адмирации за откровенността ти!Житейската ти ситуация е много реална , както тревогите и притесненията ти , но не много жени биха ги споделили така , както стоят нещата - черно на бяло...
   Реакцията на приятелите ти е ...типично по нашенски, всички са много информирани , чели , чули , разбрали... ама колко от тях са контактували лично с такива хора , колко от тях са пътували или живяли в  "другата" страна?
   Аз този проблем го реших изключително лесно- един ден просто им представих бъдещия си съпруг и ги оставих сами да си изградят впечатленията , без да кажа нито хубава, нито лоша дума... След няколко срещи го възприемаха единствено и само като личност с весел и откровен характер и така постепенно след известно време сами почнаха да ме питат- "вие няма ли да се жените вече?" Laughing
  Според мен е нормално да те притеснява това , че е много настоятелен да се жените... брака е сериозно нещо,а смесения брак изисква още повече компромиси  имате нужда да се опознаете- ако си несигурна , макар и малко- не бързай- обясни му , дано разбере...
  Belbey HugМного радостна новина! Нека ти е лека бремеността и когато му дойде времето - най-хубавото , сладко, здраво и послушно бебче!
  Деси- леко и спокойно пътуване, каките да ти помагат , а дачнка да е много послушна!
   elidivka- това което си писала за палавите бързи ръчички на Ивка , все едно аз съм го писала- едно към едно и за телефона и за часовник!!!А напоследък много често почнах да проверявам кофата за боклук  с един поглед и все си намирам по енщо- или пълна неотворена консерва царевица , доматено пюре , някой друг цял картоф или глава лук- прибира детето...
  Наде , аз приготвям риба или филе или цял хамур например- правя нещо като десинг от чесън , магданоз , лимонов сок , сол , може и малко чили(лиута чушка и всичко това на ситно и в гаванчето за чесън. Намазвам рибата отвсякъде с това и останалото го изливам отгоре. самата риба я поставям върху нарязани кръгчета домати , лук , целина ... зависи какво имам,малко масло.Слагам малко топла вода и завивам тавичката с фолио. Отделно приготвям картфи или картофено пюре , понякога и ориз.
  А замразени зеленчуци , най-вече грах , царевица , бутер тесто , а в БГ- баничките на Царица, риба хек... май друго не се сещам.
  Кате Мароко- твоите рибени  рецепти са мммуа  chef

# 130
Ей,колко пъти го врътнах това парче, добре че офиса ми е на втори етаж та да не ме гледат хората като се вихря, щото сърце не издържа и скачам в танци akhyal_katya ,сигурно е било много весело и  пищно тържеството ви.

# 131
Belbey, честито блага вест !   ylinfant  

Страхотна, дано скоро и ти да се радваш , и всички др. кандидат-мами също  Praynig

Дуа, ти пък, мани ги вуйчото. Нали не ми е вече пред очите, гледам да не мисля  Laughing

Наде, аз бих пробвала питките на Катя А, че ми омръзнаха вече тези индийски хлебчета, за 10 дни, 3 пъти правих и накрая ми се отщяха.

Лили, къде се губиш бе, омайваш "черния" с манджи ли  Laughing

Нафасима ли се е появила?  Аз не съм я мернала.

# 132
  bouquet Привет  Heart Eyes
Абе появих се, ама нещо не ми напира приказката  newsm78 Аман от женски проблеми- все да има какво да мисли човек...
Прегръщам ви всички  Hug като ми дойде музата ще пиша повече...

# 133
Шилан, ако е писано да имам дете то рано или късно ще дойде, аз живея с идеята че на човек с раждането му е предопределена съдбата и доброто и лошото му е написано тогава, АЛЛАХ си знае работата.

# 134
nafasima, snejnamar  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт