Голяма еуфория настава, Септемврийчето на две годинки става!

• 29 481
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Честит рожден ден на Габи,Ема и Ваню!
Много щастие,късмет и здраве им желая! Весели партита днес!

# 106
Честит 2-ри Рожден ден, Лаци (мама Меги), София (на Зия), Георги (на радости22, която виждам, че ни чете, макар да не пише)![/color] Мили дечица, бъдете здрави и щастливи!

# 107
Ей, дребосъци, да сте живи и здрави - и да папкате, и да слушкате!

Момичета, и на вас и семействата ви пожелавам все хубави неща да се случват!
  Hug

Chochy, вече стискам по-силно палци раждането да мине леко и безпроблемно!  Hug

Меги, може ли аз, може ли аз? Да кажа за трепетите си (така или иначе не съм разказвала). Ама след като дам прегръдки на рожденика.  Hug Мисля че съм споменавала, че ме мъчи едно судоку до 1.30-2.00 ч., когато започнаха да ми изтичат водите. Брей, не смея да стана. В 5.00 обаче събудих акушерката (полежах си в болница преди раждането). Беше  понеделник, започваше нова седмица. Аз чаках срядата, че за тогава най-сетне бяха насрочили операцията. Мъж ми правеше някакви нумерологични изчисления и каза на 18-ти да не раждам, ама Мими имаше друго мнение по въпроса.  hahaha Бях последната за деня оперирана - най-милото същество се появи в 17.45 на бял свят и макар да беше 1400 гр. си имаше всичко и оформено както трябва, че даже и розовееше. Ако щете ми вярвайте, но не помня дали изплака или едва по-късно. Показаха ми я на бегом, увита в един зелен болничен чаршаф и я качиха в неонатологията на кислородна палатка. Пуснаха мъж ми и снаха ми (тя ми е по-близка от брат ми) да ме видят. После се обади едно старо гадже, с което регулярно се чуваме през година-две и едва ли очакваше на въпроса "Какви ги вършиш?" да му кажа, че преди два часа съм станала майка. А после спах. Много спах. През цялата бременност страдах от безсъние, а същата нощ след обезболяващите спах много сладко. На сутринта ме изритаха от предродилното (за мен нямаше място в реанимацията) и ме качиха в стаята си и ... мислите ми нахлуха в главата - ще ли оцелее, всичко ли му е наред...? Мими беше толкова мъничка.
Ей го сега диването - двугодишно. Когато я питам "На колко годинки ще станеш?" тя ми показва показалците си на двете ръце (да я видя другата година как ще покаже, че ще става на три  Mr. Green) и много гордо заявява "Де" (превод в ефир не е нужен). Връщам се с умиление назад, но не искам да разказвам за първата нощ у дома тримата (на сутринта с мъж ми бяхме пред нервна криза).  ooooh!

И на irinii стискам много палци! И прегръдки!  Hug

Добро ви утро, аз ще лягам!  Grinning

# 108
  • Пловдив
Честит 2-ри Рожден ден на Лаци, София и Георги!!!

Пожелавам в много усмивки,радост и щастие..... Hug

Момичета,никой ли не се е чувал с Ирини?! Надявам се да е добре!!!
Чочи, и ти си на финалната права! Стискам палци и чакам хубавата новина! Всичко ще е наред!
dennis , и в Пловдив вече стана студено и дъждовно....а това не е любимото ми време!!! Tired Но Стенли вече трудно издържа вкъщи дълго време и аз ще трябва да се екипирам за разходки ....с гумени ботушки ....и за 2-та  Mr. Green Wink
Марлела, явно Мими е с харктер и родена под щастлива звезда...вълнуващо раждане си имала...Върна ме 2г назад и мен... Flutter...Аз също съм раждала секцио и това,което ясно си спомням от 1-та среща с моето разбойниче е една топла и мека бузка,долепена до моята ... Hug

Тази сутрин ужасно ми се спи...уикенда си го изкарахме 2-та със Стенли,защото мъжа ми отиде за риба.. Mr. Green....Снощи беше много ентусиазиран от улова!!!  Вече ми останаха някои дребни нещица по организацията на РД, а и основния подарък го взехме вчера,за да бъде старателно опакован.. Rolling Eyes
Отивам да спретна една супа...Приятен неделен ден!

# 109

На тема Мечо Пух по едно парченце за всички за наше здраве!!!

Марлелка и мен ме умили , много сладко , представям си гаджето как е онемяло при така новина еле пък така прясна.. много ти е следка Мими.. къде се разви това действие, че не помня - в БГ или в Хамериката

# 110

Честит рожден ден на Лаци, София, Георги и Теодора!

Писах, писах и компютъра зависна.
 Стели и на мен не ми е любимо това време, поне да не валеше. Моята половинка тази година само веднъж се записа за риболова и сигурно много му липсва.
 Марлелка, и при нас имаше притеснения в деня на ражданията, но се успокоявам, че резултата е страхотен.
 Меги, наистина се забравя, сега Мишето като направи нещо ново и се сещаме как е било при Ванко.
 Chochy, ама и при вас си е екшън, дано със започването на есента всичко да тръгне по вода. Чакаме добрата новина, Ирини и от теб!

Амарето,стегнахте ли чанти,учебници за първият учебен ден на нашият истински първолак.
Точно с чантата и учебните пособия стана гаф. Явно при преместването сме ги забутали някъде. Нарочно не ги прибрах в кашон, а ги оставих за колата да са ни на лесно. Кофти ми е, защото Ванко сам си избра раницата ( с картинка на Соник), вътре беше и чисто нов анцуг. Моля се да са във Варна.
 Училището е 125то и го избрах по препоръка на форумки, а и е сравнително близо. Дано не сме сгрешили в избора, защото си е разкарване всеки ден, а и Мишето с нас. Да не споменавам, че има 3 училища които са ни къде къде по-близо.
 Ванко се изненада, че утре е деня, въпреки че постоянно за това говорим. Даже поиска да настроя GSM-а да напомня за началото на 1 филмче. Ами дете си е още. Добре че занятията са само от 8.20 до към 11.30. Моля се да стане малко по-внимателен, защото може да си ходим редовно без домашни.
 Много нови неща ми се събират накуп и ми е доста притеснено. От вчера сутринта ме боли глава.
  Спирам да досаждам и ви пожелавам приятен ден!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 15:21 от Amaretto

# 111
Честит 2ри рожден ден на милите ни Лаци, София, Георги и Теодора! Желая здраве и щастливо детство!
Чочи, чакаме щъркелова новина от Полско , леко раждане и пухкаво бебе ...
Сякаш беше вчера, когато се роди Виктор, а сега е почти двоен на кг. Роди се 3772, а сега е над 7 кг. А как се смее с глас и гука, хваща играчки и ги разглежда, обръща се гръб корем и обратно. Смеещ се пумпал ... Като се приберем ще пусна снимки, за да го видите...
Ирини, драсни някой ред че си добре, всички те мислим...
Филип от вчера е с ларингит- дълбока кашлица, задух, преграхнал , почти без глас. Тази сутрин ходихме в спешното и му биха мускулно Урбазон и дадоха лекарства за в къщи. Утре сме отново на преглед. А такива неща чета в нета Cry , дано се оправи бързо  Praynig

# 112

Честит Рожден Ден,мили деца!Най-големите усмивки днес да са на личицата ви  Heart Eyes
Меги,аз мисля че всички си помним трепетите много ясно.Няма формалности  Mr. GreenОбаче вече повечето се познаваме от времето когато децата бяха проектобебета....преразказали сме си историите.Аз съм преживяла като свои историйте около ражданията на повечето ни септемврийчета и ако всяка година пак си ги повтаряме  Laughing
Мариаф,къде така се простоди Филип?Стискам палци бързо да му мине.Гушки от нас.Вече сте реагирали правилно.Не чети в нета,че ще се притесниш още повече с всичките крайности който са описани.Ще чакам утре да кажеш как е Филип след прегледа. Praynig
Чочиии,значи чакаме скоро вести за новото ви попълнение в семейството.Дано намерите и добър педиатър ако може и български  Wink Милото порастнало мече,мажете обривчетата дано минат.От какво са?
Амарето,дано намерите раницата.Наистина много нови неща...Ще чакаме разкази за първият учебен ден.А те всички първолаци са много разсеяни цяла година.Чак втори клас знаят вече къде са.Май домашните ги пишат в училище и рядко им оставят за вкъщи първата година.Как ще се справите с воденето и взимането.Ти шофираш ли?Автобус?
Стели,какъв подарък избрахте за Стенли?И аз хич не обичам студа...брррр но каквото е времето в момента все още ми е приятно.Иначе се чудя и аз за едни гумени ботуши  Laughing за из парка хи-хи...
Марлелка,твоето Мими просто си е човече с хъс и собствени виждания за нещата ,а това са все много положителни качества ,за да оцелява човек. Hug

# 113
Честит Рожден ден, Vergin! Много любов!

# 114
Честит 2ри рожден ден на милите Лаци, София, Георги и Теодора
Честит Рожден ден, Vergin
Желая ви мноооого здраве, усмивки и късмет   bouquet

# 115
  • София
Честит рожден ден на Лаци на мама Меги и на Георги на радости22(пиши как сте), и на сладката Ема на снежка-смежка(къде се загуби)!
Да са палави, весели и здрави!

Марлелка, много ме разчувства разказа, и аз си припомних първите моменти със съкровището, моите терзания дали ще се справя, и най-вече лекото раждане и вълшебната тръпка какво ме очаква...

Амарето, ще се намери раницата, сега я заместете с нещо и успешен 1-ви учебен ден пожелавам.
Чочи, прегръдки...леко раждане.

# 116
Честит Първи учебен ден на Ванко на Амаретка! Попътен вятър и много успех! Честито и на всички учители!

# 117
Амаретка, успех на ученика! Да носи много шестици!                               Честито на вчерашните рожденници Лаци, Георги, Теодора, София и Vergin!

# 118
  • София
Ех, мина и нашия първи учебен ден. Сутринта го заведохме с тате, а той започна да нервничи, че директорката я няма. Искаше с влизането в сградата на яслата да ходи да "гае с цата"=играе с децата. Дойде директорката, попълни документите и ни поведе към групата. Няма да са в една група с Боби, но това да е проблема Simple Smile. И ако знаете защо се разплака-искаше да влезе по чорапи, без вътрешните обувки hahaha На обяд като го взех излезе, е не чак весел, но в добро настроение. Каза чао на лелките и пак додам...Днес в групата са имали рожденичка и той милия явно си е мислел, че пак е на купон(тоя месец бая ни се посъбраха Joy) Играл си е с децата, но твърдо и категорично им е отказал да яде, което не ме и учуди де... Та да видим утре как ще е настроението Simple Smile

# 119
Да върви по вода на учениците!!!
Благодарим за пожеланията към Ваньо по случай рождения ден Hug и чакаме с нетърпение 20сти за да покажем и нашите пожелания мили мами и рожденници Heart Eyes
Иван е променен тотално и споделя че не е бебето на мама а голям ИВАН.иска и се храни с нас на масата а не на неговия стол FlutterСпори с мен колко го обичам, твърдейки понякога че не го обичам досатъчно Wink/тук Стефан явно има влияние/
Стискам палци на Ирини тъй като по всяка вероятност наближава раждането и се моля всичко да е много много както трябва Praynig Praynig Praynig че щом не пише явно пази момата  да е достатъчно пораснала.Дръж се Ирини-всичко ще е наред Praynig Praynig
Цунки от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт