Много щастие,късмет и здраве им желая! Весели партита днес!

Мисля че съм споменавала, че ме мъчи едно судоку до 1.30-2.00 ч., когато започнаха да ми изтичат водите. Брей, не смея да стана. В 5.00 обаче събудих акушерката (полежах си в болница преди раждането). Беше понеделник, започваше нова седмица. Аз чаках срядата, че за тогава най-сетне бяха насрочили операцията. Мъж ми правеше някакви нумерологични изчисления и каза на 18-ти да не раждам, ама Мими имаше друго мнение по въпроса.
Бях последната за деня оперирана - най-милото същество се появи в 17.45 на бял свят и макар да беше 1400 гр. си имаше всичко и оформено както трябва, че даже и розовееше. Ако щете ми вярвайте, но не помня дали изплака или едва по-късно. Показаха ми я на бегом, увита в един зелен болничен чаршаф и я качиха в неонатологията на кислородна палатка. Пуснаха мъж ми и снаха ми (тя ми е по-близка от брат ми) да ме видят. После се обади едно старо гадже, с което регулярно се чуваме през година-две и едва ли очакваше на въпроса "Какви ги вършиш?" да му кажа, че преди два часа съм станала майка. А после спах. Много спах. През цялата бременност страдах от безсъние, а същата нощ след обезболяващите спах много сладко. На сутринта ме изритаха от предродилното (за мен нямаше място в реанимацията) и ме качиха в стаята си и ... мислите ми нахлуха в главата - ще ли оцелее, всичко ли му е наред...? Мими беше толкова мъничка. 

Но Стенли вече трудно издържа вкъщи дълго време и аз ще трябва да се екипирам за разходки ....с гумени ботушки ....и за 2-та 
...Аз също съм раждала секцио и това,което ясно си спомням от 1-та среща с моето разбойниче е една топла и мека бузка,долепена до моята ... 
, дано се оправи бързо

Милото порастнало мече,мажете обривчетата дано минат.От какво са?
. И ако знаете защо се разплака-искаше да влезе по чорапи, без вътрешните обувки
На обяд като го взех излезе, е не чак весел, но в добро настроение. Каза чао на лелките и пак додам...Днес в групата са имали рожденичка и той милия явно си е мислел, че пак е на купон(тоя месец бая ни се посъбраха
) Играл си е с децата, но твърдо и категорично им е отказал да яде, което не ме и учуди де... Та да видим утре как ще е настроението
и чакаме с нетърпение 20сти за да покажем и нашите пожелания мили мами и рожденници 
Спори с мен колко го обичам, твърдейки понякога че не го обичам досатъчно
/тук Стефан явно има влияние/
че щом не пише явно пази момата да е достатъчно пораснала.Дръж се Ирини-всичко ще е наред