, снощи, но толкова багаж имам
, че не ми остава време за компютъра. Прочетох на две, на три
, Първо, да честитя на днешните ни рожденници: Ники и Мария!
, с пожелание да растат най-щастливите деца!Честит празник и на всички сладки септемврийчета, на които пропуснахме да поздравим предишните дни!

Ави, аз изчаквах за общия рожден ден, тъй като планирах и втора почивка. Засега обаче отлагаме, имаме много задачки в София и ще бъдем тук! Късно ли е да се присъединим и ние? Ако не- ще мина тези дни да дам парички!
На морето си изкарахме страхотно, доколкото това е възможно с деца на море. Пообиколихме плажовете и заведенията на Приморско, Алекс се плашеше от водата за мое учудване, докато кака му не излезе от водата. Снимките не съм свалила още, ще показвам утре. На връщане обаче малко понастина Алексчо, спирахме, слизахме, при което бяха потни и уж преобличахме, но...през нощта кашля и малко му тече нослето. Надявам се съвсем да е добре за рожденият си ден. Миналата година се случи същото на връщане от морето и за кръщенето и РД беше болничък
Много се радвам за всички, които за първи път отиват на ясла. Дано по-бързо се адаптират, че знам колко е тъжно и тежко.
Ще се върна да дочитам и ще пиша тези дни още. Поздрави на всички!
, и за капак сте му оставили и фарове да яде
Сладури! Танци-манци - и Бобо се включва активно. Ех, прекрасни рождени дни!
Единствената разлика е , че когато той е учил там, преди около 25 - 30 години, децата са били разделени и на момчета- момичета ...

Много щастие и късмет ви желая !!!
То вярно, че много празници им се очертаваха, ама грам да не се весне тук.....Или си имаме ново форумско бебче
Честит рожден ден на милите ни Гъбка,Ема и Ванюша!
Голям е интусиаст той и в събота иска на градинката.
В сряда сме на първа родителска среща.Много странно ми звучи
надявам се от понеделник да се наредят нещата. Водих го вчера на дерматолог, един от най-добрите дерматолози в Полша е... българин! страхотен човек, прехвърлил 60-те, но с много младежки вид и дух, отдели ни голямо внимание, Яни му обясни, че комари са го нахапали по краката