Голяма еуфория настава, Септемврийчето на две годинки става!

• 29 466
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Честит 2-ри рожден ден мили дечица - Спаси, Мити и Алекс, бъдете здрави и много щастливи   bouquet

Меги, благодаря за инфото. А как опазвате столчето за кола като излизате? Крис вкъщи и на разходките в квартала е без памперс, но за сън и за по-далечни излизания е с памперс.
Рени няма да усетиш кога Бобо ще свикне в яслата и ще реве да го оставиш още малко да полудува с приятелите  Hug
Мерис, Тонита, благодаря за темичката, много ми харесва  Hug

# 16
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЗ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ОБИЧАНА,ЩАСЛИВА И ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 17
  • Sofia
ЧРД НА ПАТЕРИЦА НА СПАСИ, АЛЕКС И МИТИ! ВЕСЕЛИ  ИГРИ И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЗ! БУКЕТ ОТ УСМИВКИ, СБЪДНАТИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЖЕЛАНИЯ И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ!

# 18
Много ви благодаря на всички  Hug
Ето и почерпчица

# 19
DZ, мила виртуална приятелко, честит празник! Желая ти от сърце много любов, късмет и щастие по житейския ти път!

# 20
  • София
Ехеее, днес си имаме 2 мами рожденички - ДЗ, Бебе Дунди, Честит рожден ден !!!

# 21
bebe dundi, честит празник!
Здрава, обичана, щастлива и с късмет!

# 22
Много ви благодаря  Hug Heart Eyes

bebe dundi Честит рожден ден мила Hug

# 23
Oхо,честит рожден ден и на бебе дунди!Много здраве,късмет и хубав празник!

# 24
 Честит Рожден Ден, Бебе Дунди и на патерица на ДЗ! Да сте живи и здрави, винаги така ведри, щастливи , усмихнати и обичани... Камари с успехи!!!

Вики, с колата аз как постъпих, първо го пуснах на много кратко растояние и треперих през цялото време, например на 10 мин с колата, после пътувахме за морето и естествено му сложих памперса, но колкото пъти каза мамо имам пиш спирахме, после на морето като пътувахме на кратки растояния не му слагах, но не е и имало инциденти, на връщане от морето пак му сложих , но единственото което беше, че му спарваше супер дупето и беше много потен, за пиш си спирахме, от тогава и на път не му слагам и си казва. За съня също дълго му слагах на обед, веднъж му го забравих и се напишка, милия плака много и от тогава си е по гащички.. стиска, не иска да се излага, нощем е по спорен въпроса, но докато не почне да се субежда със сух памперс и то продължително , да се буди за пиш по добре си му слагай, но най- добре той ще ти покаже .. моя опит е, че аз първо обяснявах , но като видях,че много добре ме разбира и ми прави на пук - да пишка на всякъде и да вика мамооо, пииишшшш и да пишка на килима си му се карах, даже и по дупето съм го пляскала естествено леко, даже веднъж се наака до гърнето, докато чакаше да му дойде музата взе да се разхожда и хоп троп на килимчето.. тогава го отнесе и не е повтарял..  И така, постоянство и търпение му е майката, стига и той да поддава , защото и той трябва да може да си каже и да се усети.. успех ти желая, със сигурност ще има такъв ако си твърдо решена!!!
 Айде дърпат ме яко към пааажааааа.. до скоро

# 25
  • Пловдив
Честит РД на  DZ и bebe dundi!!!
Желая ви много здраве и позитивни емоции,момичета!!!

Аз днес едва си държа очите отворени...снощи бях на спектакъл на фламенко музиканта Антонио Ередия с приятелки на Античния театър.....болят ме ръцете от ръкопляскане!!! Наистина беше страхотно- и музиката и невероятните танци!!!  След това по коктейлче на едно заведение и тази сутрин бях така... Tired Но си заслужаваше преживяването, а и въпреки умората се чувствам заредена с положителна енергия! Една възрастна жена снощи зад мен беше толкова впечатлена,че каза на приятелката си - Искам и аз да мога да танцувам така... Laughing Wink
mama_meggie, не можете да се разделите с морето и това си е... Mr. Green
viki81, радвам се че успяваш да поишеш по-често!
la estrella , чакам снимки!!!

Отивам по задачи! Лек ден преди уикенда! Hug

# 26
, DZ и bebe dundi!
Бъдете здрави ,обичани и много щастливи!!!

# 27

Честит рожден ден на патерица на Спаси,Митко ,Алекс!Желая ви безгрижно детство изпълнено с много игри и веселие!

Честит рожден ден на ДЗ и Бебе дунди!Бъдете здрави и много обичани!Весел празник!

# 28
ЧРД на порасналите ни усмихнати момиченца ДЗ и бебе дунди  bouquet Усмихнати, здрави и много щастливи  Hug

Ех, момичета, знам че ще мине и премине, ама си ми е мъчно, няма как. Благодаря за подкрепата  Hug Днес влезе с тъжна и нацупена физиономия директно в стаята  Laughing Оставих на леличките да го преобуват, защото сигурно щях да го разлютя... Знае си вече човечето какво го чака и независимо от тъгата и нежеланието се набута сам в лапите на лъва   Confused
Меги, такава е практиката на яслата, първата седмица до обяд, след като се нахранят и минат през гърнетата си ги взимаме. И другия понеделник така, чак вторник остава да спи. Но се обаждаш по някое време да провериш какво е положението и евентуално да си го вземеш... А вие на едно място се не свъртате, еййй  Grinning

Вики, успех с памперса  Peace

# 29
         Приветки, момичета!
         Сядам да напиша и два-три реда за нас. Преди малко се прибрахме от градинката (имайте предвид яслата, но ние така си я наричаме) и съм много доволна от детето. То не бяха хвалби от лелите, не бе чудо. Няма ли били проблеми с него, хранел се сам, казвал си за пишането, все нещо им се обяснявал, знаел им имената на всички, пеел песнички (лелите го наричат Бърборино) и т.н.  bowuu Ама не си мислете, че всичко е толкова розово. Там се научихме и да се бие, бутаме, скубим и така нататък, всякакви щуротии, които не му бяха присъщи преди да тръгне на ясла. Tези реакции са основно към деца, които не познава и са по-слаби от него. Иначе от 2 месеца сме на ясла, свикнахме за около месец, месец и нещо  Confused. Имаме си и ритуал по изпращането сутрин и прибирането вечер.
         Махнахме и памперса. Та в тая връзка Вики и от мен успех.
         О и ние ходихме на моренце за седмица. Ето и някоя снимка: играем на п … 98;ка, и пак там, Ники и тате и Ники и мама. Мамо Меги, поздрави на морето от нас.
         Та това е в кратце за Ники.
         Лека вечер и приятен уикенд!

П.С. Радвам се, че ви харесва темичката.  Hug

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 18:16 от marys

Общи условия

Активация на акаунт