Рени - весело посрещане на празника и много , много щастливи мигове!

Тогава стигнах до извода, че май така уча детето си да е смотано и лека полека спрях да я карам да дава. В момента сме почти на другата крайност - не си дава играчките и само ако хареса играчката на някое дете и я отмъкне аз гледам да дам от нашите играчки на детето. Не знам кое е правилно, трябва да се търси някаква среда...
Здравички и много щастливи

. Сега спи уморен, а мама ще се стяга за втория тур вечерта
Утре ще ви пусна снимки и от нашия празник, а сега почерпката

И така - две полицейски коли, пожарна, линейка, мъж ми ги насочи, че се е скрил в гората (не точно гора де, но до много дървета на едно място живеем), после каза, че комшията е бил наистина уплашен. Та до 5.30. На другия ден явно са се разбрали, защото синът беше дошъл да сменя счупения прозорец и остана, което пък ме притесни мен. Май още е тук - колата му поне е тук. Снощи към 2.30 комшията пак се беше разпенявил нещо, но за моя радост само му обясняваше как е тръгнал към затвора. 

Само с две думи преживяхме една прекрасна семейна почивка, изпълнена с прекрасни емоции, а на рождения ми ден точно имах честта и удоволствието да наблюдавам как 10-ина делфина се прескачат около лодката, която бяхме наели за разходка и плажче до близък остров. Това беше невероятно изживяване 
Убедена съм всяко едно човече и мама са имали един много специален ден изпълнен с емоции и подаръци разбира се,
Ние вече сме на БГ територия и веднага ни налазиха екшаните и новини ни засипаха от всякакъв характер и добри и тревожни.Все едно ни е нямало години.Човек как се откъсва само!Изкарахме дни на северното ни черноморие в много уютно хотелче с басейн и бабина закуска'бухтички,мекички,палачинки' с километри безлюдни плажове.Пускахме хвърчила,правихме барбекю на плажа и гледахме звездите до полунощ,гледахме една диня като домашен любимец...разбирайте носехме я навсякъде,а вечер спеше при Арен.Тайно я изядохме преди да се приберем,но Арен още я търси къде ли не.После посетихме и хубавите безкрайни плажове край Тарифа където се събират два континента море и океан,за мен това място е приказно...и както ми е удоволствие да казвам и 'трите ми деца' играха заедно за мое огрооомно удоволствие независимо,че Арен не говори нидерландски,започна да повтаря някой думи и словосъчетания.Много е интерестно.