Голяма еуфория настава, Септемврийчето на две годинки става!

• 29 478
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден, Мия, Али и Хари!                                                   Честит рожден ден на Меги и половинката й!

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 19:39 от tonitta

# 61
ЧРД на Мия, Али и Хари, здрави и щастливи дечица да растат   bouquet
ЧРД на мама Меги и любимия и  Hug

бебе дунди, страхотни снимки  Hug

Марлелка, ех каква веселба около теб... явно хич не ти е весело де  Confused То си звучи като екшън бе жена, ужасТ

Денис, както винаги увлекателна и интересна... Браво на тигърчо, а лелята хич не ми се коментира  ooooh! Дано се справите лесно със ситуацията  Hug

Изкарахме чудесен празник, дечицата си играха много. Боян изобщо не обърна внимание нито на гостите, нито на подаръците си  ooooh! Ивайло ги уважи де  Mr. Green Днес носихме торта и в яслата, където дори не е искал да духне свещичките  Confused Но пък си свиква човечето... Аз за разлика от Денис намирам сестрите за чудесни. Внимателни са, питаха ме за навиците му, как се храни-може ли сам, ползва ли лигавник, ще седи ли на масата..., ползва ли памперс - постоянно или за спане само... за спането, Успокояваха ме и т.н. Чакай, че се ядосах.... Денис, как разбра, че е лошо детето тази жена   #Cussing out

Малко снимки от РД на Бобо

# 62
Честит рожден ден на малки и големи(с малко замъснение), пожелавам им много здраве и късмет с които да постигнат с лекота големи успехи   bouquet
Страхотни снимки и клипчета на поратснали дечица Heart Eyes
Фибичка, разписвай се по-честичко. Твоите увлекателни, позитивни и изпълнени с настроение вклюявания са ми от любимите и ме зареждат страхотно  Hug
Денис, много мъчно ми стана за милия Арен. Той е толкова будно, весело, умно дете. Какви са тези хора бе  #2gunfire Също и за учителките на Даная. Ти си силна и интелигентна жена, дано срещнеш разбиране и оправите нещата. Как може да искат да се върнеш към памперса, след услилията които сте положили и двамата с Арен за да го махнете.
И Крис днес за първи път беше на ясла без памперс, но като го взех беше с памперс. Учителката каза че не е знаела и не са и предали от първата смяна,но ще видим.
Марлела, много е сладка Мими. Ама и вие не скучаете  Hug

# 63
Честит празник на Мия, Али и Хари! Незабравимо детство и палави игри!

Извинете ме за закъснението, но отсъствах няколко дни. По-късно ще разказвам.
Честит празник и на мама меги и съпругът и! Нека любовта не угасва и сгрява душите ви! Бъдете здрави!

# 64
  • Sofia
Благодаря на всички за честитките и хубавите пожелания за порасналото ми момиче Hug

Почерпка на патерица:

Ще се опитам тези дни да кача снимки от нашия празник. Времето ми е много ограничено - утре Али ще е за първи ден на ясла Cry

# 65
  Честит празник на Мия,Али и Хари !Много здраве и щастливо детскво им желая!

Честит празник и на Мама Меги и половинката и ! Бъдете много щастливи!

Почерпка на патерици и от мен за вчерашния рожден ден на моята сестричка!

Ето малко снимки на Габи от рожденния ден :
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633565536255200000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633565536280668750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633565536327700000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633565536046450000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633565536375981250.jpg

# 66
Честити рождени дни на малките палавници, честити празници на родителите ... Здрави, весели , игриви  newsm59 Много красиви снимки, много празнична обстановка, много усмивки видях... Децата ни са прекрасни

Денис, къде сте ходили на почивка, заинтригува ме това място? Испания ли? За нидерландския - ще съберем Арен и Филип да си поговорят, въпреки че Филип доста дръпна с българския покрай братовчедите
Ние изкарахме невероятни 5 дни в Рибарица, семейството на сестра ми и нашето, 4 възрастни и 4 момченца , от 3 г до 3 м, слънце, природа, къщичка с полянка и рекичка. В дворчето имахме и басейн, където малки и деца се пляцикахме заедно,  барбекута вечер. А след като приспим децата вечер, лежахме на шезлонгите в двора , отпиивахме по питие и брояхме звездите, на тишина след шумния ден > идилия  family family

# 67
здравейте имам 5мин и веднага да ви надникна.Много красиви снимки от почивки и празници.Толкова са ни хубави всичките деца и мами  Heart Eyes
Ден втори от ясленската история.Арен е видимо изключително спокоен,отново тръгна с настроение,сложи пантофите и влезе с усмивка.Говорих с директорката в присъствието на сестрата,която се извини и днес беше закусил,но отново беше много жаден.Той по принцип пие доста течности.При запитването ми как е минало времето на Арен днес в яслата,отговор не получих...поне не словесен само една начупена устна на сестрата и вдигнати рамене и с жест на ръката показващ-"горе-долу" Ако нещата са така до петък,ще помоля за друга група.Държа да имам комуникация с хората на който оставям детето си.
Рени оставам без коментар как разбират кое дете е лошо от 2ч престои....мисля че на всични нас тук ни е  ясно....грешката е някъде там в тази сестра в предпенсионна възраст и виждането и че трябва да се води някаква борба с децата.Радвам се,че вие сте доволни от персонала.На мен останалият персонал в яслата ми прави супер впечатление.Две жени ме спряха днес да ме попитат как върви адаптацията на детето,в коя група е,аз как се чувствам...Та мисля ще се справим..ако не ще го прехвърля в друга група .Задавам си обаче отново много въпроси и защо сме толкова негативни като хора.Старая се да водя всички тези разговори с усмивка.Искам да покажа на тази сестра ,че не се боря с нея,а искам обратна връзка и комуникация.
Мариаф-хехе много бих се радвала ако Арен научи този език.Аз поне го харесвам много,но съм си пристрастна.Мястото е в Испания- Тарифа/от където тръгва ферибота за Мароко,от където тръгнало овчарчето от "Алхимикът"на Куелъо/,Кадиз,Гибралтар,Малага в този район.Има какво да се види.Стада китове,плажове с уиндсърфисти,Мароко е много екзотично място също....Този район е много посещаван от англичани,холандци,белгийци.Ако имате възможност направете едно пътешествие до там с децата догодина.
Марлелка да не пропусна да кажа ,че Мими е голяма красавица на аватара ти  Heart Eyes
За съжаление трябва да продължа с работата
Целувки

# 68
Здравейте, здравейте!

Ави, честит празник - на теб и на порасналото ти момче! Много здраве и късмет желая, много усмивки от щастие!

dennis, благодаря ти!  Hug Сестрата няма да я коментирам, ясно е какво ще кажа.  RageЖелая ти нещата да се наредят! А за Мароко ще кажа - в оня списък ми е (bucket list). Их, как ме размечта отново!

MariaF
, и твоята идилия звучи страхотно.

bebe_dundi
, снимките ти нямат нужда от думи, страхотни са, и говорят сами за себе си. Виждам прекрасни акценти.  Hug

ЦветиБ, и вашата торта е страхотна.

viki81, никаква скука, как иначе?!  Hug

Рени, Доничка, момчетата са имали супер партита. Здраве!

iriniiiiiiiiiiiiiiiiiii, чуваш ли ме?

На Мими й избиват долните кучешки зъби. Днес кръв пуснаха дори, милото ми дете.  Sad Изобщо и ние изоставаме със зъбите. Ще се оплача, че не можахме да резервираме беседката в близкия парк за рождения ден на Мими - съботите били резервирани до края на октомври.  ooooh! Ми... някак не мога да си представя организация от преди два месеца, особена на открито, когато не се знае какво ще е времето - тукашните бури, урагани и торнада... както и да е. Ще го празнуваме по домашному, ако не измисля нещо друго.

Hug

# 69
Искам да честитя на рождениците които пропуснах -малки и големи  Hug Heart Eyes
Да сте живи и здрави и много щастливи Hug Heart Eyes

# 70
            Весел рожден ден на сладкия Сашко!

bazel, благодаря за статията! Успех с ваденето на нов номер!
bebe_dundi, страхотно изживяване с делфините! Мого хубави снимки!
dennis, много ми е интересно да чета за "ясленската история" на Арен. Надявам се следващият път сестрата да се е адаптирала към Арен, защото май тя има повече нужда от адаптация.   
И пак да кажа - много хубави снимки от рожденни дни, но .... искам още!
МарлелаHug за Мими, да й пораснат по-лесно зъбчетата!
Ние онзи ден без малко пък да ги понамалим. Както ритеше една топка, стъпа върху нея и се заби с лице върху асфалта. Направооо изпаднах в ужас. Лицето й сега е ожулено, малко й прокърви едно зъбче, но сега е добре. От едно друго падане вече има отчупено парченце от друго зъбче. Тя природата добре си знае работата, затова сменя млечните зъбки или поне каквото е останало от тях. Аз толкова я пазя за РД, гледам комар да не я ухапе, а то какво страна. Дано се оправи до тогава!
И аз си мислех, че Ирини не се появява, явно е заета с хубавите мероприятия, за които ни писа. Ако имаше други новини, някое щъркелче щеше да се появи да каже.

# 71
Саше, честит празник, сладурче! Да си жив и здрав, щастлив и силен!

# 72
Честит рожден ден на сладкия Сашко, пожелаваме му да е много здрав и послушен, щури игри с малкото му братче  Heart Eyes

# 73
Честит Рожден Ден на нашето приятелче Сашко! С пожелания за здраве, щуро и незабравимо детство  Hug
Ави, специални поздрави за празника и на теб   bouquet

Денис, аз също се потресох от разказа за случките в яслата. Хубаво е, че споделяш, та да сме подготвени. Живот и здраве, Стефи в понеделник ще я водя за първи п ът в яслата и от сега ми е доста свито. Дано при вас нещата все пак се развият по най- добрия начин  Hug
Тонита, Марлелка - благодаря за хубавите думи  Hug
МарияФ, вие нямаше ли да ходите на море тия дни? пожелавам ви и морските ви преживявания да са поне толкова хубави, колкото Рибарските  Wink
Рени, Доника - видях много сладки порастнали момчета  Hug

# 74
Честит Рожден ден, мили Сашко!!! Бъди много щастлив здрав и умен, примерен батко и весело дете!!! Много целувки специално от Лаци.. и на мама Ави, разбира се  Hug

Много ви благодаря за поздравите за рожденния ни ден, изкарахме много весело и Лаци беше с нас до към 11 часа, може би той танцува най- много от всички.. ние откарахме до зори в сладки приказки с близки приятели... Снимки за съжаление има малко , но пък иначе партито си заслужаваше..

Днес също трябва да честитим на половинката на Ирини, да е жив и здрав и винаги така да се обичат и да са щастливи!!!

Ние също имаме яслени истории, за сега доста кротки тъй като днес е първия ден на Лаци в яслата, влезна , първо не искаше много много защото знаеше,че аз няма да дойда с него, но искаше да иде до тоалетна и леличката го заведе, той искаше мама, но аз му казах ,че ще съм при директорката, и така той влезе .. после като тръгнах не му се обадих.. и така мина време ац пиша 5 часа на работа съм.. време е да ида да видя как е положението и да си го взема...
До скоро

Общи условия

Активация на акаунт