На свекитата трябва да се гледа като на полезна работна ръка 

да хапнем. Следобед оставихме децата на баджанаците и направихме бърз шопинг 
. За жалост Ицко вечерта вдигна температура и се наложи да се приберат в София 
. Не е добре, през нощта им е вдигнал много висока температура, свалят я с лекарства и пак вдига след 3-4 часа. Дано бързо да се оправи 

а това с изненадата на сестричката най-ги обичам такива изненади да се събираме да купанясваме да ходим някъде,браво на вас страхотни сте 

от Дорето разбрах че трябва да е в Петък поне след 16,30 ч,а другите как мислят 

тук в всяко заведение се пуши и няма нито едни пригодено за деца,дори и в сладкарницата е много студено и задимено 

дават го времето да е много хубаво така че на всяка цена в градската градина ,само да не вали сме там на среща с децата за да може някой татко или баба да поиграят децата какво ще ги одимяваме,аз непуша от 3 години и много ми е неприятно да ми е задимено а камо ли на децата 
но да уточним в събота преди обед с децата в градската ли 
и изобщо ще правим ли без тях или няма да има време и организация за такава,слушам и другите да се изкажат 

и после ще чакаме снимки 

,шегувам се но от сърце ти желая да си изкарате страхотно и незабаравимо,не обръщай внимание на бастунчето важно е че ще отидеш на красиво място,(благородно ти завиждам 
)и ние си мечтаем с Жорката да ходим на екскурзийки някой ден  
дано дойде и при нас този момент,ще чакам с нетърпение и вълнение твоите снимки,весело изкарване