Радостта ми е голяма,че АПРИЛ ще ставам мама!!

• 16 880
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
          Здравейте,момичета!Отдавана не съм писала.Незнам какво става с мен,но противно на очакванията ми не съм лъчезарна и весела в бременността си, а умислена и вечно притеснена.Затова се въздържах да пиша-защото нямах положителна енергия ,която да ви изпратя.
          Толкова ми стана мъчно за Прасковка и Тони Илиева-след моето зацапване и силните контракции,които имах тогава,във всяко момиче,което е сполетяно от най-лошото виждах себе си.Толкова ми стана мъчно ,че те ни напущат,че чак не знаех какво да им напиша и как да ги подкрепя.Сега ми е много гузно,че не съм ги подкрепила,кагато имаха нужда,но просто нямах сили и незнаех какво да кажа в този момент.Тони,Прасковке,простете ми и приемете моите искренни HugПожелавам ви всичко лошо да остане в миналото и тепърва да ви се случват само прекрасни неща! newsm51
          В същото време съм страшно щастлива,че отбора на Априлките расте-лека бременност и много усмивки на всички и дано вече бройката ни само да расте newsm51 smile3525 newsm51
          Специални поздрави и на майчето,което ще има смелостта и щастието да даде живот на трета рожба! smile3501 HugПоздравявам те за куража и огромното ти сърце!На тази крачка би се решила само много смела жена с огромно сърце!Желая ти цялото щастие на земята!
          Специално искам да се обърна и към MILADI-миличка,дано Бог е с теб и да зкриля малката ти точица!Моля се за теб и се надявам ,че ще останем заедно до края Praynig Hug Heart Eyes
          Сигурно и на вас Мария ви липсва много-дано всичко с нея и бебчето е наред и скоро да ни навести.Мария,чакаме те lovekiss
           Мили мамчета на Априлчета,прегръщам ви всички и макар,че пиша рядко ви чета непрекъснато и съм ежедневно с вас.Пожелавам на всички все по-малко неразположения и притеснения,за сметка на все повече положителни емоции с нашите съкровища,които вече ще ни махат с ръчички и краченца от екраните на ехографите!Бъдете усмихнати и лъчезарни Hug

# 181
За същата д-р Ганева става въпрос, Мече.
Рони !!!!!!!!  bouquet  bouquet
и ти ще си имаш априлче като мен !!!
Много се радвам за теб !!!  Heart Eyes
Поздрави др.Ганева от мен,тя е страхотна !!! Тя ми прави ин витрото, амниоцинтезата и секциото Simple Smile
помилвай коремчето от мен !!! Hug
Момичета,извинете за нахлуването !  bouquet

# 182
Сега видях,че си имаме рожденничка!
            Мария,Честит Рожден ден newsm59
Бъди здрава,щастлива,красива и обичана майка и съпруга!Дано Бог ти поднесе най-прекрасния и чакан подарък напролет!А дотогава твоите двама мъже да те обсипват с невероятно много любов и подкрепа!Дано това е последният ти РД ,в който сте трима -следващия:family4:
           Весело изкарване на празника и дано по-скоро се завърнеш при нас.Много ни липсваш-без теб не е същото
 newsm51 smile3525 newsm51

# 183
  • София
Здравейте бремелинки!  Hug
Добре дошла на новата мама, лека и безаварийна докрая.  Hug
zinaida, и на мен ми пада ужасно косата, направо се плаша на моменти...  Rolling Eyes
very nice   bouquet за полезните линкове и за труда!

Честит рожден ден, Мария, нека най - хубавият (за мен) месец - Април, когато всичко се раззеленява и оживява за часове, ти дари най- прекрасната и здрава рожба! Весел празник!

# 184
 newsm59

Присъединявам се и аз към другите мами и ти желая да си красива и спокойна,здрава и щастлива,безпроблемна и лека бременност preggo
 baloni hbday

# 185
  • Пловдив
Честит рожден ден Мария и от мен   Hug
Пожелавам ти само прекрасни мигове, и едно здраво и красиво бебенце догодина   bdbaloni

# 186
Здравейте на всички, чак сега успях да седна пред компа.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденничката и от мен. Желая ти най - вече щастие и здраве. Едно прекрасно бебче на пролет и освен всичко останало да си много обичана.
Момичета, някой знае ли кога точно е прегледа на *MILADY*. Вече нямам търпение да прочета добри новини и се моля за това.
Сега ви оставям, че готвя и пожелавам на всички лек и приятен ден.

# 187
Честит рожден ден, Мария_! Желаяти всичко това, за което мечтаеш, да го превърнеш в реалност!   bouquet

Мерси, Дороти!  Hug

# 188
[Пожелавам ти само прекрасни мигове, и едно здраво и красиво бебенце догодина   bdbaloni

Здраве, щастие и прекрасно здраво бебче.  bouquet

# 189
Здравейте, момичета. Моят преглед мина и вече резултатът е ясен- утре сутрин спешно ми е назначен аборт. Ембриончето е спряло да се развива от около седмица, макар аз да нямах никакви признаци за нещо нередно, освен вътрешната ми интуиция, така че най- вероятно е missed abortion.  Моля да ме отпишете от списъчето с априлките.
Благодаря ви за цялата топлина, подкрепа, положителни мисли и думи. Вие сте невероятни жени и ще бъдете още по- невероятни майки, сигурна съм  Hug
Пожелавам ви само положителни мисли и никакви поводи за притеснение, а на финала ревящ, спящ и лаком резултат  Heart Eyes
Аз ще ви следя, ако мога да съм ви полезна с нещо съм винаги насреща  Hug

Мария, честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти от все сърце животът ти да е изпълнен с много семейна топлина, крепко здраве и успешни начинания (особено настоящето  Wink )  Heart Eyes

ksd_g, недей да си причиняваш излишни тревоги, мила. Ако всичко е наред при теб, то му се наслаждавай с пълни шепи  Heart Eyes Сигурна съм, че няма да имаш подови за никакви притеснения и всичко ще мине като по мед и масло!

# 190
*MILADY* страшно съжалявам, че ни напускаш. Ще ни липсваш много. Дано това е последното лошо нещо, което ти се случва. Пожелавам ти само хубави и щастливи моменти отсега нататък и ново успешно забременяване с раждане на здраво и пухкаво бебче.  Hug

# 191
  • София
Милейди, прегръщам те силно Hug Hug Hug, но не намирам подходящите думи...  Sad
Много съжалявам, бъди силна заради всички, които те обичат. Дано това да е последното разочарование и болка в живота ти...  Praynig Кураж!

# 192
Мария_

Скъпа Мария_ ,
Честит Рожден Ден!

Желая ти...
...да прекараш пълноценно една година,за която да си спомняш още дълго...
...да си обградена от много истински приятели...
...да не се отървеш от здраве,щастие,късмет...
...и не на последно място...любов...

И аз искам този виртуален дневник,поне да го разгледам  Mr. Green

относно миенето на зъби, според мен е много важно сега да не се пропуска миене и почистване с конци, защото бремененните имат проблеми с венците, които се задълбочават при лоша хигиена.
детската паста според мен не почиства достатъчно, но все пак е вариант.

Подкрепям!

Относно косопада,според мен също не е нормално,аз бях със много здрави нокти и коса по време на бременността преди и сега е така,проблемите възникнаха след раждането...

Дея, радвам се че се появи. Щях да моля една дама да те издирва как си.  Hug

Их,сладурка! Heart EyesВсичко е ок,само това гадене  TiredА и напоследък излизаме с Дея-Мария още към 8-9,към обяд се прибираме,хранене,оправяне из къщи и аз май лягам за по 1-2 часа  Blush  Mr. Green

Дея`, благодаря ти, мила.  Hug  Heart Eyes Трудно е да не мислиш песимистично, но аз се старая всячески. Утре все пак ще имам още някакви новини, а до тогава треперене и молитви.

Heart EyesС теб съм!Съжалявам искрено и много,че ни напускаш така,желая ти от сърце бързо възстановяване и психически и физически и не се отказвай!За мен бе удоволствие да те чета тук и съжалявам,че така се разделяме,но съм сигурна,че друга отчетна тема ще удостоиш съвсем скоро със присъствието си!:hug:  hug

ДЕЯ, и на мен ми се гади почти по цял ден и единственото което ми помага е айряна-изпивам по 2 кани на ден. Grinning

thumbsup черпя по един айрян! Mr. Green И аз се чувствам най добре така,направо е спасение,сега пък въобще ми се изгуби апетита,а някой и беше писал за бременни със гадене в 6-ти месец,ужас  cry

Кой е този тест? newsm78 Дайте линкче!

Сега ще се поровя да ги потърся и ще ги пусна  yes

# 193
Milady,мила,просто трябва да бъдеш силна.Силни прегръдки и от мен. Hug

# 194
Една ГОЛЯМА  Hug за MILADY от мен!Пожелавам ти най-голямото щастие да те сполети през 2009-та!!!

Общи условия

Активация на акаунт