Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с киселините по време на бременност?
Кога е подходящо да започна да нанасям кремове/лосиони/масла против стрии върху корема си?
Как да подготвя първото си дете за пристигането на новото бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с киселините по време на бременност?
Киселините по време на бременност могат да бъдат неприятни, но има някои стратегии, които може да помогнат. Промените в хранителните навици, като избягване на пикантни, мазни и кисели храни, могат да помогнат. Важно е да се консултирате с лекар преди приемането на каквито и да било лекарства за киселини, за да се уверите, че са безопасни по време на бременност.
-
Кога е подходящо да започна да нанасям кремове/лосиони/масла против стрии върху корема си?
Препоръчително е да започнете редовно нанасяне на кремове/лосиони/масла против стрии от началото на бременността. Редовното масажиране на кожата с такива продукти може да помогне за поддържане на нейната еластичност и намаляване на риска от появата им. Важно е да изберете безопасни за бременност продукти и да се консултирате с лекар или дерматолог, преди да направите своя избор.
-
Как да подготвя първото си дете за пристигането на новото бебе?
Подготовката на първото дете за появата на новото бебе включва различни стратегии. Можете да говорите с детето си за новия член на семейството, да му представите идеята за братче или сестричка, да му покажете снимки и да го включите в подготовката на бебешките неща. Важно е да му осигурите подкрепа и внимание, като същевременно го подготвите за промените, които идват с новото бебе.
-
Какво мислите за посещението на детска градина по време на бременност?
-
Как да се справя с тревожността и емоционалния стрес по време на бременността?
Покрай многото чуденки, накрая си записах час за Токуда, Лазарова във вторник на 16 септ. и ще видя как е там. Много се замислям за Мария Янкова в ТК, но самата болница нещо ми е много мизерна (не заради себе си, ами заради бебето като се роди се притеснявам), но пък колко ще ми е удобно...а и парички ще спестя. Ще видим. Има още малко време за мислене. Гаденето ми почти отзвуча, но маслините, които преди ядях като полудяла сега не мога да погледна
не са ме гледали от 3 седмици...
ще ги пробвам ! И мен не са ме гледали от 20 дена и аз се притеснявам как е бебчо
, за всевъзможни изследвания. За сега всички изследвания са добри и на 18.09 ще ми пускат уж последните. Като си помисля пак колко кръв щв ми вземат...
. През колко време ви викат на преглед?
. Следващия път уж ще се уговарям с лекарката за 3d ехограф.
.