Бебешка близнашка тема ІХ

• 17 474
  • 331
  •   1
Отговори
# 255
  • София
"Медела" е но щом не става.За тази марка знам че те изобретили помпите за кърмачки.
Айла какво слагаш на момичета като са хремави?3 седмица тея сополи не стихват,вече капки не слагам,дали може лайка през марля мината?

# 256
  • София
  Ако е Медела те са страхотни. Може ли да питаш ако е възможно за колко я продава приятелката ти?
  За сополките нищо не слагам, но те не са много сериозни и чакам да си минат сами. Досега всъщност освен Стеримар или физ. разтвор като малки, капки не съм слагала и винаги са им минавали за седмица някъде. Една приятелка с близнаци също, скоро имаше проблем със сополките и накрая беше доволна от нещо хомеопатично, но не съм много запозната с това, мога да я питам ако искаш.

# 257
Ива&СиЕ, ползвам физ.разтвор и хомеопатичното Еуфорбиум  композитум на Heel.Доволна съм

# 258
Нели,преглеждана е,няма нищо.Аз затова се чудя възможно ли е да осъзнават нещо на тази възраст,заложено ли им е ,не знам newsm78.Като съм преобувала брат и, е идвала да му сочи пишлето и да се смее.
Вече не на майтап ще почна да вярвам в прераждането Confused.Тия деца понякога ме изненадват с някои неща.Тя още преди да може да пълзи хубаво,правеше едно от упражненията на йогите.....бавно и методично като тях заема позиция по корем,подпира се на ръцете и започва да се изпъва  назад и нагоре плавно,както те го правят.Първия път като я видях бях направо ooooh!После като и казвах "Хайде, направи гимнастика" ,го правеше.

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 23:09 от didka_2

# 259
Вече не на майтап ще почна да вярвам в прераждането Confused.

И аз вярвам- досега не съм го споделяла с никой,може би ме беше срам , ...не знам Rolling Eyes Embarassed Виви понякога мнооого ми напомня с физиономиите и мимиките ,които прави на покойния ми дядо.Но не просто да ги прави като него, а в точния момент,точно по неговия начин и като я погледна- той ми е пред очите Shocked newsm78

# 260
  • София
Уф друго е лошото че на Ради те предзвикват кашлица,с бронхоспазъм. Sad
Ще питам Айла утре най късно за цената.

# 261
Момчетата бяха с хрема и зачервени гърла почти седмица. Пръсках стеримар на Хриси, иначе виброцил, мажех с Низита, много помага  Peace, и хомеопатичните хапчета Коризалия, витамин ц-е ампулки. Не чакам от себе си да им мине, защото ме е страх да не се задълбочат нещата. Водих ги на лекар, пиеха Суметролим, защот освен гърлото и кашляха, вече са добре.  Praynig

liddi, добре дошли в мрачна София.  Confused

Пожелавам следващата седмица да е слънчева и да няма болни дечица.
Ние сме в трескава подготовка за първия рожден.  Mr. Green

# 262
Касси- а какво подготвяте? Аз още се мотам,а и май най-важните ни гости/братовчедите на мъжа ми ,които живеят в Севиля/ няма да дойдат Sad.Ще правим малък рожден ден смама ,тати  и баба Wink     То ,празника е повече за възрастните,че децата още не разбират... Laughing

# 263
Уф, не питай какво, направо сме луднали. Ще правим парти в детски клуб уикенда след рождения ден, с 15 дечица най-вероятно. Отделно вкъщи ще са три партита  #Crazy, защото не можем да съберем всички роднини и приятели на куп нито вкъщи, нито заведение в това време.
Тортата за детския е поръчана от фирма, а другите вкъщи още се чудя от къде-какво дали аз да не си направя едва-две Rolling Eyes, пък другото да се вземе от някъде.

Веселбата ще е голяма, но аз обичам да посрещам гости и да се приготвям за такива празници.  Grinning

Няма ли да си направим среща, октомври е  Wink. На 18 и 19.10. не можем, ако искате следващата седмица, мисля, че дават времето да е хубаво този месец.  Hug

# 264
  • София
Айла извинявай,но помпата била на нук електрическа тя искала медела.Не съм разбрала  Confused

# 265
Нели, желая ви успех в яслата и много много игри и забавления.  newsm10

Фата, честито прохождане!  smile3525

Нели, аз имам ръчна помпа, но май не е на Авент. Прозрачна е и пише само Breast is best.  newsm78 Ако ти свърши работа, подарявам я. Ако не, ще я изпратя на мулти мама.

Каси, представям си какви сватби ще им вдигнеш след време на юнаците.   bigdance2 В кое клубче ще празнувате РД-то?

# 266

Каси, представям си какви сватби ще им вдигнеш след време на юнаците.   bigdance2 В кое клубче ще празнувате РД-то?

дали ще ми търсят мнението за сватбите  Mr. Green. В Таласъмчета ще сме. Много е хубаво всичко.
Вие как сте, къде се губите?  Hug

# 267
  • София
  За помпата няма проблем  Simple Smile

# 268

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ЯСЕН И КРИСТИЯН на tanini на патерица!
Пожелавам им да бъдат здрави и жизнерадостни момчета, да слушкат и радват мама и тати!

# 269
  • София
Първо да честитя и аз празника на мама Танини и на малките разбойници и да им пожелая всичко най-най добро в този живот!

И после да почерпя, че и нашите принцески почват да излизат от бебешката възраст...

Наздраве на тези, които още не спят и не кърмят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт